zuziotek 15.01.06, 15:28 mam pytanie: nie mam okresu już tydzień po terminie, testy ciążowe są ujemne, czy jest możliwa pozamaciczna? czy organizam tak samo reaguje na zwykła i tę patologiczną? jakie sąsygnały ciązy pozamacicznej? pozdrawiam ;o)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polajnaw Re: ciąża pozamaciczna 15.01.06, 16:00 w ciazy pozamacicznej testy moga byc ujemne(moja przyjaciolka miala negatywny 3 razy)ale najlepiej isc do gina na bad.i usg lepiej z takimi podejrzeniami nie czekac\pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mkarusi Re: ciąża pozamaciczna 15.01.06, 21:12 hej. Miałam podejrzenie ciąży pozamacicznej, test byl pozytywny, tylko dziecka nie bylo widac na usg, w takim przypadku można wykonac badanie beta hcg. Najlepiej zgłosic się do lekarza i nie martwić sie pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: ciąża pozamaciczna 15.01.06, 21:35 Ja miałam testy,w których różowy pasek był ledwo,ledwo widoczny. Poszlam do lekarza, który poinformował mnie ze jest ciąża,ale nie chce wejść do macicy. I ze poczekamy parę dni zeby się przeekonac czy tak zostanie. Zalecił pójście do szpitala w razie bóli jajników. Po 2 dniach miałam silne bóle i połozyli mnie w szpitalu, gdzie miałam laparoskopie. Odpowiedz Link Zgłoś