inga_maj 07.08.05, 20:42 Zastanawiam sie nad kupnem fotelika 0-13 kg Firmy Ramatti lub Conneco Pioner . Pani w sklepie polecała Firme ramatti z uwagi na dodatkowa wkładke styropianową dla niemowlaków ? Czy któraś z mam używa takiego fotelika ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martusia251 Re: Fotelik Ramatti 08.08.05, 10:00 Hej ja miałam kupić taki fotelik , ale w ostaniej chwili kupiłam inny. Ale jezeli jesteś z warszawy to w Wesołej jest sklep hurtownia gdzie maja foteliki ramatti za 175 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
maxima4 Re: Fotelik Ramatti 08.08.05, 11:12 Witaj ! Myśmy z mężem kupili właśnie ten fotelik, niestety nie wiem jak będzie się sprawdzał w praktyce ( dzidzia w drodze na świat ), ale pan w sklepie bardzo go polecał ( jeżeli chodzi o grupę cenową do 200 zł, mimo że były i tańsze foteliki ). Jest to podobno ( ??? ) jedyny z polskich fotelików który przeszedł jakieś surowe niemieckie testy bezpieczeństwa. Polecam stronę producenta www.ramatti.pl , tam znajdziesz więcej informacji. Pozdrawiam ! Maxima4 Odpowiedz Link Zgłoś
maartha Re: Fotelik Ramatti 08.08.05, 12:07 Ja tez zakupilam ten fotelik, jest masywny i jest tez nosidelkiem wiec jest godny polecenia. Ja zaplacilam 170 zl w hurtowni Odpowiedz Link Zgłoś