Dodaj do ulubionych

Szkoła Rodzenia-Pruszków

29.09.05, 13:07
Hej,dziewczyny.Co prawda jestem w 23 tc,ale już myślę o szkole rodzenia.Nie wiem kompletnie gdzie w Pruszkowie taka się znajduje,kiedy mam do niej się zapisać i ile kosztuje.Może któraś z Was pomoże mi w tej kwestii??Proszę o pomoc.Dzięki i pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • joleczka26 Re: Szkoła Rodzenia-Pruszków 29.09.05, 13:30
      szkoła rodzenia w Pruszkowie jest na ulicy Kosciuszki albo Kraszewskiego (nie
      pamietam dokładnie), kosztuje 4oo zł (przynajmniej kiedys tak było).
      Prowadzi ją przełozona położnych ze szpitala na Wrzesinie.Jesteś z Pruszkowa?
      • lima9 Re: Szkoła Rodzenia-Pruszków 29.09.05, 13:47
        Dzięki,tak jestem z Pruszkowa,nigdy nie rodziłam także nie wiem gdzie "załatwia się" takie sprawysmile
        • joleczka26 Re: Szkoła Rodzenia-Pruszków 29.09.05, 14:03
          ja też jestem z Pruszkowa.Też miałam zapisać do szkoły rodzenia w Pruszkowie,
          ale odkyłam szkołę rodzenia, która jest bezpłatna....w Ursusie, więc zapisałam
          się własnie tam
          • lima9 Re: Szkoła Rodzenia-Pruszków 29.09.05, 14:09
            A możesz podać namiary na szkołę w Ursusie.Szczerze powiem,że dla mnie te 4 stówki to trochę dużo...A jeszcze czeka nas tyle wydatków...
            • joleczka26 Re: Szkoła Rodzenia-Pruszków 29.09.05, 14:13
              pewnie,że mogę, ale nie ma przy sobie (jestem w pracy), jeżeli mozesz, napisz
              do mnie dziś wieczorem na prywatnego maila: jstefanska@op.pl, ewentualnie na gg
              nr 9387698, to Ci podam nr,
          • lima9 Re: Szkoła Rodzenia-Pruszków 29.09.05, 14:11
            Joleczka26,a na kiedy masz termin?Wiesz,tak z ciekawości pytam.
            • joleczka26 Re: Szkoła Rodzenia-Pruszków 29.09.05, 14:14
              na 10 lutego, a Ty?
              • lima9 Re: Szkoła Rodzenia-Pruszków 29.09.05, 14:15
                niby na 28 stycznia,ale wszystko się może zdarzyć...Może nawet spotkamy się na porodówcesmile
                • joleczka26 Re: Szkoła Rodzenia-Pruszków 29.09.05, 14:26
                  może i tak.....z tą szkołą rodzenia musisz się pospieszyć, bo zajęcia
                  rozpoczynają się od soboty. Ja raczej w sobotę chyba nie będę, więc jak Ty byś
                  była, to może przekazałabys mi co było?
                  Masz jakiś nr gg (jeżeli oczywiście możesz podać)
            • joleczka26 Re: Szkoła Rodzenia-Pruszków 29.09.05, 16:33
              ja mieszkam niedaleko Mc Donbalda, na Drzymały, a Ty?
    • biomona Re: Szkoła Rodzenia-Pruszków 29.09.05, 15:29
      Witam, zauwazylam w tytule postu znajoma miejscowosc, wiec zapytam od razu smile
      Czy mozecie polecic dobrego ginekologa w Pruszkowie? Wlasnie zamierzam postarac
      sie o malenstwo, wiec bardzo mi sie dobry lekarz przyda smile z gory dziekuje i
      pozdrawiam
      Monika
      • lima9 Re: Szkoła Rodzenia-Pruszków 29.09.05, 15:45
        Od samego początku chodzę do dr Rogiewicza(zapisy 0501099769).Uważam go za świetnego fachowca!Prowadzi moją ciążę i jesteśmy z mężem nim oczarowani!Jest bardzo dokładny,delikatny i konkretny.Jedyny minus to...cena wizyty-od 150-200 zl.W tym badanie,usg-zwykle,dopplerowskie i 4 d.No cóż...coś za coś
      • joleczka26 Re: Szkoła Rodzenia-Pruszków 29.09.05, 16:23
        Ja chodzę do ordynatora szpitala położniczegow Pruszkowie-dr Koszraskiego-
        przyjmuje w Pruszkowie i Piastowie, cena wizyty 80 zł i jeżeli chcesz rodzić w
        Pruszkowie, to polecam Ci jego , bo sam twierdzi"że nie ma takiej
        możliwości,żeby dla jego pacjentki nie było miejsca u niego w szpitalu"
        Jeżeli chodzi o same wizty, to jestem raczej zadowolona, jest miły,ale trochę
        oszczędny w słowach, więc trzeba mu zadawać jak najwięcej pytań, wówczas
        udziela wyczerpujących odpowiedzi
    • pimenta Re: Szkoła Rodzenia-Pruszków 30.09.05, 02:27
      czesc pruszkowianki!Ja tez wlasciwie z pruszkowa chociaz od marca mieszkam w
      rio de janeiro i tu bede rodzic... polecam wam pania Bozene Wrzodak,prowadzi
      praktyke na brzozowej razem z doktorem Rogiewiczem i jest gin poloznikiem na
      Wrzesinie. Super babka! bardzo mila kompetentna i leczylam sie u niej przez
      jakies 8 albo 9 lat.
      Serdecznie pozdrawiam wszystkie pruszkowskie ciezarowkismile)))
      szczerze mowiac teskni mi sie troche zwlaszcza teraz w ciazy....
      • biomona Re: Szkoła Rodzenia-Pruszków 30.09.05, 09:13
        Bardzo Wam wszystkim dziekuje za informacje smile pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka