agaw201 01.03.06, 15:51 to ryby parowane i w dodatku nie wiem jakie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luciii ja jem teraz i jadłam w pierwszej ciąży 01.03.06, 16:02 i wszystko jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjaswiech nie polecam paprykarzu 02.03.06, 09:53 Ja nie polecam jesc paprykarzu wogole a co dopiero w ciazy!!! Niestety wiem z czego robiony jest paprykarz sa to straszne odpady czasami nawet ryby z pasozytami takimi jak tasiemiec itp.Nie zartuje! ((( dlatego odpuscie sobie drogie przyszle mamy paprykaz przeciez jest mnustwo innych pysznych rzeczy!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
moreno500 Re: nie polecam paprykarzu 02.03.06, 16:17 czemu nie dodasz pasztetów, parówek itd... Odpowiedz Link Zgłoś
luciii taaa! całe stado tasiemców! <lol> 02.03.06, 19:30 ależ się uśmiałam, pewnie też nie oddychasz, bo i w powietrzu jest w cholerę mikrobów, że już nie wspomnę o ich ilości w i na Twoim ciele [jak zresztą na każdym człeku] Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Nie wolno!!!!!!!! 01.03.06, 16:10 podobnie jak nie wolno myśleć, spać, czytać, jeść czegokolwiek poza No spą, bo zawiera ołów i rtęć, pić czegokolwiek poza Maaloxem na zgagę (przyczyna j.w.), ubierać się brzydko (ale za ładnie też nie), nosić łańcuszków, kupować ciuszków w taniej odzieży (bo chemicznie dezynfekowane), prać w pralce, gotować w mikrofali, siedziec przy komputerze, rozmawiać przez komórkę, chodzić, stać siedzieć. A co wolno????? POŁOŻYĆ SIĘ W ŁÓŻKU (NA BOKU LEWYM OBOWĄZKOWO) W LNIANEJ TKANEJ WŁASNORĘCZNIE POŚCIELI I WYMYŚLAĆ GŁUPOTY. Czego niniejszym nikomu nie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
jasminar Re: Nie wolno!!!!!!!! 01.03.06, 16:14 nastepna madra inaczej jedz powietrze tylko nie za duzo bo tam tez cała teblica mendeleyeva Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Nie wolno!!!!!!!! 01.03.06, 16:23 jasminar napisała: > nastepna madra inaczej jedz powietrze tylko nie za duzo bo tam tez cała > teblica mendeleyeva jasminar,czy ty nie mozesz sie powstrzymac od złosliwosci? czytam tu czesto i widze ze nie mozesz sie powstrzymac z ukasliwymi odpowiedziami,a przeciez dziewczyny sa spanikowane,jak sa w pierwszej ciazy i naprawde ich pytania sa szczere i napewno nie oczekuja wysmiewania w niemiły sposób! Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: Nie wolno!!!!!!!! 01.03.06, 23:30 Jestem w pierwszej ciązy i nie jestem spanikowana, mnie również bawią takie naiwne pytania, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Nie wolno!!!!!!!! 02.03.06, 08:25 jasminar jak możesz tak się pastwić nad biednymi pierwszy raz ciężarnymi dziewczynami, przecież fakt, że ty masz poziom inteligencji w normie nie oznacza, że musisz się tu wywyższać na tle tych rozsądkowo nierozgarniętych, buahahahahaaaaaahhaahhaa!!!!!!! bosssssz, stworzyłeś chyba tak wieeeeeelki wszechświat po to żeby pomieścił taki ogrom durnoty, a my musiałyśmy ciężko zgrzeszyć, że przyszło nam żyć w otoczeniu tak wielu nierozgarniętych jak te co się boją PAPRYKARZU!!!!! To człowiek zabija ryby, żeby zrobić paprykarz, a one myśla, że paprykarz chce się zemścić i zabić ich potomstwo!!!!!!!!!!! litości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
8mag Re: Nie wolno!!!!!!!! 26.01.15, 11:38 Pewnie maz ja bije i siedzi na forach sie wyzywa na ludziach Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 jasminar 01.03.06, 16:26 To mam nadzieję do mnie nie było.... A jeśli do mnie, to przeczytaj sobie mój prześmiewczy post dokładniej... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
8mag Re: Nie wolno!!!!!!!! 26.01.15, 07:14 Im glupsze tym wieksze cwaniary. To takie polskie...probujecie swoj brak podstawowej wiedzy o zagrozeniach w ciazy zakryc wysmiewajac inych. polecam edukowac sie czym grozi zarazenie bakteria listerii lub toxoplazmozy w ciazy ale potem sie wypowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
8mag Re: Nie wolno!!!!!!!! 26.01.15, 07:19 Im glupsza baba tym wieksza cwaniara. Jedna lepsza od drugiej...probujecie swoj brak podstawowej wiedzy o zagrozeniach w ciazy zakryc wysmiewajac inych. poczytaj jedna zdruga czym grozi zarazenie bakteria listerii lub toxoplazmozy w ciazy zamiast wyladowywac swoja frustracje na innych Odpowiedz Link Zgłoś
komyszka Re: czy w ciazy mozna jesc paprykarz 01.03.06, 16:31 jasne że możnabyle by nie po 3 dziennie i naturalnie zwracać szczególną uwagę na daty ważności. pozdrawiam! p.s. proponuję też tuńczyka (nawet z puszeczki) w połaczeniu z kukurydzą daje świetna sałatkę! Odpowiedz Link Zgłoś
jasminar Re: lolinka2 01.03.06, 16:51 lolinka2 nie do Ciebie Bron Boze tylko do tej niesamowicie błyskotliwej osobki ktora załozyła ten niezmiernie interesujacy watek Tak jak juz kiedys powiedziałam głupota działa na mnie jak płachta na byka a tego typu zapytania to objaw ww. Odpowiedz Link Zgłoś
8mag Re: lolinka2 26.01.15, 07:16 Na mnie cwaniactwo dziala jak plavhta na byka.nie znasz odpowiedzi na zadane pytanie to nie pajacuj kobieto Odpowiedz Link Zgłoś
maga.ray Re: lolinka2 22.07.15, 12:14 Jeśli wątek nie jest interesujący, z reguły się go nie czyta, a tym bardziej nie uczestniczy się w nim tak aktywnie. Myślę, że zadawanie pytań i szukanie informacji dotyczących tak ważnych spraw jak bezpieczny przebieg ciąży, tym bardziej pierwszej, nie jest naganne ani głupie, w przeciwieństwie do bezmyślnego i nieuprzejmego obrzucania błotem. Bo to jest żenujące, przykre i bezpodstawne. Odpowiedz Link Zgłoś
ab76 Re: czy w ciazy mozna jesc paprykarz 01.03.06, 20:36 A dodaj do tego jeszcze kiszonego ogóreczka pokrojonego w kostkę i majonez... Aż mi ślinka cieknie.. to moja ulubiona. Odpowiedz Link Zgłoś
moreno500 Re: czy w ciazy mozna jesc paprykarz 01.03.06, 16:42 a misie Haribo? bo zjadłam paczkę i nie wiem, co teraz Odpowiedz Link Zgłoś
madziczek79 Re: moreno 01.03.06, 16:53 natychmiast jedź do szpitala na płukanie żołądka! Odpowiedz Link Zgłoś
moreno500 Re: moreno 01.03.06, 16:54 kurcze, pewnie zamiast dziecka urodzę misie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: moreno 01.03.06, 17:02 Gorzej, moreno, gorzej- dziecko ale z żelatyną zamiast mózgu. Ale pocieszę Cię - widać nie tylko ty podczas ciaży żywisz się zelkami, jakaś mama dwadzieścia parę lat temu tez musiała.....) Odpowiedz Link Zgłoś
jasminar Re: moreno 01.03.06, 17:09 taa i co poniektorzy maja zelatyne zamiast mozgu)) Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: moreno 01.03.06, 17:28 nie ja załozyłam ten watek,ale widze ze na tym forum jest wyjatkowo duzo chamstwa,jak jakis watek jest dla was głupi czy smieszny to ignorujcie go po prostu! nie musicie kogos ponizac! ale widze ze wy nie macie co robic,tylko dogryzac ludziom blee chciałabym zeby wasz problem ktos potraktował w podobny sposób Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 ha ha ha ha ha ha 01.03.06, 17:34 ja nie mogę.....i wszystko jasne paprykarz Odpowiedz Link Zgłoś
astra161 Re: moreno 01.03.06, 18:05 Czasami nie można przejść obojetnie obok,ewidentnej ciemnoty,dlatego nie dziwie się powyższym niektórym postom izadaję pytanie,które pewnie padało nie raz,czy hormony ciążowe automatycznie zabijają jakąś część szarych komórek,czy też "ten typ tak ma?". Odpowiedz Link Zgłoś
12.12m Re: moreno 03.03.06, 22:35 ja tez zalozylam watek i pewne panie a juz je znam mi go popsuly i sie swietnie bawia,oj nie ladnie.cham chamem chama pogania i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
prysku.prysku.po.pysku Re: moreno 04.03.06, 07:02 Dziekuje ze raczylas sie przyznac do chamstwa. Jestes wspanaiala, jako pieniaczka. Proponuje order wcieklizny miesiaca dla tej pani. Odpowiedz Link Zgłoś
ares1976 Re: czy w ciazy mozna jesc paprykarz 01.03.06, 17:46 Ja jestem w 9 miesiącu ciąży i do tej pory jem wszystko i piję po 2 kawy dziennie. Dawniej nie było restrykcji żywieniowych i dzieci rodziły się zdrowe. NA PEWNO za to nie wolno jeść pleśniowych serków bo zawierają antybiotyk - nie pamiętam nazwy ale jest na pudełku w składzie serka np.Camembert. Na szkole rodzenia powiedzieli że tego absolutnie nie wolno jeść w ciąży, niezależnie z jakiego mleka serek został zrobiony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ares1976 Re: czy w ciazy mozna jesc paprykarz 01.03.06, 17:47 A co do rybek i paprykarzu to na pewno wolno jeść Odpowiedz Link Zgłoś
jasminar Re: czy w ciazy mozna jesc paprykarz 01.03.06, 18:09 a wiecie co wam powiem w pierwszej ciazy jadłam serki plesniowe w nieswiadomosci bo poprostu miałam na nie straszna chetke i generalnie pasjami lubie mały urodził sie cały zdrowy i z jedna głowa) pewnie ze nie mozna robic nic na przekor ale do tego typu sensacji podchodze z przymruzonym okiem do głupoty... NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: czy w ciazy mozna jesc paprykarz 01.03.06, 18:26 Ja tez generalnie jem wszystko, co lubie z rozwaga i jak na razie wszystko jest ok.Ale w sobote tesciowa na obiedzie zaserwowala owoce morza, ktorych w ciazy nie jadam. Namawiala mnie goraco, zebym troche wszamala, ale nie mialam ochoty.I wiecie co? Pol rodziny wytruta, a tesciowa chyba znajdzie sie w szpitalu (wlasnie przez te owoce morza z soboty).Zadowolona jestem ze nie zjadlam!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
8mag Re: czy w ciazy mozna jesc paprykarz 26.01.15, 11:42 Jasminar nie masz sie czym chwalic ze bylas ignorantka w ciazy ktorej nie zalezalo na dobru dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
hossa76 Re: czy w ciazy mozna jesc paprykarz 01.03.06, 20:39 ja jem głównie serki pleśniowe, bo mam na nie ochotę - żyję a dzidzia ma się super i żaden lekarz ani babeczki na szkole rodzenia nic takiego nie mówiły... Pierwsze słyszę o takich "ciekawostkach"... Ciąża to nie choroba... Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 do hossa 02.03.06, 08:24 hossa76 napisała: > ja jem głównie serki pleśniowe, bo mam na nie ochotę - żyję a dzidzia ma się > super i żaden lekarz ani babeczki na szkole rodzenia nic takiego nie mówiły... > Pierwsze słyszę o takich "ciekawostkach"... Ciąża to nie choroba... pewnie ze nie umzesz od serków plesniowych i ciesz sie ze miałas szczescie i nie zaraziłas sie listerioza,mozesz tez jesc tatara i moze tez bedziesz miec szczescie i nie zarazisz sie toksoplazmoza,mozesz duzo rzeczy robic na własne ryzyko i miec potem satysfakcje sa matki i matki po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
ajk10 Re: do hossa 02.03.06, 09:55 mariolka55 napisała: > > pewnie ze nie umzesz od serków plesniowych i ciesz sie ze miałas szczescie i > nie zaraziłas sie listerioza, sprzedawane w Polsce serki pleśniowe produkowane są z mleka pasteryzowanego i nie ma możliwości zarażenia się za ich pośrednictwem listeriozą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hossa76 Re: do hossa 02.03.06, 13:59 ajk10 dokładnie.... niestety ta ""genialna" mamusia tego już nie doczytała...i jeszcze to stwierdzenie, że "są matki i są matki", żałosne... O ja wyrodna )) Jeszcze raz powtarzam ciąza nie zwalnia od myślenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: do hossa 02.03.06, 17:09 doczytałam,doczytałam tylko nie chce sie dłuzej wdawac w dyskusje bez sensu, powiedzcie mi tylko jedno zawsze jestescie takie wredne??? bo normalnie tyle chamstwa co na tym forum to ciezko spotkac,a przeciez sa tu same ciezarne kobitki i zamiast sie wspierac i doradzac sobie to wy tylko złosciwosci i chamstwo,to wam nastrój poprawia czy co???? Odpowiedz Link Zgłoś
hossa76 Re: do hossa 02.03.06, 19:24 Przeanalizowałam swoje posty i nie znalazłam w nich żadnych chamskich i wrednych tekstów więc nie wiem o co Ci chodzi. Czasem zapytania na tym forum świadczą, o tym że niektórym kobitkom chyba się nudzi i wymyślają co raz to idiotyczniejsze pytania i sztuczne "obawy". Niektóre głupoty (tak jak ta o antybiotyku w serku) poprostu powalają, a wystarczy naprawdę czasem użyć mózgownicy chyba że niektórzy jej nie posadają... Odpowiedz Link Zgłoś
agaw201 Re: czy w ciazy mozna jesc paprykarz 01.03.06, 20:11 to ja zadalam to pytanie i wcale sie go nie wstydze a skoro jestescie takie madre (do jasminar i lolinka)i blyskotliwe to powinnyscie wiedziec ze nie wszystkie ryby mozna spozywac w ciazy a paprykaz niestety nie zawiera skladu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hossa76 Re: czy w ciazy mozna jesc paprykarz 01.03.06, 20:40 wszystkie, tylko nie w ilościach hurtowych a skoro jesteś taaaaaka mądra, to po co pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: czy w ciazy mozna jesc paprykarz 01.03.06, 20:56 Jakich nie wolno? A przede wszystkim DLACZEGO nie? Serki to możliwość zarażenia się listeriozą, która może siedzieć w niepasteryzowanym mleku, a ryby? Chyba tylko toksyczna rybka fugu mi do głowy przychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
8mag Re: czy w ciazy mozna jesc paprykarz 26.01.15, 11:55 Google i jedziesz z tym koksem gupia. Nie mozna rekina,marlina i miecznika bo zawieraja wyjatkowo duzo rteci Odpowiedz Link Zgłoś
agaw201 Re: czy w ciazy mozna jesc paprykarz 01.03.06, 21:27 czy wy dziewczyny zawsze jestescie tak uszczypliwe czy to nadmiar hormonow tak na was dziala Odpowiedz Link Zgłoś
katrint Ło matko jedyna 01.03.06, 21:41 Ja bardzo zaciekawiona jestem tym antybiotykiem w serku plesniowym z racji mojego zawodu....Cóż to za rewelacje??Czego to ludzie nie wymyślą..aż własnie sprawdziłam ten niesamowity skład i nic prócz nazwy grzybka penicilium candidum ( pewnie ktoś pomylił z penicyliną) nie wyczytałam ale pozdrawiam , bardzo mi to humorek poprawiło i dawno się tak nie uśmiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
scarletta84 Re: Ło matko jedyna 01.03.06, 21:53 chryste... zalamac sie mozna dziewczyny takim reagowaniem jak wasze... dziewcze zadalo pytanie bo nie znalo odpowiedzi a widac to jej pierwsza ciaza i doswiadczenia biedactwo nie ma. z rybami wcale tak bardzo super nie jest, poniewaz faktycznie sa odmiany ryb w pelni jadalnych, ktorych w ciazy sie nie zaleca za duzo (oczywiscie tez nie zabrania) ze wzgledu na ich tryb zywienia, poniewaz zeruja glownie przy dnie i zbieraja najwieksza ilosc ciezkich skladnikow, a czasem i "odpadow" chemicznych po statkach. stad niektore kobitki wystraszone nie do konca rzetelna informacja, tlumacza sobie ze ryb nie wolno. wolno rybki najrozniejsze, wolno paprykarz, ale nie za duzo jak wszystkiego w zyciu. wystarczy milo i grzecznie odpowiedziec wystraszonej istocie, ktora pyta, bo ma watpliwosci, a nie wyzywac ja od idiotek (idac na skroty przez wasze wywody...) oczywiscie problem moze i jest smieszny, ale widac zalozycielke watku trapil na tyle ze postanowila zapytac, majac nadzieje na zyczliwa odpowiedz. a tu taki klops. troche mi wstyd za was dziwczeta... Odpowiedz Link Zgłoś
moreno500 Re: Ło matko jedyna 01.03.06, 22:50 ja tam tych misiów haribo to też całą paczkę zjadłam i to sporą, na pewno nie w rozsądnych ilościach. a jak przeczytam skład, to stanowczo gorzej niż z jakąś rybą i dlatego się martwię. i myślę, że jest zasada, zanim założy się wątek, co by zapoznać się z tymi, które już były - a o rybach było bardzo dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Ło matko jedyna 02.03.06, 08:33 a jak im więcej czytam postów w stylu "czego nie wolno" tym większą mam ochotę wtrynić całego camemberta z sosem żurawinowym, popić CAŁYM pifffkiem, zapalić po tym parę fajeczek, poprawic kawą po turecku i piernąć prosto w te psudointeligentki, którym w ciąży NIC nie wolno, a najbardziej to nie wolno im się rozmnażać i dzieci rodzić, bo głupotę powielają w ten sposób!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasminar Re: Ło matko jedyna 02.03.06, 09:52 Boszszsz jakie to drazliwe sie zrobiło napjpierw zakłada watek a potem okazuje sie ze doskonale wie ze ryb nie wolno jesc co jest oczywiscie piramidalna bzdura bo nie bedac w ciazy zapewne objadała sie takowymi rybkami i nie tylko a zawarte w nich metale ciezkie rozkładaja sie w organizmie ze 100tys lat wiec napewno ma ich mnostwo w sobie.Zapewne tez orientuje sie ze warzywa typu ogorek sałata pomidor wciagaja z gleby rownie sporo swinstwa o ile nie wiecej a o tym jakos nikt nie pisze i dzieki BOgu chociaz jak tak dalej pojdzie to i takiego sie doczekamy.Głupota roku nazwałabym antybiotyk w serku oraz to ze w surowym miesie mozna znalezc toxoplazmoze)) jesli ktos uwaza ze nasze odpowiedzi sa chamskie to zaczynam sie zastanawiac czy lepsze takie pseudo chamstwo czy taka totalna głupota i... wole chyba to pseudo chastwo jednak Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Ło matko jedyna 02.03.06, 10:52 jasminar napisała: Głupota roku nazwałabym antybiotyk w serku oraz to > ze w surowym miesie mozna znalezc toxoplazmoze)) jesli ktos uwaza ze nasze > odpowiedzi sa chamskie to zaczynam sie zastanawiac czy lepsze takie pseudo > chamstwo czy taka totalna głupota i... wole chyba to pseudo chastwo jednak z antybiotykiem w serku to moze i smieszna sprawa,ale dziwi mnie ze nie wiesz ze toxoplazmoza mozna sie zarazic poprzez kocie odchody i własnie jedzac surowe mieso!!!! dlatego tez odradza sie czyszczenia kuwet,jedzenia tatara oraz grzebania w ziemi bez rekawiczek!!!!!!!!!! oczywiscie wszystko mozna jesc i robic! na własne ryzyko!!! siostra znajomej sie chwaliła ze w 4-miesiacu skakała ze spadochronu,takze sa ludzie i ludzie pie......... Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Ło matko jedyna 02.03.06, 10:54 i zgadzam sie z niki ze na forum ciaza i poród jest wyjatkowa ilosc trolli!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray DO AGAW 02.03.06, 00:22 Jakich ryb nie można jeść w ciąży?... I dlaczego?... Odpowiedz Link Zgłoś
moreno500 Re: DO AGAW 02.03.06, 09:28 tych ważących powyżej 1 kg. bo to oznacza, ze mają w sobie dużo metali ciężkich. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: DO AGAW 02.03.06, 09:38 i tych pływających w okolicy Finlandii, bo są mocno zalkoholizowane wódką Finlandia Odpowiedz Link Zgłoś
niki_222 same trolle na tym forum 02.03.06, 09:44 fujjj to swiadczy nie o inteligencji załozycielki watku,ale waszej i waszym chamstwie,ciekawe czy ktos z moderatorów to czyta i czemu wasze posty jeszcze tu sa? jedno wielkie chamstwo!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moreno500 Re: same trolle na tym forum 02.03.06, 10:02 no ostre słowa, nie wiem, czy do końca kulturalne, poza tym w szkole uczono używania wielkich liter w pisowni Was, Waszej - nawet wtedy, jak się nie do końca z tymi "Wami" zgadzamy. Więc jeśli od kogoś się wymaga, to może warto od siebie również. A może warto zacząć od siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
komyszka Re: same trolle na tym forum 02.03.06, 10:03 niestety nie tylko na tym wątku...... ale na szczęście większość forumowiczek to ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: same trolle na tym forum 02.03.06, 10:08 a ludzi myślenie trudzi........... Odpowiedz Link Zgłoś
prysku.prysku.po.pysku Re: same trolle na tym forum 03.03.06, 22:43 Jak zawsze, gdy sa leniwi. Odpowiedz Link Zgłoś
komyszka do niki 222 02.03.06, 10:15 uderz w stół........ byle celnie i.......hehe pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
8mag Re: same trolle na tym forum 26.01.15, 11:53 wiekszosc tych bab co tu sobie ostrza jezyk ma znikoma wiedze o tym czego jie mozna jesc w ciazy a zgrywaja inteligentne. dla tych co pytaja jakich ryb nie jesc-google.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wojtkowa Re: DO AGAW 02.03.06, 10:57 Z tego co wiem niewskazane jest jedzenie surowych ryb, typu sushi, ale dlaczego? Pewnie moga zawierac jakieś szkodliwe substancje Odpowiedz Link Zgłoś
jasminar Re: DO AGAW 02.03.06, 12:34 własnie wracam od ginekologa i zeby było smiesznie zapytałam o te ryby niech bedzie i co i ginka powiedziała ze jak człowiek nie ma problemow to sam je sobie znajdzie zgdzam sie w zupełnosci.Najlepiej kupic namiot tlenowy jak M. Jackson wtedy "dzidzia" napewno nie bedzie narazona na te wszystkie zanieczszczenia w powietrzu no bo przeciez jak co poniektore sugeruja sa matki i matki a te wyrodne to np.jedza paprykarz i serki plesniowe i tatara i czasem grzebna palcem w ziemi ale naszczescie nie czytaja i nie słuchaja bzdur rozsiewanych prze tzw znawcow Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: DO AGAW 02.03.06, 12:44 jasminar daj sobie juz spokój co??? bo juz wszyscy odpuscili Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: DO AGAW 02.03.06, 12:48 mariolka nie otwieraj postów jasminar i ich nie czytaj, a nie będziesz ją molestować za to, że ludzi na dobrą drogę nawraca. Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: czy w ciazy mozna jesc paprykarz 02.03.06, 14:40 to nie jedz. i nie rób zamieszania na forum, takie pytania tylko podsycają niepokój dziewczyn, które z jakichś powodów nie są w stanie same się dowiedzieć o szkodliwości/jej braku interesujących je produktów. pytania o ogórki to niestety tylko kwestia czasu - idzie wiosna, z nią nowalijki... wspomnicie moje słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
