ivon20 21.10.05, 13:48 mam pytanko czy czeste oddawanie moczu, dodam ze malo w sumie pije i nie boli mnie nic ani nie piecze...a do tego bole glowy kazdego dnia i to ciagle uczuie zmeczenia....czy to moga byc jedne z objawow ciaazy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivon20 Re: czeste oddawanie moczu... 21.10.05, 13:55 no prosze odpiszcie zy ktoras tak miala Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek289 Re: czeste oddawanie moczu... 21.10.05, 14:00 Częste oddawanie moczu - to jest standard na początku ciąży. Ja jeszcze tyzdzień temu biegałąm co 0,5 godziny i po kilka kropelek - teraz co godzinkę już chodzę. Bóle głowy miałam w 12 tygodniu - ale słyszałam,że sporo dziewczyn je też ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ivon20 Re: czeste oddawanie moczu... 21.10.05, 14:38 dlaczego nie chcecie odpisac na moje pytanie?? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia77 Re: czeste oddawanie moczu... 21.10.05, 14:43 To nie jest tak, że NIE CHCEMY odpisać. tylko po prostu temat objawów w ciąży był wałkowany chyba ze 100 razy. Ile razy moxna odpisywać na to samo pytanie? Gdybyś wpisała w wyszukiwarkę "objawy" to zapewne uzyskałabyś szybko mnóstwo odpowiedzi. Ja ze swojej strony mogę Ci powiedzieć, że na samym początku oprócz zmęczenia nie miaąłm rzadnych objawów. Częstsze siusianie pojawiło się dopiero około 8 tyg. A około 10 codzienne bóle głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
smutna_ja Re: czeste oddawanie moczu... 21.10.05, 14:51 u mnie były (i właściwie wciąż są) obydwa objawy... Odpowiedz Link Zgłoś
nikusia79 Re: czeste oddawanie moczu... 21.10.05, 15:01 Ja byłam przede wszystkim strasznie zmeczona. Nie robiłam nic w sumie, byliśmy na urlopie, ale samo siedzenie w aucie juz mnie meczylo. Siusiac biegałam co chwilkę, po pare kropelek. Glowa mnie nie bolała. Spózniała mi sie @ przede wszystkim i co chyba najważniejsze staralismy sie o dziecko, czyli przytulanki w czasie owulacji. Małe mdłości i niechęć do niektorych potraw. Bez wymiotów. No i pozytywny test ciązowy w klika dni po terminie spodziewanej @. Odpowiedz Link Zgłoś