nefretete_sl 29.08.05, 10:15 Muszę zażywać fenoterol, ze względu na częste skurcze macicy czy ktoś jeszcze zażywć musi ? Dajcie znać jak się po nim czujecie? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
desty2001 Re: FENOTEROL !!! 29.08.05, 10:36 Witam, Ja biorę Fenoterol od jakiegoś czasu.Przez pierwszy tydzień bardzo trzęsły mi się ręce i zalewałam się potem.Jeśli lekarz przypisał Ci również Isoptin lub inny lek obniżający ciśnienie(bo Fenoterol bardzo je podwyższa), bierz najpierw ten lek, a po półgodzinie dopiero Fenoterol(tą radę dała mi położna w szpitalu i rzeczywiście, skutki uboczne są prawie nieodczuwalne).Najlepiej brać je po jedzonku(co by żołądeczka nie podrażnić) Pozdrawiamy, Kasia i Amelka 36 tydz. Odpowiedz Link Zgłoś
nefretete_sl Re: FENOTEROL !!! 30.08.05, 09:39 Cześć! Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź. Dokładnie wszystko zażywam jak mówisz łącznie z isoptinem Z tym że zamiast zażywać 3x1 tab. musiałam zmniejszyć dawkę na 4x0,5 tab.bo bardzo mną trzepało Jeszcze chciałam zapytać czy dalej w 36 tc to zażywasz? Gorąco pozdrawiam Sonia i maleństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
nela12 Re: FENOTEROL !!! 30.08.05, 09:44 hejja biore od 28tc-z tym ze nie mialam zadnych skutkow ubocznych-i isoptinu nie bralam-potem zmniejszylam dawke do 0,5 2xdziennie-a dzis rano juz nie wzielam-odstawiam-acha to 35tc-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nefretete_sl Re: FENOTEROL !!! 30.08.05, 09:45 dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś