Dodaj do ulubionych

czy możliwe jest aby dzidzia w brzuszku np. przest

21.01.06, 08:52
Obserwuj wątek
    • mmalicka21 ... 21.01.06, 08:54
      przestała się rozwijać co np. znaczy że niestety umarła albo innego typu
      przypadki że kobieta nie donosi ciązy i żeby wtedy organizm kobiety nic nie
      odczuwał?
      czy np. występuje zawsze krwawienie? czy mozna byc np. wogile nieświadomym?
      • leni_wa Re: ... 21.01.06, 09:05
        niestety mozliwe. Zwlaszcza we wczesnej ciazy, kiedy nie czujesz ruchow dziecka
        i na ich podstawie nie mozesz sie przekonac czy zyjesad
        Ale, dobrze Ci radze, nie zawracaj sobie tym glowy!
        • martyna1985 Re: ... 21.01.06, 09:43
          Nie myśl o tym.
          • mmalicka21 Re: ... 21.01.06, 09:48
            chryste panie człowiek się naczyta i schizuje....chyba przestanę czytać
            nie myśle
            • martyna1985 Re: ... 21.01.06, 09:57
              wlasnie, nie czytaj!!! Ja choc nie jestem w ciazy, kolezanka napowiadala mi jak
              bylo na patologii, w jaka schize mozna wpasc i ja juz sie boje. Pozdrawiam
              • mmalicka21 Re: ... 21.01.06, 10:08
                racja gdyby nie te tematy o obumarłych ciążach chybionych poronieniach i cała
                masa innych rzeczy to bym nawet na to nie wpadła....
                nie czytam
                koniec
      • malinka255 Re: ... 21.01.06, 10:16
        Ja wiem, że rzadko ale się zdarza poronbienie bez widocznych objawów, dopiwero
        na usg wida, prowokują wtedy poród taki i...koniec.
        malinka
      • karina66 Re: ... 21.01.06, 15:59
        Moja córcia umarła w brzuszku w 40tc(dokładnie w terminie porodu w nocy).Rano
        poprostu nie czułam juz ruchów.Nie krwawiłam,nic się nie działo,cała ciąża
        przebiegała prawidłowo.Poród został wywołany jeszcze tego samego dnia wieczorem.

Karina i Dzidziulek
    • lucerka Re: czy możliwe jest aby dzidzia w brzuszku np. p 21.01.06, 10:19
      przestan i nie nakrecaj sie. tak samo mozliwe jest ze ci cegla na leb spadnie na
      spacerku a przeciez nie myslisz o tym codziennie.
      pomysl lepiej o czyms przyjemnym to i Twoje dziecko w brzuchu lepiej sie poczuje.
      • jasminar Re: czy możliwe jest aby dzidzia w brzuszku np. p 21.01.06, 14:48
        Jak zwykle trafnie i rozsadnie lucerkawink)
        • mmalicka21 Re: czy możliwe jest aby dzidzia w brzuszku np. p 21.01.06, 15:25
          tak byłam kupiłam sobie spodenki na ciąże i jest teraz miło...wypinam brzuch
          żeby się trzymały: ))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka