abea 10.01.06, 13:11 mam pytanie czy też czujecie ruchy dziecka bardzo nisko ? Ja wczoraj czułam jak kopie ale wręcz w łonie , ponizej linii włosów, czy to normalne ? Dodam ze to 23 tydz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jajaja1 Re: kopniaki od dzidzi 10.01.06, 13:16 hej, tez jestem w 23 tyg. I tez odczuwam czasem kopniaczki tak nisko - mysle, ze to zalezy od tego jak akurat dzidzia sie ulozy. Wczoraj widocznie tam miala nozki.. dzis z kolei stuka w żołądek. Swoja droga - chyba przez zwiekszajaca sie macice i ten ucisk odczuwam bole zoladka!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: kopniaki od dzidzi 10.01.06, 13:18 wszystko okja tez tak czułam ruchy bo mała ułożyła sie poprzecznie. a teraz czuje albo pod zebrami albo pod mostkiem albo i tu i tu. nie martw sie Odpowiedz Link Zgłoś
msoszka Re: kopniaki od dzidzi 10.01.06, 13:17 Hej!!! 23 tydzień ma też moja dzidzia! a z kopniakami to bywa różnie zależy od tego w jakiej pozycji ja jestem no i ono oczywiście. ale najczęściej jest to dół brzucha, prawa i lewa strona. nisko w łonie kopie raczej rzadko Odpowiedz Link Zgłoś
kubas2001 Re: kopniaki od dzidzi 10.01.06, 13:17 U mnie 26tc, ale jakoś tak parę tygodni temu słabiej zaczęłam czuć ruchy dziecka i były zlokalizowane właśnie tak bardzo nisko. Okazało się że dziciaczek się przekręcił i nóżkami dokazuje właśnie na dole. Teraz znów się przekręcił i kopie po całym brzuchu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monia06 Re: kopniaki od dzidzi 10.01.06, 14:29 A ja w czwartek zaczynam 38 tydzien i podobno maluda jest juz obrucona glowka na dol a od wczoraj tez czuje ruchy bardzo nisko,ale tez nad pepkiem wiec sie zastanawiam jaka ona przyjela poze.Dodam ze jest strasznie ruchliwa.Hihi.....mala choleryczka daje mi popalic.... Odpowiedz Link Zgłoś
jajaja1 Re: kopniaki od dzidzi 10.01.06, 15:49 pewnie puka teraz rączkami.. ) Powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
kotka22 Re: kopniaki od dzidzi 10.01.06, 16:00 No moja Zuzka też tak kopie, czasami mam wrażenie że leży mi dokładnie na pęcherzu i kopie bardzo nisko. Ale czasmi jak zapukam troszke w inne miejsce to sie chyba zaciekawi i kopie gdzie indziej . Odpowiedz Link Zgłoś
kaja2071 Re: kopniaki od dzidzi 10.01.06, 16:03 wszystko jest ok, to gdzie czujesz kopniaka zalezy od tego jak akurat dziecko sie ulozylo te w dole brzucha wspominam jako mega przyjemnosc,w porownaniu z tymi ktore młody zapalał mi pod żebra) Odpowiedz Link Zgłoś
emi_74 Re: kopniaki od dzidzi 10.01.06, 16:08 moj wczoraj tak nisko zaczal kopac, co nie nalezalo do przyjemnosci, zwlaszcze w czasie chodzenia. Troche mnie to zdziwilo, bo juz byl przekrecowny glowka w dol (33 tc) i od pewnego czasu czulam tylko ruchy powyzej pepka, w okolicy zeber. Ciekawe czy sie przekrecil, czy to faktycznie raczki byly. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak122 Re: kopniaki od dzidzi 10.01.06, 17:18 Hej! Ja jestem w 31 tc... Te kopniaki w dole brzucha to przyjemność w porównaniu z tym jak boksuje pod żebra... Odpowiedz Link Zgłoś