Dodaj do ulubionych

ból piersi

12.01.06, 09:07
przed okresem zawsze mnie bolą piersi.tym razem też mnie bolą,ale trochę
inaczej.piersi są nabrzmiałe, a bolą przede wszystkim sutki.czy ktoś z was
miał takie objawy i zaszedł w ciążę?(dodam,że dziś 31dc).
Obserwuj wątek
    • kokons Re: ból piersi 12.01.06, 09:33
      Najczesciej poczatki ciazy sa bezobjawowe... no chyba ze wmowimy sobie
      wszystko... bol piersi moze byc zwiastunem ciazy ale najczesciej miesiaczki...
      jesli to 31 d proponuje zrobic test a nie mniemac!
      Powodzenia.
      • lidols Re: ból piersi 12.01.06, 10:21
        jeszcze trochę poczekam z tym testem,bo faktycznie może mi się coś
        przesunęło.tylko jakieś takie dziwne uczucie z tymi piersiami.być może to
        autosugestia,bo bardzo bym chciała być w ciąży...
        a może ktoś z was miał tak strasznie bolące sutki i nabrzmiałe piersi i okazało
        się,żę jest w ciąży?
        • sylka23 Re: ból piersi 12.01.06, 10:57
          Moja Droga, oczywiscie moze byc tak jak wspomniala poprzedniczka, ale ja jestem
          w ciazy i do dzis mam nabrzmiale piersi i sutki a brodawki naprawde bolace...
          • lidols Re: ból piersi 12.01.06, 10:59
            syłka23 o boże!ale byłoby fajnie!!!!!!!!!oprócz tego miałaś jakieś obiawy?
            • aminki Re: ból piersi 12.01.06, 15:17
              lidols! Ja miałam mocno wyczuloną intuicję i też zastanawiałam się czy ten albo
              inny objaw może być zwiastunem najlepszej wiadomości na świecie. I faktycznie
              piersi mnie pobolewały, ale jeszcze coś co zwróciło moją uwagę - bardzo często
              mi się "odbijało". Jedna z moich przyjaciółek miała dokładnie takie same
              objawy, ale pamiętaj - każda ciąża jest inna! Namawiam do zrobienia testu. To
              powinno wyjaśnić całą sprawe!smile
    • kasiula20 Re: ból piersi 12.01.06, 15:20
      Wiecie..mnie piersi zaczely bolec jakies 2 tyg przed @..Teraz juz sa rozmiar
      wieksze i dalej bola..Ale glownie z boku i na dole..Do @ zostaly jeszcze 4
      dni..wiec czekam by zrobic test...A odbija to mi sie tez..po kadym posilku big_grin
      Dodatkowo jeszcze bole jajnika lewego glowne i brzucha jak przed @..No i od
      dzisiaj jakby mnie bola korzonki!!!
      • lidols Re: ból piersi 13.01.06, 10:12
        dziś 33 dc.@na szczęście nie ma.od wczoraj od około 16 boli mnie brzuch
        tak,jakbym miała dostać okres.piersi tak,jak w poprzednich
        wątkach.bolą...mierzę temperaturę pierwszy miesiąc,więc jestem początkująca i
        cały czas jest podwyższona.jeśli to prawda,że @ pojawia się od 12 do 16 dni po
        owulacji,to jeszcze może przyjść.oby nie..
        jeśli chodzi o odbijanie to nie zauważyłam.za to dziś w ogóle nie mogę patrzeć
        na jedzenie.jestem głodna,ale nie mam apetytu.
        znów pewnie sobie nawmawiam,że jestem w ciąży,a jak dostanę okres to będę
        płakać.....
        • aminki Re: ból piersi 13.01.06, 14:05
          lidolis!
          Ja w każdym razie trzymam za Ciebie kciuki...smile)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka