andzia22l 14.11.05, 15:14 Witam, chcialabym sie dowiedzieć czy ból w dole brzuszka może oznaczać wcześniejsze przyjście na świat MALEŃSTWA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agikom Re: Ból w dole brzuszka 14.11.05, 15:25 tez sie nad tym zastanawiam od paru dni-bo cholernie boli i boli, ale jakos nic sie nie dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
andzia22l Re: Ból w dole brzuszka 14.11.05, 15:31 no właśnie tym bardziej, ze lekarz na wizycie tydzień temu powiedział mi ze zauważył jakąś zmiankę która może "mówić" o tym ze Niuniek zawita do Nas wcześniej, a termin mam na 24.12.2005 wiec wcale bym sie nie pogniewała ale to jeszcze za wcześnie, oby chociaz do końca 36t pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patysiak Re: Ból w dole brzuszka 14.11.05, 15:31 dziewczyny, to wiazadla sie rozciagaja. pytalam gina i mam sie nie martwic. Odpowiedz Link Zgłoś
melka_x Re: Ból w dole brzuszka 14.11.05, 16:25 To zależy jaki ból. Promieniujący od pachwin po bokach to najprawdopodbniej rozciągające się więzadła, natomiast ból o charaketrze miesiączkowym może niestety towarzyszyć zgładzaniu się szyjki. Oczywiście nie musi, natomiast tgo typu bóle zawsze wymagają konsultacji z położnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
agikom Re: Ból w dole brzuszka 14.11.05, 16:34 No wlasnie-ból o charakterze miesiaczkowym!!!!!!! Mam takie mega BÓLE MIESIĄCZKOWE-dr powiedział, ze szyjka sie zgładza (37tydzien). Czy długo ona tak sie zgładza,czy teraz to moge zacząc rodzic w kazdej chwili? Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_11 Re: Ból w dole brzuszka 14.11.05, 16:43 Dzisiaj rozpoczął się 37 tydzień a od wczoraj odczuwam bóle przypominające miesiączkowe w dole brzucha zwłaszcza w nocy (w dzień od trzech tygodni piję nospę więc może dlatego boli mniej ale boli. Myślę że to jednak oznacza w niedługim czasie poród. Dodatkowo opadł mi brzuch co również jest pewną wskazówką. Odpowiedz Link Zgłoś
agikom Re: Ból w dole brzuszka 14.11.05, 17:00 ja nie wiem, czy moj brzuszek sie obnizył. ja nic nie widze, ale osoby"z boku" twierdzą, ze tak. a bole mam od jakiegos czasu, coraz silniejsze. tez biorę nospę-forte, ale to mało pomaga Lekarz powiedział, ze teraz to tak mnie juz bedzie bolało, bo tam sie wszystko przygotowuje do porodu.Ale on mowi rózne rzeczy i sama nie wiem co mam myslec. czy lada dzien sie zacznie?siedze jak na szpilkach. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia22l Re: Ból w dole brzuszka 14.11.05, 17:21 no właśnie, u mnie brzuszek tez sie obnizył.jestem w 35t i to jeszcze troszeczkę za wcześnie na poród,u mnie bóle są od ok tygodnia i tez dostałam no- spę ale bóle się pojawiają i tak, i podobnie jak -agikom- nie iwm co o tym sądzić a wizyta w piątek i nie wiem czy powinnam sie martwic czy cieszyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
animetka Re: Ból w dole brzuszka 14.11.05, 18:02 co to znaczy,że wygładza się? Sorki,jeśli to głupie pytanie,ale nie mam pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś