Dodaj do ulubionych

mam pytanko...

17.09.05, 18:57
hej przyszle mamusie mam pytanie...wczoraj bylam u lekarza i tak po godzinie
zaczelam lekko plamic...termin mam na 20stego nie wiem czy to normalne???
dzisiaj juz duzo mniej plamie...a najleprze ze mam bole okresowe czy to
normalne???
Obserwuj wątek
    • trika13 Re: mam pytanko... 17.09.05, 19:03
      hej, krwawienie po wizycie u gina (o ile badał) normalne, bo podobno szyjka jest
      już na tyle wrażliwa, że dotykanie jej mogło wywołąć plamienie. pozdrawiam,
      moja Agatunia
      tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20050912/dt/-6/k/1876/preg.png
    • aliszka25 Re: mam pytanko... 17.09.05, 19:06
      co prawda nie jestem przyszłą mamą ale rodziłam niedawno i coś mi się wydaje,
      że zaczynasz rodzić. Często badanie ginekologiczne przyśpiesza poród, a jeżeli
      termin masz na za trzy dni to na twoim miejscu gdy bóle będą się wzacnaiać
      pojechałabym na izbę przyjęć. Ja czekałam za długo, aż mi wody w domu odeszły i
      mała miała przez to zakażenie dróg moczowych. niby nic poważnego ale można było
      tego uniknąć
    • emma_euro_emma Re: mam pytanko... 17.09.05, 19:31
      Plamienie może wystąpić po badaniu, ale jak masz bóle (takie, jak podczas miesiączki), to prawdopodobnie skurcze.
    • patoga Re: mam pytanko... 17.09.05, 19:32
      Ja dwa tygodnie temu miałam ostatnie badanie ginekologiczne, skończyło się
      plamieniem i brzuch teżpobolewał jak na okres. Zadzwoniłam do gina a on kazał mi
      jechać do szpitala na obserwację. Gdybym wiedziała jak to się skończy to bym
      nie jechała, ale zawsze lepiej dmuchać na zimne.
      W szpitalu powiedzieli że rozwarcie już na 3 cm no i mam zostać bo pewnie urodze
      lada chwila. Plamienie i ból minęły następnego dnia i tak sobie leżałam na
      patologii tydzień czasu. Zlitował się nade mną ordynator, wypisał i kazał iść na
      zakupy do hipermarketu. I tak się kulam od tego badania 2 tygodnie i nic
      kompletnie się nie dzieje!
    • zgalazka Re: mam pytanko... 17.09.05, 20:18
      a tak często zaczyna się rodzić pozdrawiam!!!!!!
    • robertaa Re: mam pytanko... 17.09.05, 23:00
      u mnie było identycznie: rano badanie - chyba z masażem szyjki, potem
      nieprzechodzacy (ale niezbyt duży, spokojnie sobie spacerowałam pół dnia) bol
      jak na okres, lekkie plamienie, o godz. 23 porodówka, po 2 w nocy dzidzia na
      swiecie smile
    • mika_p Re: mam pytanko... 17.09.05, 23:51
      A moze to czop odchodzi ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka