baby_b 31.01.06, 00:36 Jestem w 17 tc, co jakis czas dopadaja mnie biegunki. Nie sa one ostre, ale jednak dokuczaja. Czy ktoras z was miala taki problem w czasie ciazy? Prosze napiszcie. Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmalicka21 Re: Biegunki w ciazy 31.01.06, 00:38 ja miałam ostatnio jak mnie sczyściło myślałam że padne... a nie zjadłaś nic dziwnego? ja zjadłam duzo kapuśniaku to chyba dlatego Odpowiedz Link Zgłoś
beem3 Re: Biegunki w ciazy 31.01.06, 08:10 Ja miałam najpierw problem z zaparciami,ale odkąd gin przepisał mi magnez - problem zniknał,a raczej zamienił się w kolejny-biegunki. Po prostu magnez ma działanie lekko przeczyszczające,ale ja musiałam zmniejszyc dawkę,żeby zmniejszyc efekt ... Teraz moze t o nie jest biegunka,ale wole to,niz zaparcia... Odpowiedz Link Zgłoś
alcarin Re: Biegunki w ciazy 31.01.06, 09:32 Jesli biegunce w ciazy towarzyszy charakterystyczny dla miesiaczki bol brzucha, to pamietaj, ze moze ona byc objawem skurczy i np. przedwczesnego porodu. W takiej sytuacji lepiej jest udac sie do szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś
baby_b Re: Biegunki w ciazy 01.02.06, 15:54 Dzieki dziewczyny. Biegunkom nie dokucza bol, zauwazylam jedynie, ze spowodowane sa czesto przez produkty mleczne. Ktore powoli wylaczylam z mojego jadlospisu, ale ilez mozna. Nigdy nie mialam zadnej alergii, czyzby to przez ciaze. Dodam, ze jest to moja druga ciaza, a w pierwszej nie mialam takich problemow. Czy ktos z was mial problemy zoladkowe, po produktach mlecznych? Odpowiedz Link Zgłoś
adad05 Re: Biegunki w ciazy 01.02.06, 17:02 Wiele przyszłych mam skarży się na zaparcia, a ja też miewam biegunki i się martwiłam tym faktem. Ale pocieszę cię, że jest to normalne. TrzymAj się -nie jesteś sama!!! Pozdrawiam( mama majówka) Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: Biegunki w ciazy 01.02.06, 17:05 Tez mi sie to zdarzalo czesto na poczatku.I wlasciwie nie wiem dlaczego.Zauwazylam, ze czesto po jedzeniu nie w domu, tylko u kogos.Moze zabrzmi to dziwnie, ale moze z powodu innych produktow.Teraz juz jest spokoj (fakt ze jadam zazwyczaj w domu).Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś