Dodaj do ulubionych

efekt wiaderka

11.10.05, 11:48
planuje z chlopakiem za jakies 2 lata miec dziecko.
Mam jedna olbrzymia watpliwosc: jak to bedzie z seksem?
Moj partner ma penisa rozmiarow przecietnych, a moze raczej 'mniejszych' niz
przecietne. Teraz jest nam dobrze.
Jednak wiem, ze jesli moja pochwa zrobi sie szersza o chociazby pol cm, to w
ogole nie bede go czuc w sobie.

Czy zdecydowac sie na cesarkie ciecie, zeby uniknac tego typu 'niespodzianki'?
Obserwuj wątek
    • aleks23 Re: efekt wiaderka 11.10.05, 11:52
      To dla Ciebie jest ważne? Ja w życiu o tym nie pomyślałam. Najlepiej znajdź
      chłopaka z wielkim penisem to będziesz miała problem z głowy albo nie miej
      dzieci.
      • underwaterlove Re: efekt wiaderka 11.10.05, 11:56
        oczywiscie, ze seks jest dla mnie bardzo wazny!!

nie wyobrazam sobie poprzestania uprawiania seksu po urodzeniu dziecka!
        a jesli nie bedzie mi to dawalo przyjemnosci, to jaki sens??
    • kokons Re: efekt wiaderka 11.10.05, 11:55
      O cesarskim cieciu decyduje lekarz i jesli jedynym motywem bedzie nie
      doprowadzenie do efektu wiaderka odradzam taki porod...dlaczego poczytaj sobie
      na forum!
      Po porodzie silami natury jesli to dla ciebie mozesz zawsze poprosic o jeden
      dodatkowy szefwink
      • underwaterlove Re: efekt wiaderka 11.10.05, 11:58

> O cesarskim cieciu decyduje lekarz i jesli jedynym motywem bedzie nie
        > doprowadzenie do efektu wiaderka odradzam taki porod...dlaczego poczytaj
        sobie na forum!
        > Po porodzie silami natury jesli to dla ciebie mozesz zawsze poprosic o jeden
        > dodatkowy szefwink

Z tego co wiem, Cesarskie ciecie mozna miec na zyczenie, po uiszczeniu oplaty -
        niewazne.
        A dodatkowy szew? On chyba zwezi ewentualnie wejscie do pochwy, ale nie cala
        pochwe?
        • mrowka75 Re: efekt wiaderka 11.10.05, 13:39
          Ja rodziłam normalnie, z cięciem krocza, Po połogu byłam tak ciasna jak
          dziewica. Trochę ćwiczyliśmy i później było tak samo, a może nawet lepiej niż
          przed pierwszą ciążą. Moim zdaniem nie ma się czym przejmować. Nadmiernie
          rozszerzona pochwa może wystąpić u kobiet rodzących wiele razy (powyżej 5) - w
          sytuacji, gdy pojawiają się pęknięcia krocza samoistne i nie zauważone przez
          lekarza (nie zszyte). Pozdrawiam.
    • animetka Re: efekt wiaderka 11.10.05, 11:59
      Ćwiczenia kegla, przynoszą dobre efekty.To działa,więc nie myśl o ciązy w
      kategoriach czucia penisa po porodzie.
      • underwaterlove Re: efekt wiaderka 11.10.05, 12:02
        animetka napisała:

> Ćwiczenia kegla, przynoszą dobre efekty.To działa,więc nie myśl o ciązy w
        > kategoriach czucia penisa po porodzie.

