simonkapl 03.02.06, 19:19 Witajcie mamy!Czy ktoras z was tez jest w 34 tc?Ja dzis zaczynam.Czuje sie ciagle dobrze, wciaz maly brzuszek, ciaz aktywna, choc czasem pobolewa miednica.W poniedzialek ostatnie usg.Jak u was? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia4567 Re: 34 tc ciazy 03.02.06, 19:33 ja 33t tez czuje sie dobrze ciaza trzecia a usg moze wkrotce kolejne mam nadzieje ze ok bedzie i poznam plec pozdrawiam 7433524- to moje gg Odpowiedz Link Zgłoś
pataya Re: 34 tc ciazy 03.02.06, 19:36 oooo, ja tez dzis zaczelam 34 ! ale czuje sie niestety nie najlepiej, troche wysilku i maly protestuje, brzuch mnie zaczyna bolec i szybko musze sie klasc do lozka. ale jakos dam rade, pocieszam sie ze juz niedlugo i za 3 tyg odstawiam fenoterol a wtedy kto wie... a moj dzidek tydzien temu wazyl 2350 i kreci sie co dzien intensywnie Odpowiedz Link Zgłoś
agunia256 Re: 34 tc ciazy 06.02.06, 21:32 Witam Ja 33 tydzień ciąży!Czuję się kiepsko ale już bliżej niż dalej.Za 3 tygodnie odstawiam fenoterol i czekam co będzie!Pozdrawiam wszystkie mamusie Odpowiedz Link Zgłoś
mallenstwo Re: 34 tc ciazy 03.02.06, 19:41 Witam, ja wczoraj zaczęłam 34 tc. Wszystko ok. Mała kobietka mocno kopie nawet w nocy. Cały czas jeszcze pracuję.... Pozdrawiam,M Odpowiedz Link Zgłoś
mia79 Re: 34 tc ciazy 03.02.06, 20:20 Ja zaczęłam dzisiaj 34 tc.Niestety wczoraj założył mi ginekolog pessar, bo szyjka się skróciła i nastąpiło lekkie rozwarcie Martwie się tym i mam nadzieje,że wytrwam chociaż jeszcze ze 4 tygodnie . Odpowiedz Link Zgłoś
kinia_1979 Re: 34 tc ciazy 04.02.06, 18:34 Witam, ja 34tc zaczynam dopiero jutro. Dopiero albo już. Niby szybko zleciało, ale od tygodnia jestem na fenoterolu a czas się wtedy zaczyna niemiłosiernie dłużyć. W poprzednich ciążach też tak było i miałam wrażenie że ostatnie tygodnie trwały całą wieczność. Pocieszam się, że jeszcze z 3-4 tygodnie i będzie dobrze.Przynajmniej mam taką nadzieję. Z drugiej strony już bo przez to wszystko jeszcze nic nie gotowe. Trochę ciuszków zostało po starszym, ale to i tak mało. Kurcze kiedy ja sie wyrobie. A do tego jeszcze badania Ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
julca2 Re: 34 tc ciazy 06.02.06, 20:50 ja tez jestem w 34 tc. i też od paru dni biore fenoterol i isoptin z powodu dość częstych skurczów macicy.I siedze w domu i czekam Odpowiedz Link Zgłoś
dodadada Re: 34 tc ciazy 06.02.06, 21:53 to i ja się odmeldowuję z 34 tc. jutro idę na USG, mam nadzieję, że dzidzia rośnie jako tako bo jej starsze siostry obie były hypotrofikami - co prawda plus z teg taki że łatwy poród, a dzieci zdrowe i silne - może taki ich urok - oby do końca lutego i powoli czas się brać za pranie ubranek dla maleństwa, trzymajcie się cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś