Dodaj do ulubionych

wielkość brzuszka

29.12.05, 12:21
Jestem ciekawa jak jest z tymi brzuszkami, bo ja jestem w 19tc i prawie
wogóle nie widać że będę miała dzidziusia? A na niektórych zdjęciach majowe
mamy mają całkiem widoczne brzuszki.
Obserwuj wątek
    • asiak81 Re: wielkość brzuszka 29.12.05, 12:37
      ja będąc w 24 tygodniu też prawie brzuszka nie miałam a gdy byłam w 40 wszyscy
      myśleli że mam przed sobą jeszcze dwa miesiące do rozwiązania.
      • guderianka Re: wielkość brzuszka 29.12.05, 12:40
        u mnie w pracy do 20 tc nie wiedzieli że jestem w ciązy, brzuszek był malutki i
        łatwo dawał się zamaskować. a potem mnie wypchnęłotongue_out
        teraz brzuszek mam śliczny(26tc) ale jako że niewiele przytyłam-niecałe6kg-to
        jak nałoże luźne ciuszki to też nie widać
    • kellss Re: wielkość brzuszka 29.12.05, 13:04
      U mnie nic nie bylo widac do 27tc - a dzidzia duza, wazyla wtedy ponad 100g
      wiecej niz inne dzieciaczki. teraz jak naloze dzinsy (przedciazowe) w ktore
      srednio sie dopinam i sweter luzny to tez niewiele widac. Wiele kobiet ma taka
      budowe ze niewiele po nich widac - zwlaszcza te okraglejsze, do ktorych
      nalezesmile))
    • moli75 Re: wielkość brzuszka 29.12.05, 13:10
      A u mnie odwrotnie. Praktycznie od 16 tc mam brzuszek bardzo duży. Nawet mój
      lekarz się dziwi, że tak duży. Ale ponoć u nas to genetyczne. Kiedy moja mama
      była w ciąży ze mną, też miała bardzo duży brzuch i wszyscy pytają, czy ma
      jedno dziecko. Mnie też pytają, czy to przypadkiem nie będą bliźniaki. Teraz
      jest w 23 tc i mam taki brzuch, jak inne kobiety na zdjęciach oglądam z co
      najmniej 30 tc.
    • kamakszi Re: wielkość brzuszka 29.12.05, 13:12
      z wielkością brzuszka jest tak, że nigdy nic nie wiadomo:] zależy to nie tylko od specyfiki każdej z nas, ale i od specyfiiki konkretnej ciąży.
      ja jestem w 9 miechu i dalej osoby niewtajemniczone nie mają o niczym pojęcia. i bynajmniej nie chodzę w workowatych T-shirtach:]
      • guderianka Re: wielkość brzuszka 29.12.05, 13:14
        tak czytam wasze posty i sie zgadzam- ze reguły zadnej nie ma. w pierwszą ciąze
        zaszłam ważąc 58kg i już w 6 tc nie mogłam dopiąc spodni. a teraz zaszłam ważąc
        50kg i brzuszek taki jak opisałam w poście wyżej. z tego wynika że matka natura
        ucieka od wszelkich regułwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka