patasia33 11.06.06, 08:33 hey mam pytanko,czy przed okresem czułyście "mokrość"? Mam 25dc i odczuwam mokro, owulacja juz była,więc co to jest? przytulnie miałam w 8 dc..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daria_nowak Re: Pytanie do zaciążonych... 11.06.06, 14:16 jak miałas tylko przytulanko, to raczej na ciażę nie ma większych szans... Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: Pytanie do zaciążonych... 11.06.06, 21:30 Daria ona nie miala przytulanka, ona miala tylko przytulnie Odpowiedz Link Zgłoś
my_cha1 Re: Pytanie do zaciążonych... 11.06.06, 20:35 Ja przed terminem miesiaczki caly czas biegalam do toalety, bo mi sie wydawalo, ze niestety dostalam okresu, a tu... caly czas nic. No i po kilku dniach okazalo sie. ze to jednak ciaza! Takze - badz dobrej mysli Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_woo Re: Pytanie do zaciążonych... 12.06.06, 09:09 patasia33 napisała: > hey > mam pytanko,czy przed okresem czułyście "mokrość"? > Mam 25dc i odczuwam mokro, owulacja juz była,więc co to jest? > przytulnie miałam w 8 dc..... skoro się tylko przytulałas to spoko, od tego w ciążę się nie zachodzi Odpowiedz Link Zgłoś
dorak8 Re: Pytanie do zaciążonych... 12.06.06, 09:33 co to jest dc? Dzień ciąży? To ja już nie wiem o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś