mjs2005 25.11.05, 09:07 "Staram"się o dziecko. Chciałabym żeby była to dziewczynka. Czy znacie sposoby spłodzenie dziewczynki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martina.15 Re: Płeć dziecka 25.11.05, 09:13 u mnie sie sprawdzilo przytulanko dwa dni przed owu a nie w jej dzien. niektorzy mowia ze to bardzo prawdopodobne, ale i zdazaja sie chlopcy w takich sytuacjach Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: Płeć dziecka 25.11.05, 11:07 No właśnie. My bardzo chcieliśmy syna. Jednak "przytulanko" było na 1-2 dni przed owu i później uprzedzałam męża, że to nic nie wiadomo i równie dobrze może być córka. Ale jednak będzie syn. Chociaż moi Rodzice mnie "robili" z taką premedytacją, chcieli córkę, starali się właśnie tak parę dni przed owu i udało się Im! Odpowiedz Link Zgłoś
mariola314 Re: Płeć dziecka 25.11.05, 11:18 My też z mężem marzymy o dziewczynce i też czytałam o tej metodzie czyli będziemy próbować tak przed owulacją.A czy się uda czas pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Płeć dziecka 25.11.05, 12:56 martina.15 napisała: > u mnie sie sprawdzilo przytulanko dwa dni przed owu a nie w jej dzien. U mnie też się sprawdziło . A poza tym ktoś mówił, że jak tatuś jest informatykiem, to większe prawdopodobieństwo, że będzie dziewczynka . To może bierz się za informatyka, jeśli Twój mąż nim nie jest . Odpowiedz Link Zgłoś
kssia Re: Płeć dziecka 25.11.05, 12:53 Też postepowalismy zgodnie z tą metoda -plemniczki żeńskie bardziej wytrzymałe a męskie szybsze, chłopiec przytulanko tuz przed owulacją, dziewczynka przytulanko na ok 2 dni przed owulacją. W pierwszej ciązy nam sie sprawdziło. Przytulanko na 2 dni przed owulacja i jest dziewczynka. Druga ciąza przytlanko 20 godzin przed owulacją - czy bedzie chłopczyk oby)) zobaczymy)) pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
alex98 Re: Płeć dziecka 25.11.05, 15:04 Ja tez sie bardzo interesuje w tym temacie,choc odwrotnie-bo chcemy miec chlopca!Ogladalam kiedys porgram na ten temat.Podobno kobiety ktore chca urodzic dziewczynki powinny w swej codziennej diecie zazywac duzo magnesu i kalcium.Powinny tez zjadac warzywa lisciaste typu,salata,kapusta czy szpinak,a takze fasolke,jajka i nabial.Slodycze tez sa wslazane!Na chlopczyka w diecie powinny sie znalesc glownie pomidory,ziemnaki,owoce cytrusowe,banany,slonecznik piertuszka i mieta a z mineralow potas i sod.Czyli trzeba duzo solic!Najbardzie chyba sprawdzona metoda jest zaplodnienie przd owulacja,nasza corcia tak zostala poczeta,a co do chlopca to dopiero wyprubujemy.Pozdrawiam i zycze wszystkim powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: Płeć dziecka 25.11.05, 18:53 u nas sie nie sprawdzilo - sex 3-2 dn przed owu, mąż przy kompie całe doby spędza i co - mamy fajowego synka a staralismy sie o dziewuszke, ach i piłam duzo mleka, opychałam sie codziennie fasolką szparagową kto ma być ten będzie pozdrv Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re: Płeć dziecka 25.11.05, 22:11 U nas się sprawdziło to jolmys.webpark.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś