martulka79 29.05.06, 10:03 Dziewczyny czy mialyscie przeczucie, ze to wlasnie dzis, ze wlasnie dzis urodzicie? Ja codziennie jak wstaje to o tym mysle, ale zeby cos czuc..to nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elag3 Re: Przeczucia! 29.05.06, 13:06 Nie miałam przeczucia kiedy urodze ale to nie jest najważniejsze - kiedy. Od samego za to początku miałam pewność że to chłopiec. I bardzo bałam się komplikacji przy porodzie - żałuję że nie powiedziałam tego dokładnie lekarzowi - możeby mnie tak nie olali a tak było dokładnie tak jak przeczuwałam. Nie sądzę też że była to samospełniająca się przepowiednia - nie mogłam mieć na to wpływu. Odpowiedz Link Zgłoś
azzure1 Re: Przeczucia! 30.05.06, 00:48 Że dziś, to nie, ale od pierwszego skurczu wiedziałam, że się zaczęło, chociaż wcześniej od kilku tygodni miałam skurcze przepowiadające, a te właściwe przez pierwsze 2 godziny nie były bolesne. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Re: Przeczucia! 30.05.06, 06:38 Przy pierwszym dziecku nagle w nocy wszystko przestało mnie boleć, tzn krzyże, brzuch i wogóle poczułam się lekko i w końcu dobrze. Wtedy wiedziałam, że pewnie zaraz urodzę. I rzeczywiscie pojewiły się lekkie skurcze. O 6 rano obudziłam męża, że się zaczyna, bo są skurcze. Ale poszliśmy jeszcze spać. O 9 powoli wybraliśmy się do szpitala. Skurcze były mało bolesne. Dopiero potem się zaczęło. Ale o 13:30 miałam już córeczkę w ramionach. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Przeczucia! 30.05.06, 11:14 Ja miałam przeczucia, ale się nie sprawdziły. Dopiero jak straciłam całkowicie wiarę w to, że kiedykolwiek urodzę, to urodziłam, bo zrobili mi CC. Odpowiedz Link Zgłoś
pantheraleo Re: Przeczucia! 30.05.06, 12:01 hi hi. w ostatnim miesiacu mialam przeczucie, ze urodze w ktorys weekend! no wiecie, czlowiek wtedy ma wiecej czasu i w ogole jak weekend mijal to sobie myslalam: no to do nastepnego mam spokoj! w koncu urodzilam we wtorek, ale zaczelo sie jeszcze w poniedzialek! Odpowiedz Link Zgłoś