adane99 09.09.05, 13:26 Witam Po naciśnięciu piersi zauważyłam kropelki białego płynu na brodawkach. Czy ktoś miał coś podobnego? I czy to ewentualnie może świadczyć o ciąży?? Zaznaczam nie mam teraz dni płodnych a jestem kilka dni przed miesiączką. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulaaa Re: Wczesna ciąża? 09.09.05, 13:28 u mnie siara pojawiła się dopiero terz a jestem w 26tc... zapytaj lekarza bo każdy wyciek z piersi jeśli nie ma wytłumaczenia(np.ciąża) może być groźny pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ani-ta Re: Wczesna ciąża? 09.09.05, 13:33 chyba - zbyt wysoki poziom prolaktyny? cos gdzies kiedys ze soba przerabialam ale glowy nie dam madrzej odwiedzic lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
adane99 Re: Wczesna ciąża? 09.09.05, 14:18 W poprzedniej ciąży miałam też trochę później podobny efekt, ale napewno w pierwszym miesiącu. Wybiorę się do lekarza, zwłaszcza, że testy nie wychodzą no i wygląda, że jestem odosobnionym przypadkiem Odpowiedz Link Zgłoś
karolinazajac Re: Wczesna ciąża? 09.09.05, 15:37 Ja kiedyś obserwowałam u siebie podobną rzecz, ale nie mam pojęcia z czego to wypływało. A w ciąży wtedy na 100000% nie byłam. Odpowiedz Link Zgłoś