mia79 30.12.05, 11:46 Dziewczyny mam cukrzyce ciążowa i jeszcze teraz dopadł mnie kaszel.Chciałabym jednak zażywać jakiś syrop bez zawartośći cukru, a niestety Drosetux dozwolony w ciąży zawiera dość sporo cukru.Znacie jakiś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiakal Re: Syrop na kaszel bez cukru 30.12.05, 11:48 To może w tabletkach? Homeopatyczny stodal jest też w tabletkach i na pewno wolno Ci go przyjmować. Bez cukru jest Herbapect ale musiałabyś skonsultować z lekarzem mimo, że jest bez recepty. Życzę zdrowia! Joasia Odpowiedz Link Zgłoś
mia79 Re: Syrop na kaszel bez cukru 30.12.05, 11:59 Dziękuje ci Joasiu, a te homeopatyczne tabletki nie zawierają cukru? Odpowiedz Link Zgłoś
bakoru Re: Syrop na kaszel bez cukru 30.12.05, 12:00 Syropem, króry możesz stosować w ciąży jest naturalny preparat HEDELIX - syrop bez cukru. Dużo zdrówka. Basia. Odpowiedz Link Zgłoś
mia79 Re: Syrop na kaszel bez cukru 30.12.05, 12:36 Basiu dziekuje ci ślicznie.Uratowałaś moje płuca Odpowiedz Link Zgłoś
1979ju Re: Syrop na kaszel bez cukru 30.12.05, 14:23 Jest jeszcze Robitussin, mój mąż "cukrzyk" go stosuje. Tylko chyba sa dwa rodzaje, trzeba powiedzieć w aptece, ze dla cukrzyka. Pozdr, Asia - 21 t.c. Odpowiedz Link Zgłoś