Dodaj do ulubionych

mąż pracuś

07.06.06, 17:04
Małżonek niedawno zmienił pracę i sądziłam że w końcu będzie normalnie, ale gdzie tam znowu to zostawanie po godzinach praca w weekendy. Szlag mnie trafia że ciągle jestem sama, jeszcze jak mogłam pracować to było jako tako. Wiem musi pracować ale dlaczego ciągle zostaje???? Tak sobie marudzę bo co tu zrobić.
Obserwuj wątek
    • martulka79 Re: mąż pracuś 07.06.06, 17:21
      Witaj w klubiesmile Moj maz jest zastepna kierownika i tez ciagle zostaje po
      godzinach, chociaz sie bardzo stara wracac na czas.
      Rodze na dniach, wiec juz nie bede samasmile no i dobrze!!!!!!!
      • korlewna Re: mąż pracuś 07.06.06, 18:08
        Ja też marudziłam, ze ciagle pracuje, a teraz ma mało roboty, więc sporo czasu
        spędza w domu.... fajnie, ze jest, ale mniej fajnie, bo nie ma pieniedzy nawet
        na wszystkie podstawowe rzeczy...
        To juz niech lepiej pracuje
    • doro73 Re: mąż pracuś 07.06.06, 19:16
      No to witaj w klubie. Mój mąż jest na stanowisku kierowniczym a teraz właśnie
      podpisali nowy kontrakt i mam to samo. Jestem w 27 tc ale na szczęście mam 7
      letnią córę więc nie jestem sama. A mąz jak nie w pracy to w delegacji i tak
      ciągle. Wiem, że robi to dla nas, bo dzięki temu i troszkę więcej pieniędzy
      przynosi ale to bije również w nasz związek. Nie powiem złego słowa na niego,
      bo naprawdę się o nas troszczy i po pracy to uż cały czas spędza z nami, zawozi
      mnie do lekarza, córę rano do przedszkola itd. Chodzi mi tylko o to, że chyba
      my ciężarówki potrzebujemy teraz więcej czułości i zainteresowania ze strony
      tej drugiej połowy. Niby jest wszystko OK, ale my chcemy jeszcze więcej, no a
      niestety nie można mieć wszystkiego. Głowa do góry - damy radę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka