Dodaj do ulubionych

bole brzucha

02.02.06, 07:30
czesc
Jestem w pierwszym miesiacu ciazy. Niepokoje sie gdyz mam bole brzucha (czuje sie tak jakby od srodka wdmuchiwano we mnie jakis gaz). Poniewaz to moja pierwsza ciaza to bardzo sie niepokoje. Nie chce pochopnie chodzic do lekarza za kazdym razem bo byc moze to normalne. Czy to jest normalne ??
Obserwuj wątek
    • hanka2501 Re: bole brzucha 02.02.06, 07:55
      witaj. Ja jestem w 18 tyg. i mam podobne bóle. Jestem nimi przerażona i dziś
      idę do lekarza.
      • monami77 Re: bole brzucha 02.02.06, 08:01
        Witaj. Proponuję wybrać się do lekarza jeżeli tak mocno boli. Ja miałam podobną
        sytuację, wizyta u gina,fotel i wszystko ok jak wynikało z badania. Kazał mi
        regularnie co 3-4 godz brać no-spę,przez kilka dni i wszystko wracało do normy.
        Rozumiem Cię doskonale bo to także moja pierwsza ciąża. Trzymaj się
        cieplutko !!! Będzie dobrze,napisz co powiedział gin,jeśli wybierzesz się do
        niego.
      • hanka2501 Ninka odezwij sie 03.02.06, 12:56

• adad05 Re: bole brzucha 03.02.06, 15:16
        Dziewczyny, sądzę, że nie macie powodów do obaw. Ja też tak miałam i lekarz
        mnie uspokoił, że to normalne. W dalszej ciąży będziecie odczuwać także bóle
        brzucha bo się on będzie rozciągał i wogóle. Nic się nie martwcie. A jeśli
        macie wątpliwośći to idzcie do lekarza. Pozdrawiam (mama majówka)
    • ninka301 Re: bole brzucha 02.02.06, 09:03
      Ja tez mialam i mam do tej pory takie bóle a jestem w 31 tc. I nie uważam aby
      bieganie do lekarza w pierwszej ciaży jeżeli cos cie niepokoi było niedobre. Ja
      z tymi bolami poszłam i są to podobno bóle zwiazane z rozwojem narzadów
      wew.-macicy która sie rozrasta i stąd ten ból. Niektóre mamusie je maja a
      niektóre nie. Muślę iz pewnie Ciebie też to dotyczy ale spróbuj moze pojsć do
      lekarza i niech zbada Twoją Malutka Fasolke i uspokoi -gdyz spokój to
      najważaniejsze w ciaży-Maleństwo też nie bedzie sie wtedy bało...
      Trzymam kciuki
      • hanka2501 Re: bole brzucha 03.02.06, 12:53
        Ninka napisz prosze do mnie GG 2893645. Bardzo prosze to ważnesmile
        • kropka57 Re: bole brzucha 03.02.06, 15:37
          MNie za to martwi, ze nic mnie nie boli...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka