malinowaksiezniczka 23.12.05, 22:16 Witam Już tydzień po terminie @, na teście dzisiaj dwie krechy ,jutro pod choinką buciki są święta nie mogę zrobić badań , ale już wiem to pierwsze święta z maleństwem w brzusiu WESOŁYCH ŚWIĄT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylka23 Re: Będę mamą :) 23.12.05, 22:32 Ja tez bede mama We wtorek zrobilam tescik i dwie kreseczki....Jutro Wigilia u tesciow- obwiescimy im te nowine...to wspanialy prezent gwiazdkowy,prezent jak prezent ale nowina naprawde cudowna...Tym bardziej ze dziadkami zostana po raz pierwszy Buziulki Odpowiedz Link Zgłoś
malinowaksiezniczka Re: Będę mamą :) 23.12.05, 22:41 Kiedy do lekarza czy poczekać jeszcze troche czy zaraz po świętach ?? Odpowiedz Link Zgłoś
sylka23 Re: Będę mamą :) 23.12.05, 22:49 Ja do lekarza na razie nie zamierzam isc, bo slyszalam juz od kilku osob ze to niepotrzebne...Tylko po to by sie utwierdzic w przekonaniu robic nie musze.... A co do badan, za jakies 3 miesiace,moze wczesniej. Biore sobie kwas foliowy,dbam o siebie...nic sie nie dzieje.... Odpowiedz Link Zgłoś
ania800 Re: Będę mamą :) 23.12.05, 23:08 ja robię test jutro rano dziś miała przyjść @ i nic może za wcześnie ale już nie mogę się doczekać więc może tez będe miała prezent na Święta Odpowiedz Link Zgłoś