monia1983g 25.04.06, 11:06 Wiem, ze w pierwszych miesiacach ciazy mozna miesiaczkowac, ale czy normalne jest kiedy miesiaczka jest tak obfita jak przed ciaza i trwa 6 dni? wiekszosc kobiet pisze ze to drobne i krotkie krwawienie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola_225 Re: Ciaza a okres 25.04.06, 11:12 Ja miałam normalne, nawet obfite krwawienie, trwające 3-4 dni (ale u mnie tak to zwykle trwało), niczym nie różniło się od normalnej miesiączki. Odpowiedz Link Zgłoś
luciii jeśli taka wystąpiła u Ciebie zgłoś się do gina 25.04.06, 11:12 jeśli faktycznie jesteś w ciąży takie objawy powinnaś natychmiast konsultować z lekarzem nie, to nie jest normalne dla ciąży, by tak długio to trwało i było bardzo obfite bywa, że to samoistne poronienie, ale niekoniecznie wiele kobiet nie wiedząc o ciąży, nawet nie wie, że roni a może to wcale nie była ciąża - też tak bywa takie sytuacje może określić jedynie ginekolog na zapas się nie martw, ale ja Ci radzę iść i skonsultować to bez czekania na zbawienie Odpowiedz Link Zgłoś
isa2 Re: Ciaza a okres 25.04.06, 11:27 To jakis mit z tym miesiaczkowaniem na poczatku ciazy!! Kazde krwawienie i plamienie w ciazy powinno byc natychmiast skonsultowane z lekarzem... Odpowiedz Link Zgłoś
ola_225 Re: Ciaza a okres 25.04.06, 11:34 Wszystko konsultowałam. Po tej miesiączce miałam jeszcze silne jednodniowe krwawienie i minęło jeszcze 2 tygodnie zanim zorientowła się (i lekarz też) że jestem od 10 tyg. w ciąży. Co w zasadzie wykazałao usg. Bo lekarz twierdził że jestem w 6 tyg. (liczył po tej miesiącze, która wystąpiła już w czasie ciąży) Odpowiedz Link Zgłoś
nimfffa Re: Ciaza a okres 25.04.06, 13:13 A test ciązowy taką ciąże wykazuje? tzn. jeśl;i jest okres... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka232 Re: Ciaza a okres 26.04.06, 10:11 Ja w tym temacie tez mam male pytanko. Dostalam @ w poniedzialek i raczej byla obfita az do wtorku wieczorem kiedy to zauwazylam ze juz nic nie leci, ale stwierdzilam ze to chwilowe dzis rano jak wstalam nadal nie bylo sladu @ do teraz mam zaledwie kilka kropel, i zupelnie nie wiem co o tym myslec.Mialam nadzieje, ze jestem w ciazy ale wykluczylam ja kiedy dostalam w poniedzialek @ a teraz sie zdezorientowalam....Co o tym myslicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
ola_225 Re: Ciaza a okres 26.04.06, 10:14 Jeżeli to nie był @ w terminie, a staraliście sie o dziecko, to może zrób test, albo pójdź do lekarza. Ale jak ja poszłam to powiedział że to nic takiego, mam się nie martwić, a o ciąży wogóle nie wspomniał. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka232 Re: Ciaza a okres 26.04.06, 10:23 @ przyszla mi o jakies 4 dni przed terminem, dlatego miedzy innymi wykluczylam ciaze.Cykle mialam zawsze bardzo regularne jak i @ zawsze taka sama byla a ta jest inna co mnie zdziwilo a i trwala @ zawsze u mnie 5 dni i dopiero na 5 dzien byla troche skapsza... Odpowiedz Link Zgłoś