czarocha 18.04.06, 09:13 Mam pytanie: czy któraś z Was tak miała, albo słyszała o przypadku, że na 100% miał być synek, a potem urodziła się jednak córeczka?? Ja słyszałam o odwrotnych przypadkach - z córeczki robił się synek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antilocapra Re: Synek na 100%? 18.04.06, 09:16 Słyszałam o takich przypadkach. Mój lekarz też mi powiedział że na 99% mam synka, ale na 100% może określić mi po 30 tygodniu. Zobaczymy.... Odpowiedz Link Zgłoś
ikaes Re: Synek na 100%? 18.04.06, 10:07 Moja koleżanka miała robione w ciąży często usg (trudności w ustaleniu terminu porodu ze względu na rzadkie miesiączki) - i cały czas wychodził chłopiec (chyba z 6 razy). Dopiero na ostatnim usg jakieś 2 tygodnie przed cesarką wyszła im dziewczynka i urodziła się dziewczynka. Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: Synek na 100%? 18.04.06, 10:12 moja znajoma miała syna.w drugiej ciąży miała być na 100 procent dziewczynka.urodził sie kolejny syn a mąż ,który nie był przy porodzie doznał szoku i stwierdził,że napewno podrzucili!! Odpowiedz Link Zgłoś
kgbx2 Re: Synek na 100%? 18.04.06, 12:38 Ja tak miałam - moja córka do 9 miesiąca była chłopcem (na 99%). W 9 miesiącu leżałam na patologi i miałam robione usg co drugi dzień - tam dowiedziałam się, że to będzie jednak dziewczynka. Mąż był zszokowany a ja mile zaskoczona bo jakoś tak podświadomie nie czułam się mamą chłopca )) Odpowiedz Link Zgłoś