gosiab10 09.10.05, 10:44 Ostatnio bardzo sie zdenerwowałam, był płacz,histeria. Wiadomo niezależnie ode mnie i nie mogłam inaczej zareagować. Teraz mam czarne myśli co do zdrowia mojego dziecka,czy mu nie zaszkodziłam, jestem w 13 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katrem Re: stres w ciąży 09.10.05, 11:03 Ja w I trymestrze miałam stresujące dwa miesiące, codziennie biegunka, czarne myśli itp. Powód - kontrola podatkowa w 2 prowadzonych przeze mnie firmach. Teraz jestem w 18 tygodniu i z dzidziusiem jest wszystko ok Myśl pozytywnie! Odpowiedz Link Zgłoś
hanka45 Re: stres w ciąży 09.10.05, 16:28 Wiele razy stresowalam sie i plakalam z roznych powodow (egzaminy, klotnie, zagrozenie ciazy) i bez powodow tez. I czasem mam wyrzuty sumienia, ze narazam mojego Malego na takie atrakcje. Ale coz...nie da sie w naszych czasach przezyc te 9 miesięcy w błogim, szczęśliwym stanie. Znam dziewczyny, które przezyły w ciąży dużo więcej złego niz dobrego, a dzieci są zdrowiutkie i spokojne. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś