kwiatuszek113 14.12.05, 09:28 dziewczyny, a czy to ze sie martwie o moje malenstwo. Boje sie czy urodzis ie zdrowe, czy mu czyms nie zaszkodze (np te bakterie) nie zaszkodzi dzidiusiowi? Jak myslicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucerka Re: stres w ciazy 14.12.05, 09:43 najbardziej szkodzi dziecku shiza ciazowa ciesz sie zyciem dziewczyno i nie rozmyslaj za duzo o swoim stanie blogoslawionym. od tego mozna na prawde zwariowac. trzymam kciuki za pomyslny przebieg ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
akamatys Re: stres w ciazy 14.12.05, 11:57 Hej, nie martw się na zapas, uważaj na siebie, ale bez przesady, a na pewno wszystko będzie ok! Też się martwiłam o wszystko, bo słyszałam tyle różnych dziwnych historii, że aż uszy bolały. Jak to w mądrych książkach piszą- kobietkom w ciąży od razu należałoby aplikować zatyczki do uszu i wszystko przebiegałoby bezstresowo. Wraz z wzrostem brzuszka i maluszka nabrałam spokoju wewnetrznego Czego i Tobie życzę, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś