agnieszkagorska 13.04.06, 15:56 czy to prawda że wczasie ciąży nie kupóje się wózka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: czy to prawda? 13.04.06, 16:03 Oczywiście,że to nieprawda i wózek kupUje się też. Pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
hippa1 Re: czy to prawda? 13.04.06, 16:03 Kobieto, a rusz głową i odpowiedz sobie na to pytanie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adad05 Re: czy to prawda? 13.04.06, 16:15 A niby dlaczego miałoby się nie kupować??? Zakup jak każdy inny. A czekać na po porodzie to głupota-dopiero nie będziesz miała czasu na nic.... Odpowiedz Link Zgłoś
ola261 Re: czy to prawda? 13.04.06, 16:09 Hmmm...dziwne pytanie matki trojga dzieci...Jeżli napiszemy, ze wózek kupuje się po porodzie, to wyrzucisz ten, który juz masz??? Odpowiedz Link Zgłoś
mucha0278 Re: czy to prawda? 14.04.06, 23:18 ja całą wyprawkę kupiłam na półtora miesiąca przed porodem łącznie z wózkiem . A jeżeli Ty z jakiś powodów masz wątpliwości to przeciez można wybrać sobie wózek taki jaki Ci się podoba ,zostawić zadatek w sklepie i po porodzie wystarczy że mąż odbierze!Bo nie wiem czy potem będzie czas, żeby biegać po sklepach. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 a niby kiedy jak nie w ciazy? 14.04.06, 23:21 jak dziecko skończy liceum? : )- w ciazy droga kobieto się kupuje wszystko bo jak dziecko przyjdzie na świat żeby być juz gotowym Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: a niby kiedy jak nie w ciazy? 14.04.06, 23:26 To ja byłam tym razem oryginalna, bo mi się okazyjnie nawinął fajny wózeczek w okresie starań jeszcze i kupiłam, więc gdy zaszłam w ciążę to już był. Ale przy Nutelli oczywiście zakup pod koniec ciaży. Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 to faktycznie: ) 14.04.06, 23:27 jak bym trafiła lub chociaz jakbym planowała dzidziusia to jakbym trafiła to też bym kupiła Odpowiedz Link Zgłoś
aneta79_1979 Re: czy to prawda? 18.04.06, 01:26 taaaak, oprócz tego nie wieszaj prania, nie zakładaj łańcuszka, nie kupuj wcześniej ubranek itp itd. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_271 Re: czy to prawda? 18.04.06, 07:25 a ja bym nie kupowała ....wolałabym dać zaliczkę i poczekać , przecież zawsze go ktos może póżniej odebrac, a dzidzię i tak bedziesz woziła za dwa tygodnie jak dobrze pojdzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
julia246 Re: czy to prawda? 18.04.06, 06:55 Matko, co wy dziewczyny takie przesądne jesteście??? ja nie wierzę w te bzdury, już gdzieś pisałam, ja kupiłam wózek w 6 miesiącu ciąży, i wiecie co???.... właśnie nic, nic się nie stało. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś