Dodaj do ulubionych

częste sikanie...:)

14.12.05, 17:56
mam pytanko, jestem w 21 t.c, i od paru dni dosc czesto siusiam, po porstu
parcie na pecherz, i za kazdym razem "duzo siusiam"( nie mam zadnego
zapalenai raczej, bo nic mnie nie swedzi, piecze..itd)czy to normalny objaw?
czekam na porady..
Obserwuj wątek
    • jaonna1 Re: częste sikanie...:) 14.12.05, 18:06
      ja też tak mam jestem w 22tc, dużo siusiałam na początku później mniej a teraz
      znów jak oszalała. ale podobno macica uciska na pecherz wiec to przez to. nie
      czuje przy tym zednego bólu wiec nie robie z tego problemu, przynajmniej woda
      ze mnie zchodzi
      • basia_k3 Re: częste sikanie...:) 14.12.05, 19:16
        ja (27tc) w toalecie musze byc co godzinke, czasem nawet czesciej sad Dzidzia
        lezy tak nisko (przynajmniej takie mam wrazenie, bo i jej ruchy czuje tylko w
        podbrzuszu) ze napiera bardzo na pecherz. A w nocy to juz mi sie wyc chce, bo
        jak sie obudze siku to mam po spaniu az do rana sad Tragedia!!! Ja chce juz 40
        tydzien!!!!!!!!
      • joanna1007 Re: częste sikanie...:) 15.12.05, 12:11
        hm, dzieki wam bardzo!!!dosc uciezliwe to, wczesniej tak nie mialam.teraz mam
        wrazenie pelnego pecherza non stop...dziwne uczucie!mam nadzieje ze wszytko ok,
        i ze zadne parcie na pecherz, to nie objaw...skracajacej sie szyjki, czy innego
        czegos...?!!
        pozdr.was wszytkie...
        • joanna1007 Re: częste sikanie...:) 15.12.05, 12:53
          odpowiedzcie prosze...smile)
    • stycz72 Re: częste sikanie...:) 14.12.05, 18:08
      w mnie też częste siusianie pojawiło się gdzieś w okolicy 20-24 tc. teraz
      jestem w 36 tc i biegam do ubikacji co 3-4 godz. jest to normalny objaw -
      dzidzia rośnie i uciska na różne organy. może u Ciebie leży tak jek u mnie tzn.
      nisko, ale to jest lepsze niż jak miałaby uciskać na przeponę i sprawiać nam
      problemy z oddychaniem.
      • ola19781 Re: częste sikanie...:) 14.12.05, 23:42
        Niestety jeden z tych mniej miłych objawów ciąży. Pod koniec to chodziłam chyba z 10 razy w nocy, a wiadomo ztoczenie się z łóżka trochę zajmuje.
    • strawberry10 Re: częste sikanie...:) 15.12.05, 00:35
      ja też przez to niedosypiam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka