mmalicka21 ... 21.01.06, 08:54 przestała się rozwijać co np. znaczy że niestety umarła albo innego typu przypadki że kobieta nie donosi ciązy i żeby wtedy organizm kobiety nic nie odczuwał? czy np. występuje zawsze krwawienie? czy mozna byc np. wogile nieświadomym? Odpowiedz Link Zgłoś
leni_wa Re: ... 21.01.06, 09:05 niestety mozliwe. Zwlaszcza we wczesnej ciazy, kiedy nie czujesz ruchow dziecka i na ich podstawie nie mozesz sie przekonac czy zyje Ale, dobrze Ci radze, nie zawracaj sobie tym glowy! Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 Re: ... 21.01.06, 09:48 chryste panie człowiek się naczyta i schizuje....chyba przestanę czytać nie myśle Odpowiedz Link Zgłoś
martyna1985 Re: ... 21.01.06, 09:57 wlasnie, nie czytaj!!! Ja choc nie jestem w ciazy, kolezanka napowiadala mi jak bylo na patologii, w jaka schize mozna wpasc i ja juz sie boje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 Re: ... 21.01.06, 10:08 racja gdyby nie te tematy o obumarłych ciążach chybionych poronieniach i cała masa innych rzeczy to bym nawet na to nie wpadła.... nie czytam koniec Odpowiedz Link Zgłoś
malinka255 Re: ... 21.01.06, 10:16 Ja wiem, że rzadko ale się zdarza poronbienie bez widocznych objawów, dopiwero na usg wida, prowokują wtedy poród taki i...koniec. malinka Odpowiedz Link Zgłoś
karina66 Re: ... 21.01.06, 15:59 Moja córcia umarła w brzuszku w 40tc(dokładnie w terminie porodu w nocy).Rano poprostu nie czułam juz ruchów.Nie krwawiłam,nic się nie działo,cała ciąża przebiegała prawidłowo.Poród został wywołany jeszcze tego samego dnia wieczorem. Karina i Dzidziulek Odpowiedz Link Zgłoś
lucerka Re: czy możliwe jest aby dzidzia w brzuszku np. p 21.01.06, 10:19 przestan i nie nakrecaj sie. tak samo mozliwe jest ze ci cegla na leb spadnie na spacerku a przeciez nie myslisz o tym codziennie. pomysl lepiej o czyms przyjemnym to i Twoje dziecko w brzuchu lepiej sie poczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jasminar Re: czy możliwe jest aby dzidzia w brzuszku np. p 21.01.06, 14:48 Jak zwykle trafnie i rozsadnie lucerka) Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 Re: czy możliwe jest aby dzidzia w brzuszku np. p 21.01.06, 15:25 tak byłam kupiłam sobie spodenki na ciąże i jest teraz miło...wypinam brzuch żeby się trzymały: )))))) Odpowiedz Link Zgłoś