Dodaj do ulubionych

Ciąża, a test ciążowy

28.02.06, 18:22
Witam wszystkie Panie.

Bardzo proszę o opinię,bo już sama nie wiem co mam myśleć.
Od 2 tyg nie mam @ a dodam że mialam zawsze regularny okres (co 28 jak w zegarku-ostantnią @ miałam 20stycznia). Tydzień temu byłam u gin na USG na którym znalazł "coś" o rozmarach 0,1m jednak powiedział mi że jest za wcześniej żeby stwierdzić na 100%, że to dzidzia. Wczoraj znów poszłam do gin gdyż podejrzewałam zapalenie pęcherz ( co chwilkę latam do łazienki ) Gin powiedział że macica jest rozpulchniona i jest to raczej ciąża , kazał mi jednak zrobić test który dziś niestety pokazał 1 kreskę , dodam jeszcze ze takimi typowymi obawami wskazującymi na ciąże są piersi-powiększone i bolesne.
Bardzo prosze o pomoc-czy test może się mylić czy raczej nie!!??

Dziękuję i Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • sowa_hu_hu Re: Ciąża, a test ciążowy 28.02.06, 18:27
      może sie mylić.
      kup drugi test.
      a najlepiej zrób badanie z krwi - dziwie sie że ci lekarz tego nie zalecił.
      • meeggi4 Re: Ciąża, a test ciążowy 28.02.06, 18:29
        robiłam test 23.02 HCG z krawi i wyszło 2mUJ/ml i powiedziano mi że ten wynik jeszcze nic nie mówi i nie można stwierdzić ciążysad
    • syllla1 Re: Ciąża, a test ciążowy 28.02.06, 18:30
      czesc,czasem testy są zawodne ja robiłam dwa i jeden wyszedł mi
      nieprawidłowo,test o nazwie PRETEST podobno czesto sie myli,ja jestem w 7
      tyg.juz 1,5 tyg przed spodziewanym okresem odczuwałam bóle w podbrzuszu jak
      przed @ i bolesne piersi,musisz jeszcze poczekać i wszystko sie wyjaśni a w
      miedzyczasie mozesz jeszcze zrobić test.Powodzenia!
      • marzena9914 Re: Ciąża, a test ciążowy 28.02.06, 20:08
        Hej ! Ja robiłam 3 testy i kazdy z nich pokazywał to samo , dwie kreski ,
        lekarze mówią że najlepsze są Quick ( nie jestem pewna czy tak się to pisze).
        Ja tez je własnie robiłam i wskazały cudowna nowinę ! Poczekaj dobę od tamtego
        testu i zrób ten !Powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka