angie210 26.08.05, 13:25 Spójrzcie poniżej...zbieg okoliczności??? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=571&w=23138185 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bonnie75 Re: W sprawie 18lipcowej... 26.08.05, 13:34 Coz.....zatem wiadomo juz skad te frustracje...... Odpowiedz Link Zgłoś
aniam241 Re: W sprawie 18lipcowej... 26.08.05, 13:35 No no bardzo ciekawe. Wedlug mnie calkiem ladna dziewczyna a tak nam wszystkim dokucza. Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 aniu! 26.08.05, 13:37 Przeciez wiadomo, ze uroda z rozumem nie zawsze chodza w parze Odpowiedz Link Zgłoś
aniam241 Re: aniu! 26.08.05, 13:39 Zgadza sie. Inaczej ja sobie wyobrazalam i dlatego tak napisalam Odpowiedz Link Zgłoś
ewazak3 Re: W sprawie 18lipcowej... 26.08.05, 13:38 myslicie ze to ona? taka ladna dziewczyna nie moze byc tak niemila... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek-21 Re: W sprawie 18lipcowej... 26.08.05, 13:44 ja i tak juz o niej wyrobiłam sobie zdanie i niezmienie jego bo nie lubie takich osób jak ona i wcale sie nie dziwie że chłop z nia nie wytrzymał ja na jego miejscu tez bym nie wytrzymała i uciekła gdzie pieprz rośnie. Jednego tylko nie rozumiem skoro loguje się na stronie dla samotnych mam to z tego wynika ze sama ma dziecko i z kad w takim razie u niej tyle jaduu przeciez mi sie wydaje ze jak kobieta ma juz dziecko to troche innymi kategorjami rozumuje oj wstyd 18 lipcowa Odpowiedz Link Zgłoś
diablica26 Re: Nie ona jedna nie ostatnia! 26.08.05, 13:40 Ja 3 lata temu też się rozwodziłam bo żyłam z psychopatą dzięki niemu musiała się leczyć u psychiatry bo debil mnie wykańczał psychicznie a to widelec mi do gardła przystawiał a to pchał na ścianę.Co raj miałam?Ale nie pisałam ani się nie wyżywałam jak ona od tego jest lekarz by pomógł pisanie nie pomoże.Nie ona pierwsza to przechodzi i nie tłumaczcie mi że to przez to jest taka jędza!A co ja miałam powiedzieć,jak żyć i się nie chciało po rozwodzie z tym chamem? Odpowiedz Link Zgłoś
aleksaa1 Re: Nie ona jedna nie ostatnia! 26.08.05, 13:47 Lipcowa nie ma dziecka , nie ma też meża. Moze pytała w sprawie koleżanki lub kogoś z rodziny. Dajcie jej spokój!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jamile Re: W sprawie 18lipcowej... 26.08.05, 13:48 No i po co wywlekacie takie wątki dziewczyny? Same sobie podnosicie ciśnienie a potem jest tupanie nóżką "wyrzućcie ją bo jest be i na dodatek nie jest w ciąży". I co - teraz podrukujecie zdjęcie i będziecie w nie wbijać szpilki? Strzelać z procy? Jest w "Moim forum" opcja WYGAŚ - to naprawdę banalnie proste Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa1 Re: W sprawie 18lipcowej... 26.08.05, 13:50 jamile napisała: > No i po co wywlekacie takie wątki dziewczyny? Same sobie podnosicie ciśnienie a > > potem jest tupanie nóżką "wyrzućcie ją bo jest be i na dodatek nie jest w > ciąży". > I co - teraz podrukujecie zdjęcie i będziecie w nie wbijać szpilki? Strzelać z > procy? > > Jest w "Moim forum" opcja WYGAŚ - to naprawdę banalnie proste No ale właśnie im chodzi o to by się jednoczyć w tej nienawiści i by jedna drugą po plecach klepała. Piszą tak na Zmije z Nienormalnych, a same robią dokładnie to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: W sprawie 18lipcowej... 26.08.05, 13:53 to sie nazywa owczy ped, kupa razniej czy jakkolwiek inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa1 Re: W sprawie 18lipcowej... 26.08.05, 13:54 an_ni napisała: > to sie nazywa owczy ped, kupa razniej czy jakkolwiek inaczej w kupie siła! > Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek-21 Re: W sprawie 18lipcowej... 26.08.05, 13:55 no i bardzo dorze ze ktoś to odszukał i wkleił na nasze forum przynajmniej wiadomo na czym stoimy i że baba jest poprostu wredna i to tyle co mam na ten temat do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
budzik11 Re: W sprawie 18lipcowej... 26.08.05, 13:54 Po piersze, skąd wiecie, że to ONA chce dzielić majątek? Po drugie, skąd wiecie, że to JEJ zdjęcie, po trzecie, co to was w ogóle obchodzi? To juz jest przegięcie... Za dużo macie czasu na wyszukiwanie takich bzdur? TEN wątek powinno się usunąć. Jak ja nie cierpię tego polskiego pieniactwa i czepialstwa... Jakie wy jesteście złośliwe i zajadłe... Olejcie ją i tyle, będzie po sprawie, a nie - wyszukujecie jakieś stare historie... ciekawe, kiedy pojawi sie kopia jej świadectwa maturalnego i będziecie komentować z jakich przedmiotów była beznadziejna... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek-21 Re: W sprawie 18lipcowej... 26.08.05, 13:57 budzik 11 nie przesadzaj dobrze nagle jej bronisz tyle namieszała na tym forum dziwie ci sie naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
falafala Re: W sprawie 18lipcowej... 26.08.05, 14:17 budzik ma racje bo zachowujecie sie jak mrowki, ktorym wkladaja kij w mrowisko. W rozpedzie piszecie o wyzszosci kobiet w ciazy nad tymi nie i udawadniacie ze kazda tylko marzy o dzidziusi, bo inaczej wpada we flustracje. Zapewniam ze nie kazda, sa i takie co dzieci nie cierpia i nigdy ich nie maja i sa z tym szczesliwe. Jak ona/on chce, niech sie wypowiada, jest czy nie jest w ciazy, wolnosc slowa. Odpowiedz Link Zgłoś