aaaniaaa 21.07.04, 12:34 zaczyna grzmieć, a ja chciałam iść się poopalać!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: idzie burza!!!!!!!!!!!! 21.07.04, 13:08 Nie no ... szok ... ale to nie forum dyskusyjne o pogodzie ... zresztą o burzach wiemy stąd => www.imgw.pl/wl/internet/burza/burza.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: idzie burza!!!!!!!!!!!! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 22.07.04, 13:03 aaaniaaa dzisiaj napewno poszła się opalać :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaaniaaa Re: idzie burza!!!!!!!!!!!! 22.07.04, 13:29 Gość portalu: gość napisał(a): > aaaniaaa dzisiaj napewno poszła się opalać :) a właśnie, że nie! Piekę placek z wiśniami! Pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmicic Re: idzie burza!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 14:20 > a właśnie, że nie! Piekę placek z wiśniami! Pycha! To szybciej go piecz i rzuć namiary gdzie będziesz się smażyć :P Odpowiedz Link Zgłoś
fazi Re: idzie burza!!!!!!!!!!!! 22.07.04, 15:47 Spoko spoko... Już upieczony? Jeśli nie, to piecz bez pośpiechu! I rzuć namiary gdzie będzie osiągalne to cudo (mam na myśli placek oczywiście) ;) Aaaa..., jeszcze jedno: wisienki drylowane?:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaaniaaa ciacho 23.07.04, 10:04 No niestety placka już nie ma, zjedzony. A taki był dobry. Dddzisiaj poda to może też coś upiekę. Macie jakieś propozycje? fazi a jadłeś placek z pestkami? Odpowiedz Link Zgłoś
fazi Re: ciacho 23.07.04, 12:02 No trudno..., taka dola placków... dobrych: znikają prawie natychmiast, jeszcze dobrze nie zdążą ostygnąć :) Zda mi się, że już nie pada, więc następne pieczenie pewnie zagrożone? Oczywiście że jadłem placek z wiśniami, w których były pestki. Placek wyglądał świetnie, natomiast wkurzające było to natykanie się co moment na pestki. Owoce jagodowe mają to do siebie, że bardzo ładnie i apetycznie wyglądają na cieście, gdy nie są rozbebeszone przez pozbawianie pestek. Jednak pierwszeństwo w tym przypadku zawsze daję wygodzie (i smakowi!) konsumpcji niźli wrażeniom estetycznym. Dlatego przezornie wolałem zadać pytanie o drylowanie. Ale, jak widzisz, na pytanie odpowiedzi się nie doczekałem, ani też namiarów na placek nie dostałem, a po nim samym ślad tylko w postach tego wątku został...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaniaaa Re: ciacho IP: 80.51.255.* 23.07.04, 12:42 wiśnie były wydrylowane, nie było ani jednej pestki. następnym raazem jak coś upiekę to dam znać a teraz uciekam na zakupy! a po nim samym ślad tylko w postach tego wątku został...;) ładne to... Odpowiedz Link Zgłoś