roksi23 03.02.06, 11:26 czy 2 lata to wystarczający okres by zajść w kolejną ciąże??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dytko77 Re: cc a druga ciąża 03.02.06, 11:52 wystarczy 6 miesięcy. Ja teraz też jestem w ciąży, to 15 tydzień, różnica 2 lata i na razie nie ma problemów z blizną. Gorzej przy porodzie - wg mojego lekarza czeka mnie następna cesarka. Odpowiedz Link Zgłoś
krysiax1 Re: cc a druga ciąża 03.02.06, 12:06 W grudniu 2004 mialam pierwsza cesarke a za tydzien bedzie druga (ronica bedzie rok i niecale 2 miesiace). Z blizna nie bylo najmniejszych problemow.. no moze to ze czasem troche sie ją czuje ale nie boli. Moje maluchy bedą zatem "prawie" blizniakami . Nie zaluje ze tak szybko postaralismy sie o drugie dziecko. Juz nie moge sie doczekac kiedy sie pojawi na swiecie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
roksi23 Re: cc a druga ciąża 03.02.06, 12:21 cc tez miałam w 2004,mój synek jest tak kochany,że oboje z mężem chcemy drugie dziecko chociaż planowaliśmy tylko jedno dziecko szybko zmieniliśmy decyzje.Ja jednak boję się drugiego cc,po pierwszej czułam się idealnie a mimo to się boję Odpowiedz Link Zgłoś
earl.grey Re: cc a druga ciąża 03.02.06, 14:17 nie bój się. Tez miałam cc w 2004 (sierpień) juz jestem w ciąży i dla mnie niestety, bo bardzo bym chciała, ale nikt nie chce obiecać mi następnej cesarki, każą mi rodzić naturalnie. Wniosek z tego taki, że można się spodziewać, że szansa na psn pomimo niedawnej cesarki jest spora. Odpowiedz Link Zgłoś
mikimat Re: cc a druga ciąża 05.02.06, 20:34 Ja miałam dwie cesarki,a pomiędzy nimi tylko 15 miesięcy różnicy.Żadnych problemów w ciąży,tylko podczas porodu boją się żeby rana nie pękła.Nie ma się czym martwić.Ten problem istniał jak cięcie było wzdłuż brzucha Odpowiedz Link Zgłoś
kalka13 Re: cc a druga ciąża 05.02.06, 21:06 ja mialam cc w pazdzierniku 2004 i teraz jestem w 15tc 3dc i w lipcu mam kolejna cc i bardzo sie ciesze Odpowiedz Link Zgłoś