bzik33 14.05.06, 19:17 Witajcie przyszłe mamusie!!! A jak u was z ochotką na seks? Jestem w 4 tc i w ogóle nie mam ochotki na te rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalenas10 Re: seks w ciąży 14.05.06, 20:18 Hej.ja jestem w 37 tc i w zasadzie całą ciaże szalałam w łóżeczku z męzem.. teraz juz jestesmy ostrozni, no i brzuszek wiekszy, ale naprawde ochote miała wieksza niz przed ciążą Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzakowa Re: seks w ciąży 14.05.06, 20:38 ja przez pierwszy trymestr nawet o tym nie myslalam, mdlosci i to zmeczenie, nawet nie mialam ochoty sie czasen przytulac, za to pozniej zaczely sie naprawde czeste baraszki z mezem, teraz jestem w 29 tygodniu i musze sie przyznac, ze caly czas mam ochote pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: seks w ciąży 14.05.06, 21:30 Na poczatku mnie kompletnie odrzucalo, potem nie moglam sie nakochac a potem... maz wyczytal gdzies (czy tez uslyszal) ze przy ciazy blizniaczej sex jest niewskazany i... umarl w butach, musialam zapomniec o tych rzeczach ) Odpowiedz Link Zgłoś
bzik33 Re: seks w ciąży 14.05.06, 22:02 Mam nadzieję,że ja tez już wkrótce nabiorę ochotki na bara-bara Dziękiza wszystkie odpowiedzi! Fajnie,że można z kims porozmawiać o swoich wątpliwościach Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
marta140 Re: seks w ciąży 15.05.06, 07:26 Kochana! Ja dopiero wczoraj dowiedziałam się o ciąży ale już od paru dni mam OLBRZYMIĄ ochotę! Odpowiedz Link Zgłoś