annam21 29.08.05, 15:41 nie moge znalezc nigdzie ceny wozka no i akcesoria do niego,jakby kos mila namiar bede bardzo dzwieczna!) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evkam Re: ile kosztuje xlander x2 29.08.05, 15:48 Kosztuje ok 1300,- Też się nad nim zastanawiam... ale ostatecznie kupię chyba Implastu Drivera 4Xl. Słyszałam, że trzykółki są nie stabilne... www.taniewozki.net/index.php? cPath=32_35&osCsid=069250db57f23e16a1fe0ffd04c3b917 Odpowiedz Link Zgłoś
annam21 Re: ile kosztuje xlander x2 29.08.05, 15:51 no wlasnie mi wszyscy doradzaja trzykolowy wozek,mieszkam w niemczech i przynajmnie u mnie co srugi to trzy kolowka.i ostatnio wpadl mi w oko wlasnie xlander x2.bo kurcze spaerowki na 4 mi sie nie zabardza podobaja,dzieki ci bardzi.to jest cena samej spacerowki? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.werstak Re: ile kosztuje xlander x2 29.08.05, 17:46 To cena za spacerówkę wraz z gondolą i adapterami 1300,- Odpowiedz Link Zgłoś
kretoszczurek Re: ile kosztuje xlander x2 29.08.05, 19:34 Ja mam xlandera xt. też jest trzykołowy. Wprawdzie nie używałam go jeszcze bo synuś w drodze, ale już niedługo nim pojeżdżę.Wózeczka szukaliśmy bardzo długo, a ten prowadzi mi się rewelacyjnie, nie umiałam jeździć 4 kołowymi.Moja mama mieszka w Niem,czech i tam jej koleżaniki też polecały 3 kołowe, bo tam są uważane za najlepsze. Dla mnie rewelacją jest to że mam osobno gondolkę na zimę i spacerówkę na wiosnę. Nasz komlecik kosztował 1275 zł. W komplecie był ochraniacz na nóżki do spacerówki faolia deszczowa, a wózek ma 2 budki osobno do spacerówki i gondoli. Nie da się moim dzidzi pobójać ale dla mnie to nie było ważne. Pozdrawiam i życzę udanych zakupów Odpowiedz Link Zgłoś