Miesnie Kegla mam swietnie wycwiczone, dlatego tez seks sprawia mi satysfakcje
        mimo nieiwelkich rozmiarow penisa partnera.
        Ciaze mam za przeproszeniem w nosie, interesuje mnie stan mojego ciala po
        porodzie.
        • zolza78 Re: efekt wiaderka 11.10.05, 12:07
          to co ty robisz na tym forum kobieto, jesli masz ciaze w nosie? nie zachodz w
          nia w ogole, jak nie jestes gotowa na niespodzianki ze strony swojego ciala po
          porodzie. czasem nie mozna juz potem miec ciastka i go zjesc. cos za cos.
        • wieczna-gosia Re: efekt wiaderka 11.10.05, 12:10
          nawet jesli dziecka miec nie bedziesz- twoja pochwa rozlizni sie z wiekiem? co
          wtedy? Murzyn? smile
          Sa pozycje, w ktorych penis naciska na scianki inaczej. Sa gadzety, ktore
          pomagaja uzyskac dodatkowe efekty. Ani punkt G ani lechtaczka nie sa niedostepne
          dla nawet najmniejszego penisa.

jak mowia if there is a will there is a way. czyli dla chcacego nic trudnego.
          • underwaterlove Re: efekt wiaderka 11.10.05, 12:12
            Ok, zmieniam pytanie, zeby nie prowokowac:

CZY POCHWA PO NORMALNYM PORODZIE WRACA DO STANU POPRZDNIEGO?
            • wieczna-gosia Re: efekt wiaderka 11.10.05, 14:16
              wraca.

inaczej po 5 porodach chodzilabym z macica na jajowodzikach ciagnaca sie za mna
              smile) a nie chodze nic sie nie ciagnie, mam zycie seksualne z jego wszelkimi
              przyjemnymi konsekwencjami smile

Ja zauwazylam ze pewne pozycje staly sie dla mnie niewygodne, a inne nagle mi
              sie spodobaly smile
    • agabro Re: efekt wiaderka 11.10.05, 12:19
      Dziewczyny! Nie wiem dlaczego tak naskoczyłyśćie na underwaterlove. Każdy ma
      jakieś obawy. A to że dziewczyna napisała, że ma ciąże w nosie było tylko
      reakcja na Wasze odpowiedzi. Ja tez się boję, że mój seks nie będzie taki jak
      dawniej i nie znaczy to że będę z tej racji gorszą matką. W życiu małżeńskim
      sekss odgrywa bardzo istotna rolę i niejedno małżeństwo się z tego powodu
      rozpadło, co nie wpływa pozytywnie na dziecko. Pozdrawiam Was! A underwaterlove
      nie martw się. Urodziłam już jedno dziecko i jest ok!
    • robertaa Re: efekt wiaderka 11.10.05, 12:29
      urodziłam dziecko 5 lat temu i wg mnie wszystko jest bez zmian albo i ciut
      ciasniej (nie tylko na wejsciu). pokusiałabym się nawet o stwierdzenie, ze
      chyba jest ogólnie lepiej w kwestii odczuwania przyjemnosci (penis ten samsmile
      nie znam zadnej dziewczyny u ktorej pochwa by się wyraźnie "poluzowała".
      a w kwestii cesarki to oczywiscie, mozesz ją sobie wykupic na życzenie, ceny
      rozne w zaleznosci od miasta (ale ok. 2 tys. musisz miec na pewno). pozdr
    • mamawif Re: efekt wiaderka 11.10.05, 12:41
      Chyba bardzo malutki penis skoro po pół cm w szerz już go nie będziesz czuła
      Współczuję. Chłopakowi wyposażenia, tobie wyobraźni.

Może adopcja??? - unikniesz poszerzenia i cesarki smile))

Chociaż nie. Adopcja wymaga przejścia wielu schodów, moim zdaniem padłaś na
      główkę przy pierwszym stopniu.

Z całym szacunkiem dla tego forum, ale bawią mnie takie posty.....
    • martina.15 Re: efekt wiaderka 11.10.05, 12:51
      a sluchaj wyobraz sobie ze od poczatku masz pochwe jak slonica, a twoj ukochany
      przecitenego- i co wtedy? kazdy moze sie dopasowac, przez odpowiednie pozycje
      itp. dla mnie to tez wazne, ale ludzie, dziecko naprawde wazniejsze. i bez obaw
      nie zrobi ci sie worek , jak pocwiczysz to nie bedzie zadnej roznicy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka