Dodaj do ulubionych

cc a druga ciąża

03.02.06, 11:26
czy 2 lata to wystarczający okres by zajść w kolejną ciąże???
Obserwuj wątek
    • lenka_style Re: cc a druga ciąża 03.02.06, 11:50
      tak
    • dytko77 Re: cc a druga ciąża 03.02.06, 11:52
      wystarczy 6 miesięcy. Ja teraz też jestem w ciąży, to 15 tydzień, różnica 2
      lata i na razie nie ma problemów z blizną. Gorzej przy porodzie - wg mojego
      lekarza czeka mnie następna cesarka.
    • krysiax1 Re: cc a druga ciąża 03.02.06, 12:06
      W grudniu 2004 mialam pierwsza cesarke a za tydzien bedzie druga (ronica bedzie
      rok i niecale 2 miesiace). Z blizna nie bylo najmniejszych problemow.. no moze
      to ze czasem troche sie ją czuje ale nie boli. Moje maluchy bedą zatem "prawie"
      blizniakami smile. Nie zaluje ze tak szybko postaralismy sie o drugie dziecko. Juz
      nie moge sie doczekac kiedy sie pojawi na swiecie. Pozdrawiam smile
      • roksi23 Re: cc a druga ciąża 03.02.06, 12:21
        cc tez miałam w 2004,mój synek jest tak kochany,że oboje z mężem chcemy drugie
        dziecko chociaż planowaliśmy tylko jedno dziecko szybko zmieniliśmy decyzje.Ja
        jednak boję się drugiego cc,po pierwszej czułam się idealnie a mimo to się boję
        • earl.grey Re: cc a druga ciąża 03.02.06, 14:17
          nie bój się. Tez miałam cc w 2004 (sierpień) juz jestem w ciąży i dla mnie
          niestety, bo bardzo bym chciała, ale nikt nie chce obiecać mi następnej cesarki,
          każą mi rodzić naturalnie. Wniosek z tego taki, że można się spodziewać, że
          szansa na psn pomimo niedawnej cesarki jest spora.
      • mikimat Re: cc a druga ciąża 05.02.06, 20:34
        Ja miałam dwie cesarki,a pomiędzy nimi tylko 15 miesięcy różnicy.Żadnych
        problemów w ciąży,tylko podczas porodu boją się żeby rana nie pękła.Nie ma się
        czym martwić.Ten problem istniał jak cięcie było wzdłuż brzucha
        • kalka13 Re: cc a druga ciąża 05.02.06, 21:06
          ja mialam cc w pazdzierniku 2004 i teraz jestem w 15tc 3dc i w lipcu mam
          kolejna cc i bardzo sie ciesze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka