Dodaj do ulubionych

Kontrowersje na temat forum

23.02.06, 11:36
Kiedys ktos mi powiedzial, ze jestem niemadra, ze wogole tu zagladam, ze
lepiej
powinnam sie zajac zglebianiem madrych ksiazek a nie czytaniem tych glupot na
forum. A ja wiem swoje, z zadnych tzw. madrych ksiazek nie naucze sie i nie
dowiem tego, czego moge sie dowiedziec od Was, mam lub przyszlych mam, ktore
doskonale znaja swoje cialo i moga sie podzielic informacjami na nurtujace
nas
pytania. Tak jak lubie sluchac swoich madrych zyciowo dziadkow, tak chetnie
wpadam tutaj codziennie aby moc z Wami Mamusiami poobcowac i powymieniac sie
spostrzezeniami dotyczacymi nas samych i naszych kochanych maluszkow.
Pozdrawiam serdecznie smile P.s Przepraszam za trzcionke ale cos mi sie
popsulo smile
Obserwuj wątek
    • invicta1 Re: Kontrowersje na temat forum 23.02.06, 11:38
      wiesz co-dużo racji w tym, co Ci powiedziano, bo forum CiP to kupa banialuków,
      ale mozna wyłowić i przydatne informacje
      ja nie mam nerwów do tego forum-zagladam raz na tydzien może
      • gizianna Re: Kontrowersje na temat forum 23.02.06, 11:42
        To prawda, ze sa tu rowniez informacje, ktore czytam z przymrozeniem oka lub
        wogole nie czytam (chyba, ze chce sie ubawic do lez), zwykle wylawiam tylko te
        wiadomosci, ktore w danej chwili mnie interesuja i nurtuja a nie uwazam, ze
        powinnam z tym biec do lekarza. Pozdrawiam serdecznie smile
        • invicta1 Re: Kontrowersje na temat forum 23.02.06, 11:44
          ja sobie kupiłam obszerny poradnik ciążowy i czytam przed snem, wiec i pytan mam
          mniej-polecam zakup lub wypozyczenie takiej ksiązki
          pozdrawiam
          • gizianna Re: Kontrowersje na temat forum 23.02.06, 11:56
            Invicta chyba mnie zle zrozumialas, nie chodzi mi o to, ze traktuje forum jak
            wyrocznie, zrodlo niezbednych informacji ale jako miejsce, gdzie moge
            powymieniac sie doswiadczeniami i wiedza, ktora wyczytalam z tzw. madrych
            ksiazek (a uwierz, ze przeczytalam wiele i to jeszcze przed ciaza) z innymi
            przyszlymi mamami. A chodzi mi glownie o wypowiedzi plynace z glebi serca,
            czego z pewnoscia nie znajdziesz w poradnikach. Chodzi mo o odczucia przyszlych
            mam, ktore moge skonfrontowac ze swoimi aby nie czuc sie tak wyalienowana, bo
            uwierz, ze tak naprawde nie mam z kim bedacym w tym stanie porozmawiac.
            Pozdrawiam.
            • invicta1 Re: Kontrowersje na temat forum 23.02.06, 12:10
              zrozumiałam chyba dobrze, ale ja sie nie odnajduję w tym towarzystwie, inaczej
              przeżywam ciąże niz większość tutaj-no cóz
              każdy ma jakiegoś bzikasmile
      • dziubekl Re: Kontrowersje na temat forum-invicta1 24.02.06, 10:57
        raz na tydzien? to dzwne bo dwa dni temu bralas udzial w ostrej dyskusji.
        czesto spotykam Twoje posty. nie ma sie czego wstydzic. forum jest dla ludzi smile
    • maja.f Re: Kontrowersje na temat forum 23.02.06, 11:54
      Jak na kazdym forum internetowym, tak i na tym, pisuja bardzo rozni ludzie. Znajda sie wiec wsrod nich
      tacy, ktorzy chca pomoc, podzielic sie swoimi doswiadczeniami i zrobia to rzetelnie.

Ale znajdzie sie tez sporo takich, ktorzy chca sie poawanturowac. Tacy, ktorzy siedzac w domu
      potrzebuja sie przed kims wygadac albo powymadrzac. Tacy, ktorzy wypisuja bzdury, bo cos im sie
      pomylilo, wiec informacje nie sa wiarygodne. Sa tez tacy, ktorzy robia sobie dowcipy. Itd, itp. Nigdy nie
      wiesz, na kogo trafisz.
      • gizianna Re: Kontrowersje na temat forum 23.02.06, 11:59
        Otoz to, dlatego wiec jak na myslace istoty przytalo, same decydujemy o tym, co
        czytac a czego nie, jak rowniez, ktore informacje przyswajac a ktore
        bagatelizowac. Pozdrawiam smile
        • maja.f Re: Kontrowersje na temat forum 24.02.06, 10:30
          Problem w tym, jak rozpoznać informacje wiarygodne od tych, które warto
          zbagatelizować...
    • simonkapl Re: Kontrowersje na temat forum 24.02.06, 11:12
      Niestety, nie zawsze trafia sie na inteligentne watki i odpowiedzi i wydaje mi
      sie nawet, ze im watek "glupszy", tym wiecej odpowiedzi otrzymuje.Trzeba umiec
      wybrac posrod informacji.Chyba chodzi tez o to, ze forum jest miejscem gdzie
      mozna sie pocieszyc, zobaczyc, ze inne maja jeszcze gorzej itp., ale to tez jest
      w ciazy potzrebne mysle.Natomiast jakos ciezko mi uwierzyc w przesadna przyjazn
      i bliskosc na forum.Pozdrawiam
    • jx3 Re: Kontrowersje na temat forum 24.02.06, 11:50
      Potwierdzam - może szkodzić.
      Potwierdzam - jesli czytać w ogóle, to wybiórczo i z dystansem.

PS co to jest "trzcionka"?
      • makarena12 Re: Kontrowersje na temat forum 24.02.06, 13:55
        zgrywasz sie z ta trzcionka czy jak?
        • jx3 Re: Kontrowersje na temat forum 24.02.06, 14:00
          makarena12 napisała:

> zgrywasz sie z ta trzcionka czy jak?

Jeśli pytanie do mnie, to pytam bardzo poważnie.
          Trzcinkę rozumiem, czcionkę też, az to "trzcionki" nic z nic, a autorka wątku
          tak napisała: "Przepraszam za trzcionke ale cos mi sie popsulo smile". No chyba że
          pisała w wersji staropolskiej, ale można wtedy było jeszcze oryginalniej: krotło.
          • gizianna byk na forum 24.02.06, 14:06
            Autorka postu, bardzo po prostu - walnela byka! Przepraszam i pozdrawiam smile
            • jx3 Re: byk na forum 24.02.06, 14:59
              smile
    • bea7771 Re: Kontrowersje na temat forum 24.02.06, 15:31
      smilesmilePozdrawiam!!!
    • sja75 Re: Kontrowersje na temat forum 26.02.06, 09:08
      uważam ze każdy ma prawo sam decydowac po co tu siedzi i czego szuka a opinia
      innych-no cóż,mnie to ryra!nie podobaja mi sie"chamskie"wypowiedzi niektórych
      forumowiczek ale nie mnie to oceniac.pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka