miimiimii 15.09.05, 13:56 ile dni od potencjalnego zapłodnienia zaczęłaś odczuwać te dolegliwości..? wiesz, po prostu próbuję ustalić jak najwcześniej mogą wystąpić objawy ciąży Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agawa22 Re: agawa22 15.09.05, 15:04 @ miałam 2 września, 9 września było bzykanko a objawy (mam nadzieję urojonej ciązy) mam od 13 września, czyli bardzo wcześnie. Wychodzi mi 4 dni po przytulanku. To chyba nie jest możliwe, może po prostu dopadło mnie jakieś chorubsko? Odpowiedz Link Zgłoś
miimiimii Re: agawa22 15.09.05, 15:19 dzięki wielkie za odp.! próbuję dokładnie namierzyć naszego chłopczyka. też mi się wydaje, że po kilku dniach to coś szybko.. i nurtuje mnie to poważnie, bo nasza ciąża też dała o sobie znać po kilku dniach i "poczęcie" nastąpiło absurdalnie wczesnego dnia cyklu.. ach.. dokładny dzień poczęcia już chyba na zawswze będzie tajemnicą naszego synka.. Odpowiedz Link Zgłoś
agawa22 Re: agawa22 15.09.05, 15:23 a u Ciebie kiedy przypuszczalnie doszło do zapłodnienia, tzn. w którym dniu cyklu? i jak długie masz cykle? Ja zaczynam sie już poważnie bać. Odrzuciło mnie od kawy, i ta senność zupełnie ja przy moim synku Odpowiedz Link Zgłoś
miimiimii Re: agawa22 15.09.05, 16:03 hehe odrzut od kawy.. do tego zgaga i upiorne nudności.. kochaliśmy się 6 i 9 dnia cyklu, a potem 18. a ostatnie cykle miałam 29, 26, 28 dni. cieżko powiedziec kiedy powołaliśmy dzidzię w stan gotowości.. Odpowiedz Link Zgłoś
miimiimii Re: agawa22 15.09.05, 16:06 ps. przy czym tego 9dnia coś nam przeszkodziło i nie dokończyliśmy tego, co zaczęliśmy.. hehe, normalnie niepokalane pocżecie mieliśmy.. Odpowiedz Link Zgłoś
agawa22 Re: agawa22 15.09.05, 16:08 ja bym jednak obstawiała ten 18dc. Ja mam 30 dniowe cykle i owulację mam ok 19- 20 dc. Dlatego ten 8dc wydaje mi sie zupełnie nieprawdopodobny Odpowiedz Link Zgłoś
miimiimii Re: agawa22 15.09.05, 16:17 ..taaaak... tylko cholera te wszystkie dolegliwości zaczęły się jakby automatycznie.. więc co, zaszłąm w ciażę, a już na drugi dzień zaczął się koszmar, w sensie przygoda ze zgagą i nudnościami..? nie wiem.. normalnie spryciarza jakiegoś bedziemy mieli.. Odpowiedz Link Zgłoś
miimiimii Re: agawa22 15.09.05, 16:25 no u nas niby ten 9dzień jest najbardziej prawdopodobny, ale tak naprawde to był tylko moment, nie było wytrysku. też obstawiałam ten 18 dzień.. ale przecież to niemożliwe, zeby automatycznie zaczęły się dolegliwości.. Odpowiedz Link Zgłoś
agawa22 Re: agawa22 15.09.05, 16:29 jak widać wszystko jest możliwe. Już noiedługo urodzisz to zapytasz tego spryciaża jak to naprawde było. DDD Ja czekam na 2 październik na @, oby przyszła Odpowiedz Link Zgłoś
miimiimii Re: agawa22 15.09.05, 16:33 hehe no to trzymam kciuki, żeby było tak, jak sobie życzycie a 2 X to my już powiniśmy małpiatkę naszą tulać) o ile się nie zasiedzi.. Odpowiedz Link Zgłoś