Dodaj do ulubionych

Płeć dziecka

25.11.05, 09:07
"Staram"się o dziecko. Chciałabym żeby była to dziewczynka. Czy znacie
sposoby spłodzenie dziewczynki ?
Obserwuj wątek
    • martina.15 Re: Płeć dziecka 25.11.05, 09:13
      u mnie sie sprawdzilo przytulanko dwa dni przed owu a nie w jej dzien.
      niektorzy mowia ze to bardzo prawdopodobne, ale i zdazaja sie chlopcy w takich
      sytuacjach smile
      • gonia28b Re: Płeć dziecka 25.11.05, 11:07
        No właśnie. My bardzo chcieliśmy syna. Jednak "przytulanko" było na 1-2 dni
        przed owu i później uprzedzałam męża, że to nic nie wiadomo i równie dobrze
        może być córka. Ale jednak będzie syn.
        Chociaż moi Rodzice mnie "robili" z taką premedytacją, chcieli córkę, starali
        się właśnie tak parę dni przed owu i udało się Im!
        • mariola314 Re: Płeć dziecka 25.11.05, 11:18
          My też z mężem marzymy o dziewczynce i też czytałam o tej metodzie czyli
          będziemy próbować tak przed owulacją.A czy się uda czas pokaże.
      • koza_w_rajtuzach Re: Płeć dziecka 25.11.05, 12:56
        martina.15 napisała:

> u mnie sie sprawdzilo przytulanko dwa dni przed owu a nie w jej dzien.

U mnie też się sprawdziło smile.
        A poza tym ktoś mówił, że jak tatuś jest informatykiem, to większe
        prawdopodobieństwo, że będzie dziewczynka big_grin. To może bierz się za informatyka,
        jeśli Twój mąż nim nie jest smile.
    • kssia Re: Płeć dziecka 25.11.05, 12:53
      Też postepowalismy zgodnie z tą metoda -plemniczki żeńskie bardziej wytrzymałe
      a męskie szybsze, chłopiec przytulanko tuz przed owulacją, dziewczynka
      przytulanko na ok 2 dni przed owulacją. W pierwszej ciązy nam sie sprawdziło.
      Przytulanko na 2 dni przed owulacja i jest dziewczynka. Druga ciąza przytlanko
      20 godzin przed owulacją - czy bedzie chłopczyk obysmile)) zobaczymysmile))
      pozdrawiam
      Kasia
    • alex98 Re: Płeć dziecka 25.11.05, 15:04
      Ja tez sie bardzo interesuje w tym temacie,choc odwrotnie-bo chcemy miec
      chlopca!Ogladalam kiedys porgram na ten temat.Podobno kobiety ktore chca
      urodzic dziewczynki powinny w swej codziennej diecie zazywac duzo magnesu i
      kalcium.Powinny tez zjadac warzywa lisciaste typu,salata,kapusta czy szpinak,a
      takze fasolke,jajka i nabial.Slodycze tez sa wslazane!Na chlopczyka w diecie
      powinny sie znalesc glownie pomidory,ziemnaki,owoce cytrusowe,banany,slonecznik
      piertuszka i mieta a z mineralow potas i sod.Czyli trzeba duzo solic!Najbardzie
      chyba sprawdzona metoda jest zaplodnienie przd owulacja,nasza corcia tak
      zostala poczeta,a co do chlopca to dopiero wyprubujemysmile.Pozdrawiam i zycze
      wszystkim powodzenia
      • luna333 Re: Płeć dziecka 25.11.05, 18:53
        u nas sie nie sprawdzilo - sex 3-2 dn przed owu, mąż przy kompie całe doby spędza i co - mamy fajowego synka smile a staralismy sie o dziewuszke, ach i piłam duzo mleka, opychałam sie codziennie fasolką szparagową smile kto ma być ten będzie wink pozdrv
        • sylwiawm Re: Płeć dziecka 25.11.05, 22:11
          U nas się sprawdziło to
          jolmys.webpark.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka