lovely_little_pea 07.05.06, 22:02 jakie znacie przesady, tzw. \"madrosci ludowe\" co do kobiet w ciazy? co moga a czego nie moga robic? najglupsze jakie slyszalam bylo chyba ze kobieta nie powinna patrzec przez dziurke od klucza bo dziecko bedzie zezowate Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmalicka21 Re: przesady?! 07.05.06, 22:04 a jak się oparzysz to będzie miało myszke........ Odpowiedz Link Zgłoś
dusia_mamusia Re: przesady?! 07.05.06, 22:10 Jak przejdziesz pod wiszącym sznurkiem to dziecko urodzi się owinięte pępowiną. Odpowiedz Link Zgłoś
jashka80dm Re: przesady?! 07.05.06, 22:39 i nie wolno krasc niczego bo dzieco bedzie zlodziejem. i ze jesli sie kobiete w ciazy przestraszy i ona sie za cos zlapie to tam bedzie myszka. Odpowiedz Link Zgłoś
annabed74 Re: przesady?! 07.05.06, 23:02 ... a jak sie ma zgage, to dziecku rosna wlosy... Odpowiedz Link Zgłoś
rytr Re: przesady?! 07.05.06, 23:04 I musze zrezygnowac z pracy bo nie wolno w ciazy patrzec na niepelnosprawne dzieci. W przeciwnym wypadku na pewno urodzi sie chore. A ja pracuje z dziecmi niepelnosprawnymi)) A kota nalezy zrzucic z balkonu - bezwzglednie! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: przesądy?! 08.05.06, 00:20 Dużo: amanda.radom.net/~mika_p/przesady.htm Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: przesądy?! 08.05.06, 12:46 Hehe, podobały mi się wróżby odnośnie płci, wyszło mi że bede miała... dziecko o zmiennej płci Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: przesady?! 08.05.06, 14:33 Jak kobieta zle wyglada w ciazy, to bedzie miala dziewczynke, bo coreczka kradnie mamie urode - moje dziecko kradlo mi ja przez kilka miesiecy a nastepnie okazalo sie chlopcem ) Odpowiedz Link Zgłoś