valkiria_1980 Re: czy w ciazy mozna jesc paprykarz 02.03.06, 15:36 ja w kwietniu rosze to juz nei bede uczestniczyc w problematyce ogorkowej ale masz racje...to tez bedzie sensacja... Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna-g Re: czy w ciazy mozna jesc paprykarz 03.03.06, 15:42 a propos nowalijek, to faktycznie nie powinno sie ich spozywac w nadmiernych ilosciach, nawet nie bedac w ciazy (dotyczy rowniez matek karmiacych), gdyz sa sztucznie pedzone i zawieraja mnostwo metali ciezkich i bardzo szkodliwych azotynow i azotanow. Dziewczyny wyluzujcie troche z tym wysmiewaniem na forum, bo to nie fair! Odpowiedz Link Zgłoś
valkiria_1980 Re: czy w ciazy mozna jesc paprykarz 02.03.06, 15:32 a ja wiem ze nie wolno przesadzac z wątrobką... bo zawiera baaardzo duzo witaminy A. a co za duzo to nie zdrowo... ale jak sobie czytam te wasze posty to...boziuniu kochana...widac tu babska w ciąży!!! no takie zlośnice ...ze hoho... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eva123 Re: zlosnice 02.03.06, 17:03 moze niektorym ciaza odbiera jasnosc myslenia ale innym za to przydaje ostrosci jezyka... opanujcie sie bo to juz jest malo smieszne ewa Odpowiedz Link Zgłoś
12.12m Re: zlosnice 03.03.06, 22:32 no nie moge znowu prysku prysku zaprzyksza nam zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
prysku.prysku.po.pysku Re: zlosnice 03.03.06, 22:37 "zaprzyksza"? Buachacha! Idź się dziewcze poucz trochę nim coś głupawego skrobniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Ponownie DO AGAW 02.03.06, 21:39 No i dalej nie wiem, jakich ryb i dlaczego jeść nie można. A tak autorytatywnie i kategorycznie twierdzisz, że nie wszystkie są jadalne... Ech... Wiocha! Nic się dowiedzieć nie można!... Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Ponownie DO AGAW 03.03.06, 09:04 no to już było chamskie doriane gray.....PPPPPPPPPP)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sja75 Re: czy w ciazy mozna jesc paprykarz 03.03.06, 18:48 czy ciąża wywołuje agresję?czy to zabawa w dziobanego? Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: czy w ciazy mozna jesc paprykarz 03.03.06, 19:33 Sadzac po niektorych watkach, widocznie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
koza06 Re: czy w ciazy mozna jesc paprykarz 04.03.06, 12:34 chamstwo nic dodac nic ujac! Odpowiedz Link Zgłoś
anagram2 Re: czy w ciazy mozna jesc paprykarz 04.03.06, 19:36 paprykarz fuj, nie lubię. Pośmiałam sie trochę czytajac niektóre posty. Ad. ryb, których raczej nalezy unikać w dużych ilościach-stan ciaży nie ma tu nic do rzeczy- to wpisz sobie w googlach hasełko i wyskocza ci bardzo ciekawe artykuły. Cóz, teraz nie ma zdrowej zywności. Wydaje mi sie, że jakbyśmy zaczęli jeść wszystko zdrowe i naturalne, to mogłoby to nas zabić. Nasz organizm przyzwyczaił sie do wielu konserwantów. Dlatego tak dddddługo żyjemy..hi, hi. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: czy w ciazy mozna jesc paprykarz 26.01.15, 12:09 nie mozna jeść pleśniowych z surowego mleka bo tam moze być listeria. Prawie wszystkie sery z supermarketu typu brie czy camembert sa robione z mleka pasteryzowanego więc mozna je jeść Odpowiedz Link Zgłoś