mrowka75 10.11.05, 13:09 Dyskusje z Lipcówką umilały mi czas oczekiwania na rozwiązanie, kto go wyciął zanim jeszcze dobrze się zaczął? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black_currant Re: Szkoda 10.11.05, 13:21 Ja. Nie było tam noc, co warto by zostawić. A pogadać w tym tonie możecie sobie na priv lub na gg. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka75 Re: Szkoda 10.11.05, 13:29 Moim zdaniem jeszcze nic złego się nie wydarzyło, nikt nikogo nie obraził. Ot wymiana zdań na temat becikowego i tematów pochodnych. Były już tu gorsze dyskusje, równie nie na temat. Ale cóż, Ty tu rządzisz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia77 Re: Szkoda 10.11.05, 13:42 A ja uważam, że bardzo dobrze, że zostały wykasowane. Mnie Lipcowa denerwuje. I z tego co wiem nie tylko mnie. Przez nią robi się na forum nieprzyjemnie,rozpetują się niepotrzebne, jałowe dyskusje a później krążą po innych forach legendy jak na CiP jest beznadziejnie i jakie zawzięte i głupie są baby w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Szkoda 10.11.05, 13:46 Jak zwykle się ciebie czepiam, Pimpusia ))) Legendy o CiP będą na innych forach, tak, tak, na moim też, i to nawet bez Lipcowej. pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
eminka1 Re: Szkoda 10.11.05, 13:48 szkoda, szkoda, bo ja akurat bylam w trakcie wylewania tam żółci. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka75 Re: Szkoda 10.11.05, 13:50 )) Widziałam, chciałam właśnie Cię wesprzeć, a tu Twój wątek nagle zniknął mi z ekranu ). Top przecież nieodłączny etap ciąży oczekiwanie i zabijanie nudy, dlaczego nie na CiPie... hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia77 Re: Szkoda 10.11.05, 14:35 Czepiasz się mnie? Ale tak specjalnie? No to czuję się wyróżniona, że właśnie MOJE słowa wzbudzaja w Tobie tyle emocji A tak na serio, to fakt, że legendy będą nadal o infantylności, głupich pytaniach itd, ale przynajmniej może nie o złośliwości i zawziętości ciężarnych. P.S. Nie miałam na myśli TWOJEGO forum, tylko forum "Nie, nie jestem normalna". Ale chyba Ty już tak masz, że wszystko bierzesz do siebie Do zobaczenia na Twoim forum! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Szkoda 10.11.05, 14:42 Wiedziałam, kochana, że chodzi ci o NNjN, bo tam się udziela Lipcowa. I nie czepiam się ciebie specjalnie, tylko jakoś tak z przyzwyczajenia, bo denerwują mnie ostatnio nicki rozpoczynające się od "Pim". Na moje forum zapraszam serdecznie. Papa Marta Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia77 Re: Szkoda 10.11.05, 15:14 O kurcze, to może powinnam zmienić nick?? Bo mój się przecież zaczyna na Pim!! Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia77 Re: Szkoda 10.11.05, 15:16 Nieee. Ja chyba dzisiaj nie powinnam się wogóle odzywać. Powinnam położyć się i poczekać na jutrzejszy dzień. Właśnie przeczytałam powyższą moją odpowiedź i wyszła wiedźmowato żmijowata jakaś. Złośliwa nie chciaąłm być. Ale mi się jakiś taki jad na usta ciśnie.. gdybym nie była w ciaży to dla rozluźnienia pośladów walnęłabym sobie lufkę.. Ehhh. Jeszcze 2 miesiące... Odpowiedz Link Zgłoś