Dodaj do ulubionych

kopniaki od dzidzi

10.01.06, 13:11
mam pytanie czy też czujecie ruchy dziecka bardzo nisko ? Ja wczoraj czułam
jak kopie ale wręcz w łonie , ponizej linii włosów, czy to normalne ? Dodam
ze to 23 tydz.
Obserwuj wątek
    • jajaja1 Re: kopniaki od dzidzi 10.01.06, 13:16
      hej,
      tez jestem w 23 tyg. I tez odczuwam czasem kopniaczki tak nisko - mysle, ze to
      zalezy od tego jak akurat dzidzia sie ulozy. Wczoraj widocznie tam miala
      nozki.. dzis z kolei stuka w żołądek. Swoja droga - chyba przez zwiekszajaca
      sie macice i ten ucisk odczuwam bole zoladka!!sad
      Pozdrawiam!
      • guderianka Re: kopniaki od dzidzi 10.01.06, 13:18
        wszystko okwinkja tez tak czułam ruchy bo mała ułożyła sie poprzecznie. a teraz
        czuje albo pod zebrami albo pod mostkiem albo i tu i tu. nie martw siesmile
    • msoszka Re: kopniaki od dzidzi 10.01.06, 13:17
      Hej!!! 23 tydzień ma też moja dzidzia! a z kopniakami to bywa różnie zależy od tego w jakiej pozycji ja jestem no i ono oczywiście. ale najczęściej jest to dół brzucha, prawa i lewa strona. nisko w łonie kopie raczej rzadko
    • kubas2001 Re: kopniaki od dzidzi 10.01.06, 13:17
      U mnie 26tc, ale jakoś tak parę tygodni temu słabiej zaczęłam czuć ruchy dziecka
      i były zlokalizowane właśnie tak bardzo nisko. Okazało się że dziciaczek się
      przekręcił i nóżkami dokazuje właśnie na dole. Teraz znów się przekręcił i kopie
      po całym brzuchu. Pozdrawiam
      • abea Re: kopniaki od dzidzi 10.01.06, 13:22
        dzięki ....
    • monia06 Re: kopniaki od dzidzi 10.01.06, 14:29
      A ja w czwartek zaczynam 38 tydzien i podobno maluda jest juz obrucona glowka
      na dol a od wczoraj tez czuje ruchy bardzo nisko,ale tez nad pepkiem wiec sie
      zastanawiam jaka ona przyjela poze.Dodam ze jest strasznie
      ruchliwa.Hihi.....mala choleryczka daje mi popalic....
      • jajaja1 Re: kopniaki od dzidzi 10.01.06, 15:49
        pewnie puka teraz rączkami.. smile)
        Powodzenia!!
    • kotka22 Re: kopniaki od dzidzi 10.01.06, 16:00
      No moja Zuzka też tak kopie, czasami mam wrażenie że leży mi dokładnie na
      pęcherzu smile i kopie bardzo nisko. Ale czasmi jak zapukam troszke w inne miejsce
      to sie chyba zaciekawi i kopie gdzie indziej wink.
    • kaja2071 Re: kopniaki od dzidzi 10.01.06, 16:03

wszystko jest ok, to gdzie czujesz kopniaka zalezy od tego jak akurat dziecko sie ulozylosmile
      te w dole brzucha wspominam jako mega przyjemnosc,w porownaniu z tymi ktore młody zapalał mi pod żebrasmile)
      • emi_74 Re: kopniaki od dzidzi 10.01.06, 16:08
        moj wczoraj tak nisko zaczal kopac, co nie nalezalo do przyjemnosci, zwlaszcze
        w czasie chodzenia. Troche mnie to zdziwilo, bo juz byl przekrecowny glowka w
        dol (33 tc) i od pewnego czasu czulam tylko ruchy powyzej pepka, w okolicy
        zeber. Ciekawe czy sie przekrecil, czy to faktycznie raczki byly.
    • agusiak122 Re: kopniaki od dzidzi 10.01.06, 17:18
      Hej! Ja jestem w 31 tc... Te kopniaki w dole brzucha to przyjemność w porównaniu
      z tym jak boksuje pod żebra...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka