Dodaj do ulubionych

W sprawie 18lipcowej...

26.08.05, 13:25
Spójrzcie poniżej...zbieg okoliczności???

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=571&w=23138185
Obserwuj wątek
    • bonnie75 Re: W sprawie 18lipcowej... 26.08.05, 13:34
      Coz.....zatem wiadomo juz skad te frustracje......
    • aniam241 Re: W sprawie 18lipcowej... 26.08.05, 13:35
      No no bardzo ciekawe. Wedlug mnie calkiem ladna dziewczyna a tak nam wszystkim
      dokucza.
      • bonnie75 aniu! 26.08.05, 13:37
        Przeciez wiadomo, ze uroda z rozumem nie zawsze chodza w parze smile
        • aniam241 Re: aniu! 26.08.05, 13:39
          Zgadza sie. Inaczej ja sobie wyobrazalam i dlatego tak napisalam
      • ewazak3 Re: W sprawie 18lipcowej... 26.08.05, 13:38
        myslicie ze to ona? taka ladna dziewczyna nie moze byc tak niemila...
        • kwiatek-21 Re: W sprawie 18lipcowej... 26.08.05, 13:44
          ja i tak juz o niej wyrobiłam sobie zdanie i niezmienie jego bo nie lubie
          takich osób jak ona i wcale sie nie dziwie że chłop z nia nie wytrzymał ja na
          jego miejscu tez bym nie wytrzymała i uciekła gdzie pieprz rośnie. Jednego
          tylko nie rozumiem skoro loguje się na stronie dla samotnych mam to z tego
          wynika ze sama ma dziecko i z kad w takim razie u niej tyle jaduu przeciez mi
          sie wydaje ze jak kobieta ma juz dziecko to troche innymi kategorjami rozumuje
          oj wstyd 18 lipcowa
      • diablica26 Re: Nie ona jedna nie ostatnia! 26.08.05, 13:40
        Ja 3 lata temu też się rozwodziłam bo żyłam z psychopatą dzięki niemu musiała
        się leczyć u psychiatry bo debil mnie wykańczał psychicznie a to widelec mi do
        gardła przystawiał a to pchał na ścianę.Co raj miałam?Ale nie pisałam ani się
        nie wyżywałam jak ona od tego jest lekarz by pomógł pisanie nie pomoże.Nie ona
        pierwsza to przechodzi i nie tłumaczcie mi że to przez to jest taka jędza!A co
        ja miałam powiedzieć,jak żyć i się nie chciało po rozwodzie z tym chamem?
        • aleksaa1 Re: Nie ona jedna nie ostatnia! 26.08.05, 13:47
          Lipcowa nie ma dziecka , nie ma też meża. Moze pytała w sprawie koleżanki lub
          kogoś z rodziny. Dajcie jej spokój!!!
    • jamile Re: W sprawie 18lipcowej... 26.08.05, 13:48
      No i po co wywlekacie takie wątki dziewczyny? Same sobie podnosicie ciśnienie a
      potem jest tupanie nóżką "wyrzućcie ją bo jest be i na dodatek nie jest w
      ciąży".
      I co - teraz podrukujecie zdjęcie i będziecie w nie wbijać szpilki? Strzelać z
      procy?

Jest w "Moim forum" opcja WYGAŚ - to naprawdę banalnie proste
      • 18lipcowa1 Re: W sprawie 18lipcowej... 26.08.05, 13:50
        jamile napisała:

> No i po co wywlekacie takie wątki dziewczyny? Same sobie podnosicie ciśnienie
        a
        >
        > potem jest tupanie nóżką "wyrzućcie ją bo jest be i na dodatek nie jest w
        > ciąży".
        > I co - teraz podrukujecie zdjęcie i będziecie w nie wbijać szpilki? Strzelać
        z
        > procy?
        >
        > Jest w "Moim forum" opcja WYGAŚ - to naprawdę banalnie proste

No ale właśnie im chodzi o to by się jednoczyć w tej nienawiści i by jedna
        drugą po plecach klepała.
        Piszą tak na Zmije z Nienormalnych, a same robią dokładnie to samo...
      • an_ni Re: W sprawie 18lipcowej... 26.08.05, 13:53
        to sie nazywa owczy ped, kupa razniej czy jakkolwiek inaczej
        • 18lipcowa1 Re: W sprawie 18lipcowej... 26.08.05, 13:54
          an_ni napisała:

> to sie nazywa owczy ped, kupa razniej czy jakkolwiek inaczej

w kupie siła!
          >
      • kwiatek-21 Re: W sprawie 18lipcowej... 26.08.05, 13:55
        no i bardzo dorze ze ktoś to odszukał i wkleił na nasze forum przynajmniej
        wiadomo na czym stoimy i że baba jest poprostu wredna i to tyle co mam na ten
        temat do powiedzenia
    • budzik11 Re: W sprawie 18lipcowej... 26.08.05, 13:54
      Po piersze, skąd wiecie, że to ONA chce dzielić majątek? Po drugie, skąd
      wiecie, że to JEJ zdjęcie, po trzecie, co to was w ogóle obchodzi? To juz jest
      przegięcie... Za dużo macie czasu na wyszukiwanie takich bzdur? TEN wątek
      powinno się usunąć. Jak ja nie cierpię tego polskiego pieniactwa i
      czepialstwa... Jakie wy jesteście złośliwe i zajadłe... Olejcie ją i tyle,
      będzie po sprawie, a nie - wyszukujecie jakieś stare historie... ciekawe, kiedy
      pojawi sie kopia jej świadectwa maturalnego i będziecie komentować z jakich
      przedmiotów była beznadziejna...
      • kwiatek-21 Re: W sprawie 18lipcowej... 26.08.05, 13:57
        budzik 11 nie przesadzaj dobrze nagle jej bronisz tyle namieszała na tym forum
        dziwie ci sie naprawde
        • falafala Re: W sprawie 18lipcowej... 26.08.05, 14:17
          budzik ma racje bo zachowujecie sie jak mrowki, ktorym wkladaja kij w mrowisko.
          W rozpedzie piszecie o wyzszosci kobiet w ciazy nad tymi nie i udawadniacie ze
          kazda tylko marzy o dzidziusi, bo inaczej wpada we flustracje. Zapewniam ze nie
          kazda, sa i takie co dzieci nie cierpia i nigdy ich nie maja i sa z tym
          szczesliwe. Jak ona/on chce, niech sie wypowiada, jest czy nie jest w ciazy,
          wolnosc slowa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka