Gość: antzyk... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:40 w chłopaku, z którym jestem od 2 lat:))) a jutro zdaje fizyke;)))) to jest ciekawe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: forumowicz Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 17.05.05, 16:42 pytanie tylko czy jesteś dziewicą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyk... Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:46 yyyyy..... nie pamiętam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.chello.pl 17.05.05, 17:52 Jak z ankiety na członka MW :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.neo / 217.96.36.* 17.05.05, 20:09 Ja też jutro mam fizyke ale nie jestem zakochana - chyba. Nie wiem jak mam nazwać tąmoją znajomośc i to z jednym z najlepszych kumpli, ale jedno jest pewne. Nie moge wytrzymać bez niego długo ;)))))) chyba się jednak zakochałam. Pozdro 4 all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 17:34 Mam tak samo- i zakochanie i fizyke (tylko ze od 5 lat) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y1986 milosc od pierwszego wejzenia to jest to :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 17:48 straszne i co ty teraz zrobisz?? olej fizyke idz sie kochac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shecat Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.tvgawex.pl 17.05.05, 17:51 hmm najgorzej zakochac sie przed matura w nie-swoim chlopaku :) dno:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:07 Nie, normalka - każdy tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antzyk... Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:20 mmmmmmmmm dobrze, że nie jestem sama;))))) sorrki coś mi dzisiaj odbija;)))) ale dobrze jest mieć myśleć o czymś przyjemnym...jak np. wakacje z Lubym;))))) a nie tylko o Lorentzie i Hook'u;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majówka Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:26 a ja się właśnie dzisiaj odkochałam hihihi. Nie można byc wyrozumiałym, kiedys ktos Cie zawodzi w przededniu ważnego examu (moj przypadek). Nie było mi łatwo, ale się pozbierałam. Trzeba olewać emocjonalnych poparanców z jakim miałam "przyjemnośc" - w koncu całe wakacje przede mną. Co się będę męczyć z jakimś młotaskiem ;). Jestem wolna na wakacjeeeeeeeee :D!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uyk Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:30 Ja pierwszy raz powierdzialam chlopakowi, ze go kocham w sobote wiec solidaryzuje sie z Toba:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antzyk... Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:45 cieszę się z tymi, którym jest dobrze;))) przykro mi, że nie każdemu się układa...ale to jest jasne, że w końcu zacznie;)) dziś super nastrój mam...szkoda tylko, że mężczyzna mój 200 km stąd;((((jush mnie serduszko boli...a tu trzeba o maturce myśleć;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:04 a ja nie zdaje jutro fizyki(na szczęscie), ale zakochałam się w piatek, po maturze z biologii...i fajnie jest:) boze tylko niech się to nigdy nie skończy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.lw.net.pl / *.lannet.pl 17.05.05, 19:12 Ja jestem z miloscia swojego zycia od roczku (malutko nie??) ale tak samo jak moja poprzedniczka jest az 200 km stad ;( trzeba sie uczyc teraz w samotnosci, niestety, ale nie na fize lecz chemie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Wiosna idzie nie ma na to rady.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:25 jak to ktos kiedys zaspiewal ;) ja tam na wakacje wolny strzelec jestem i bedzie impreza :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akane Re: Wiosna idzie nie ma na to rady.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:47 hm...wow, to ja powinnam sie zakochac jakoc w pon (matura z historii sztuki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuka Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 17.05.05, 19:56 Ja też. 2,5 roku temu. I nie mam zamiaru sie odkochiwać :) A z moim Słonkiem zobaczę w piątek. Calutki weekend dla nas mmmmm :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antzyk... Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 20:12 ja się z Lubym zobaczę....kiedy?ehhhh oto jest pytanie;((((((nieprędko;((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jush fakacje Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 20:46 a ja 3 lata temu. i też nie mam zamiaru się odkochiwać. tyle tylko że on jest 800 km stąd :-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:09 o bosz to straszne, że dzieli was taka odległość...chyba by, tego nie przezyła...bo zakochani powinni być razem cały czas..codziennie-niezmiennie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:15 eh... a mi zalezy na kolesiu ktory ma laske ... doopa i gowno eh... i cio ja mam zrobic :> ?? dajcie jakas rade ... czekac, nie czekac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkkkkk Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: 80.51.242.* 17.05.05, 21:16 do majki: a ty jests ze swoim caly czas dzien i noc:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anztyk.. Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:28 czekać jeśli facet naprawde jest tego wart. sama mam ochotę być ze swoim cały dzień ....i całą noc;P ale siły Wyższe....;((( zazdroszcze tym, co to mają taki skarbek pod ręką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:34 hmm... nie wiem czy jest tego wart... Wy macie szczescie macie juz swoje polowki :> he he he a ja jestem niecierpliwa... wogle eh... scisly umysl tzw. :D he he he i jeszcze jutro ta fiza :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuka Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 17.05.05, 21:47 Nieciekawie jest gdy on kogoś ma. Miałam tak kiedyś - przez 2 lata latałam za kumplem jak głupia a on nic. Czekałam, czekałam i... się doczekałam :) Ale to nie był facet dla mnie - zerwałam z nim po 2 miesiącach. A potem to cierpiał juz tylko on. Nie to żeby to było dla mnie jakies przyjemne, że cierpiał ale jakies poczucie satysfakcji miałam - że jednak się zakochał.. nie wiem.. Czasem jeszcze ze sobą rozmawiamy. Ale to wszystko nieważne bo teraz tylko moje Kochanie się liczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuka Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 17.05.05, 21:40 Miłości żadna odległość nie pokona!! Aczkolwiek lepiej byłoby gdyby był bliżej.. Ja widuję się z mym Lubym zwykle tylko w piątkowe wieczory i niedzielne popoludnia. Ale na szczęście czasem częściej - np. lula u mnie moje Kochanie 2 noce po kolei :D A w piątek jadę do niego na juwenalia. Pozdrawiam studentów z Łodzi i wszystkich zakochanych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.eltronik.net.pl 17.05.05, 22:24 ja tez ja tez,z moim Słoneczusiastym jestem 2,5 roku i też sie widze w weekend :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: 80.51.242.* 17.05.05, 22:26 dlaczego dopiero w weekend tak poźno :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.eltronik.net.pl 17.05.05, 22:28 bo studencikiem jest i dopiero na weekend przyjeżdżowuje pociugiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nornik Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:37 ja mature mam juzz głowy... (dziś zaliczyłam ostatni niemiec) a moja miłość jest jakies półtora kilometra stąd.. i tak już 3lata :D chyba nie mam powodów do zmartwień ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:47 a moje ukochane wlasnie wyszlo ode mnie;) eh i widze sie z nim codziennie:) i jest swietnie:) wspolczuje tym co tak nie moga:( a matura..juz dawno za mna:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M*** Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.ptvk.pl / 80.51.227.* 18.05.05, 17:24 A moje kochanie zdało dzisiaj pisemną maturke z matmy i polskiego i to nawet całkiem nieżle!!! Mam nadzieje ze ja tez zdam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siema Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 11:48 a ja w gimnazjum byłam zakochana w jednym chłopaku po uszy ale niestety on mnie nie zauważał a teraz już skończyłam liceum i przez przypadek spotkałam go na imprezce u koleżanki LOL on mnie nie poznał i przystawiał sie do mnie przez całą noc hehehehe czy to nie dziwne no cóż troszke sie zmieniłam z wyglądu :D ale za pożno mam swojego misiaczka i jestem szcześliwa tylko że w piątek mam chemie a potem już WAKACJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka ja tez:( IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 11:57 tylko za pozno:(( i juz raczej bez przyszlosci. Ale przynajmniej mature mam juz za soba...tylko jakos czuje sie tak pusto.. Odpowiedz Link Zgłoś