Dodaj do ulubionych

ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:40
w chłopaku, z którym jestem od 2 lat:)))

a jutro zdaje fizyke;))))

to jest ciekawe?
Obserwuj wątek
    • Gość: forumowicz Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 17.05.05, 16:42
      pytanie tylko czy jesteś dziewicą ;)
      • Gość: antyk... Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:46
        yyyyy..... nie pamiętam?
      • Gość: E-e Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.chello.pl 17.05.05, 17:52
        Jak z ankiety na członka MW :D
      • Gość: Gocha Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.neo / 217.96.36.* 17.05.05, 20:09
        Ja też jutro mam fizyke ale nie jestem zakochana - chyba. Nie wiem jak mam
        nazwać tąmoją znajomośc i to z jednym z najlepszych kumpli, ale jedno jest
        pewne. Nie moge wytrzymać bez niego długo ;)))))) chyba się jednak zakochałam.
        Pozdro 4 all
    • Gość: ania Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 17:34
      Mam tak samo- i zakochanie i fizyke (tylko ze od 5 lat)
    • Gość: y1986 milosc od pierwszego wejzenia to jest to :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 17:48
      straszne i co ty teraz zrobisz?? olej fizyke idz sie kochac
    • Gość: shecat Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.tvgawex.pl 17.05.05, 17:51
      hmm
      najgorzej zakochac sie przed matura w nie-swoim chlopaku :)
      dno:)
    • Gość: E-e Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:07
      Nie, normalka - każdy tak ma.
      • Gość: antzyk... Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:20
        mmmmmmmmm dobrze, że nie jestem sama;)))))

sorrki coś mi dzisiaj odbija;)))) ale dobrze jest mieć myśleć o czymś
        przyjemnym...jak np. wakacje z Lubym;))))) a nie tylko o Lorentzie i
        Hook'u;)))))
    • Gość: majówka Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:26
      a ja się właśnie dzisiaj odkochałam hihihi. Nie można byc wyrozumiałym, kiedys
      ktos Cie zawodzi w przededniu ważnego examu (moj przypadek). Nie było mi łatwo,
      ale się pozbierałam. Trzeba olewać emocjonalnych poparanców z jakim
      miałam "przyjemnośc" - w koncu całe wakacje przede mną. Co się będę męczyć z
      jakimś młotaskiem ;). Jestem wolna na wakacjeeeeeeeee :D!!!
    • Gość: uyk Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:30
      Ja pierwszy raz powierdzialam chlopakowi, ze go kocham w sobote wiec
      solidaryzuje sie z Toba:P
      • Gość: antzyk... Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:45
        cieszę się z tymi, którym jest dobrze;)))

przykro mi, że nie każdemu się układa...ale to jest jasne, że w końcu zacznie;))

dziś super nastrój mam...szkoda tylko, że mężczyzna mój 200 km stąd;((((jush
        mnie serduszko boli...a tu trzeba o maturce myśleć;(
        • Gość: maja Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:04
          a ja nie zdaje jutro fizyki(na szczęscie), ale zakochałam się w piatek, po
          maturze z biologii...i fajnie jest:)
          boze tylko niech się to nigdy nie skończy...
    • Gość: kasia Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.lw.net.pl / *.lannet.pl 17.05.05, 19:12
      Ja jestem z miloscia swojego zycia od roczku (malutko nie??) ale tak samo jak
      moja poprzedniczka jest az 200 km stad ;( trzeba sie uczyc teraz w samotnosci,
      niestety, ale nie na fize lecz chemie...
    • Gość: gość Wiosna idzie nie ma na to rady.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:25
      jak to ktos kiedys zaspiewal ;)
      ja tam na wakacje wolny strzelec jestem i bedzie impreza :D
      • Gość: Akane Re: Wiosna idzie nie ma na to rady.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:47
        hm...wow, to ja powinnam sie zakochac jakoc w pon (matura z historii sztuki;)
    • Gość: buuuka Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 17.05.05, 19:56
      Ja też. 2,5 roku temu. I nie mam zamiaru sie odkochiwać :) A z moim Słonkiem
      zobaczę w piątek. Calutki weekend dla nas mmmmm :D :D :D
      • Gość: antzyk... Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 20:12
        ja się z Lubym zobaczę....kiedy?ehhhh oto jest pytanie;((((((nieprędko;(((
        • Gość: jush fakacje Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 20:46
          a ja 3 lata temu. i też nie mam zamiaru się odkochiwać. tyle tylko że on jest
          800 km stąd :-(((((
          • Gość: maja Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:09
            o bosz to straszne, że dzieli was taka odległość...chyba by, tego nie
            przezyła...bo zakochani powinni być razem cały czas..codziennie-niezmiennie..
            • Gość: malutka Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:15
              eh... a mi zalezy na kolesiu ktory ma laske ... doopa i gowno eh... i cio ja
              mam zrobic :> ?? dajcie jakas rade ... czekac, nie czekac...
            • Gość: kkkkkkkk Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: 80.51.242.* 17.05.05, 21:16
              do majki: a ty jests ze swoim caly czas dzien i noc:P
              • Gość: anztyk.. Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:28
                czekać jeśli facet naprawde jest tego wart.

sama mam ochotę być ze swoim cały dzień ....i całą noc;P ale siły Wyższe....;(((

zazdroszcze tym, co to mają taki skarbek pod ręką.
                • Gość: malutka Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:34
                  hmm... nie wiem czy jest tego wart... Wy macie szczescie macie juz swoje
                  polowki :> he he he a ja jestem niecierpliwa... wogle eh... scisly umysl
                  tzw. :D he he he i jeszcze jutro ta fiza :/
                  • Gość: buuuka Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 17.05.05, 21:47
                    Nieciekawie jest gdy on kogoś ma. Miałam tak kiedyś - przez 2 lata latałam za
                    kumplem jak głupia a on nic. Czekałam, czekałam i... się doczekałam :)

Ale to nie był facet dla mnie - zerwałam z nim po 2 miesiącach. A potem to
                    cierpiał juz tylko on.

Nie to żeby to było dla mnie jakies przyjemne, że cierpiał ale jakies poczucie
                    satysfakcji miałam - że jednak się zakochał.. nie wiem.. Czasem jeszcze ze sobą
                    rozmawiamy.

Ale to wszystko nieważne bo teraz tylko moje Kochanie się liczy :)
          • Gość: buuuka Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 17.05.05, 21:40
            Miłości żadna odległość nie pokona!! Aczkolwiek lepiej byłoby gdyby był
            bliżej..
            Ja widuję się z mym Lubym zwykle tylko w piątkowe wieczory i niedzielne
            popoludnia. Ale na szczęście czasem częściej - np. lula u mnie moje Kochanie 2
            noce po kolei :D
            A w piątek jadę do niego na juwenalia. Pozdrawiam studentów z Łodzi i
            wszystkich zakochanych :)
      • Gość: ... Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.eltronik.net.pl 17.05.05, 22:24
        ja tez ja tez,z moim Słoneczusiastym jestem 2,5 roku i też sie widze w
        weekend :)
        • Gość: kaska Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: 80.51.242.* 17.05.05, 22:26
          dlaczego dopiero w weekend tak poźno :))))
          • Gość: ... Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.eltronik.net.pl 17.05.05, 22:28
            bo studencikiem jest i dopiero na weekend przyjeżdżowuje pociugiem
            • Gość: nornik Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:37
              ja mature mam juzz głowy... (dziś zaliczyłam ostatni niemiec) a moja miłość jest
              jakies półtora kilometra stąd.. i tak już 3lata :D chyba nie mam powodów do
              zmartwień ;-)))
    • Gość: :D Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:47
      a moje ukochane wlasnie wyszlo ode mnie;) eh i widze sie z nim codziennie:) i
      jest swietnie:) wspolczuje tym co tak nie moga:(
      a matura..juz dawno za mna:)
      pozdrawiam
    • Gość: M*** Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.ptvk.pl / 80.51.227.* 18.05.05, 17:24
      A moje kochanie zdało dzisiaj pisemną maturke z matmy i polskiego i to nawet
      całkiem nieżle!!! Mam nadzieje ze ja tez zdam:)
      • Gość: siema Re: ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 11:48
        a ja w gimnazjum byłam zakochana w jednym chłopaku po uszy ale niestety on mnie
        nie zauważał a teraz już skończyłam liceum i przez przypadek spotkałam go na
        imprezce u koleżanki LOL on mnie nie poznał i przystawiał sie do mnie przez
        całą noc hehehehe czy to nie dziwne no cóż troszke sie zmieniłam z wyglądu :D
        ale za pożno mam swojego misiaczka i jestem szcześliwa tylko że w piątek mam
        chemie a potem już WAKACJE
    • Gość: maturzystka ja tez:( IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 11:57
      tylko za pozno:(( i juz raczej bez przyszlosci. Ale przynajmniej mature mam juz
      za soba...tylko jakos czuje sie tak pusto..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka