10.11.05, 13:09
Dyskusje z Lipcówką umilały mi czas oczekiwania na rozwiązanie, kto go wyciął
zanim jeszcze dobrze się zaczął?
Obserwuj wątek
    • black_currant Re: Szkoda 10.11.05, 13:21
      Ja.

Nie było tam noc, co warto by zostawić.

A pogadać w tym tonie możecie sobie na priv lub na gg.
      • mrowka75 Re: Szkoda 10.11.05, 13:29
        Moim zdaniem jeszcze nic złego się nie wydarzyło, nikt nikogo nie obraził. Ot
        wymiana zdań na temat becikowego i tematów pochodnych. Były już tu gorsze
        dyskusje, równie nie na temat. Ale cóż, Ty tu rządzisz. Pozdrawiam.
    • pimpusia77 Re: Szkoda 10.11.05, 13:42
      A ja uważam, że bardzo dobrze, że zostały wykasowane. Mnie Lipcowa denerwuje. I z tego co wiem nie
      tylko mnie. Przez nią robi się na forum nieprzyjemnie,rozpetują się niepotrzebne, jałowe dyskusje a
      później krążą po innych forach legendy jak na CiP jest beznadziejnie i jakie zawzięte i głupie są baby w
      ciąży.
      • mama_kotula Re: Szkoda 10.11.05, 13:46
        Jak zwykle się ciebie czepiam, Pimpusia smile)))
        Legendy o CiP będą na innych forach, tak, tak, na moim też, i to nawet bez Lipcowej.
        pozdrawiam
        Marta
        • eminka1 Re: Szkoda 10.11.05, 13:48
          szkoda, szkoda, bo ja akurat bylam w trakcie wylewania tam żółci.
          • mrowka75 Re: Szkoda 10.11.05, 13:50
            smile))
            Widziałam, chciałam właśnie Cię wesprzeć, a tu Twój wątek nagle zniknął mi z
            ekranu smile). Top przecież nieodłączny etap ciąży oczekiwanie i zabijanie nudy,
            dlaczego nie na CiPie... hehehe
        • pimpusia77 Re: Szkoda 10.11.05, 14:35
          Czepiasz się mnie? Ale tak specjalnie? No to czuję się wyróżniona, że właśnie MOJE słowa wzbudzaja w
          Tobie tyle emocji smile
          A tak na serio, to fakt, że legendy będą nadal o infantylności, głupich pytaniach itd, ale przynajmniej
          może nie o złośliwości i zawziętości ciężarnych.

P.S. Nie miałam na myśli TWOJEGO forum, tylko forum "Nie, nie jestem normalna". Ale chyba Ty już tak
          masz, że wszystko bierzesz do siebie smile
          Do zobaczenia na Twoim forum!
          • mama_kotula Re: Szkoda 10.11.05, 14:42
            Wiedziałam, kochana, że chodzi ci o NNjN, bo tam się udziela Lipcowa. I nie czepiam się ciebie specjalnie, tylko jakoś tak z przyzwyczajenia, bo denerwują mnie ostatnio nicki rozpoczynające się od "Pim".
            Na moje forum zapraszam serdecznie.
            Papa
            Marta
            • pimpusia77 Re: Szkoda 10.11.05, 15:14
              O kurcze, to może powinnam zmienić nick?? Bo mój się przecież zaczyna na Pim!!
              • pimpusia77 Re: Szkoda 10.11.05, 15:16
                Nieee. Ja chyba dzisiaj nie powinnam się wogóle odzywać. Powinnam położyć się i poczekać na
                jutrzejszy dzień. Właśnie przeczytałam powyższą moją odpowiedź i wyszła wiedźmowato żmijowata
                jakaś. Złośliwa nie chciaąłm być. Ale mi się jakiś taki jad na usta ciśnie.. gdybym nie była w ciaży to dla
                rozluźnienia pośladów walnęłabym sobie lufkę.. Ehhh. Jeszcze 2 miesiące...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka