ola984 13.06.06, 11:02 Przez [ierwsze trzy miesiące ciąży spałam na okrągło poza pracą, teraz 36 tydz i znów zaczynają sie dzrzemki po południu. Wy też tak macie??? Przynajmniej może sie wyśpię na zapas hihihi. pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
murter1 Re: znowu chce mi się spać 13.06.06, 11:09 Mi tez sie znowu zaczelo ale wczesniej niz u Ciebie - w 30tc. Ja to sie wyspie na zapas... Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio771 Re: znowu chce mi się spać 13.06.06, 12:16 Ja już teraz śpię jak suseł, tylko po nocy nie, bo mi mała strasznie w brzuchu szaleje. Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: znowu chce mi się spać 13.06.06, 14:16 ja jak bylam w ciazy a tesciowa jeszcze nie wiedziala(mieszkalam chwilowo u niej,bo moj maz byl za granica)to zadzwonila do meza i powiedziala zeby wracal sie mna zajac bo ja chyba chora jestem psychicznie -nie wychodze z lozka Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: znowu chce mi się spać 13.06.06, 14:51 32 tc i znowu się zaczyna. Pierwszy trymestr przespałam, ojciec się śmiał że mi oczy wygniją. Teraz pracuję a spać mi się chce jak cholera. Na szczęście teraz mogę pić kawkę, bo ciśnienie mam niskie. Na poczatku ciąży sam zapach kawy budził we mnie mdłości Odpowiedz Link Zgłoś