ekaczmarczyk 19.06.06, 14:22 Mam problem. Przed chwilą użarł mnie chomik. Mogło mi sie cos stać? Proszę odpiszcie. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulina-w Re: Ratunku!!! 19.06.06, 14:28 To zależy gdzie Cię użarł, bo jeżeli w rękę to trzeba będzie amputować, jeżeli w brzuch to myślę, że musisz jak najszybciej udać się do lekarza w celu zbadania dziecka czy nic mu nie jest. Kobieto - a co Ci taki biedny chomik może zrobić ? Myślisz że ma wściekliznę jak pies ?? Odpowiedz Link Zgłoś
marta140 Nie śmiejcie się! 23.06.06, 21:18 Mojego brata ugryzł kiedyś chomik i z tego powodu mały musiał przyjąć serię zastrzyków przeciw wściekliznie. Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Ratunku!!! 19.06.06, 14:28 Ugryź go..będzie miał za swoje. A na poważnie zdezynfekuj..jak bardzo chcesz zadwoń do szpitala..może zaszczepią przeciwko tężcowi choć nie jestem pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonka6 Re: Ratunku!!! 19.06.06, 14:28 No bo co ci się może stać od ugryzienia chomiczka? Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: Ratunku!!! 19.06.06, 14:32 Niewiem co sie może stać... Ugryzł mnie do krwi a ostatnio dziwnie sie zachowuje. Wiem że chomik nie ma wścieklizny, ale może przenosic inna chorobe, a mnie zależy na tym zeby wszystko było ok,ale jak widac mało kto to rozumie. Dziękuję za noramlne odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonka6 Re: Ratunku!!! 19.06.06, 14:34 Oj no nie obrażaj się, poprostu zabrzmiało zabawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: Ratunku!!! 19.06.06, 14:37 Nie obrażam sie , ale po co ktoś wypisuje takie rzeczy, wystarczy kliknąc na pierwsza moją ikonkę i mozna sie domyslec że boje sie wszystkiego. Np. toxo czy jakiegoś innego świństwa. Pozdrawiam. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonka6 Re: Ratunku!!! 19.06.06, 14:50 To się nie bój! Miałam w życiu wiele chomików, żarły mnie niemiłosiernie i nigdy nic mi nie było Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Ratunku!!! 19.06.06, 15:02 znalazłam jeszcze coś takiego: Dr. hab. Chomitolog: Ugryzienie chomika jest bardzo groźne, jesli czytała Pani opowieści o wilkołakach, to genezą ich są właśnie chomiki. Chomik pospolity [łac. Sierściuchus gryzus] ma zawarty w swoich kłach specjalny jad - truciznę. Człowiek ugryziony przez chomika może zapaść w śpiączkę. Na szczęście są to rzadkie przypadki, znacznie częściej wyrasta człowiekowi sierść na twarzy i łapkach, po około dwóch tygodniach nieleczonego ugryzienia człowiek staje się wielkim chomikiem. Leczenie na szczęście jest proste, wystarczy się rozpędzić i pie..ąć łbem o najbliższą ścianę, powinno pomóc. Bywa też, że ugryzienie chomika nie spowoduje objawów, ale wtedy dla bezpieczeństwa lepiej też na wszelaki wypadek porządnie pie..ąć się w łeb. Pozdrawiam Dr. hab. Chomikolog Krzysztof Hamsterowicz Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio771 Re: Ratunku!!! 19.06.06, 15:21 troszkę zażartuję, ale zapytam się czy umył ząbki. A tak na poważnie - ostatnio mówili w telewizji o ugryzieniu dziecka przez nietoperza, skończyło się to kiepsko. Wiem, że ugryzienie psa (nawet 1 zębem) może źle się skończyć, ale o chomiku nie słyszałam, no chyba że miał kontakt na z innymi chomikami (chorymi na wściekliznę?!) Odpowiedz Link Zgłoś
a.zaborowska1 Re: Ratunku!!! 19.06.06, 15:41 Woda utleniona na ugryzienie napewno. Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości zadzwoń do swojego lekarza prowadzącego! A do tych wszystkich żartobliwych mam mam pytanie: czy którejś z was umarło dziecko?, pochowaliście dziecko z nieznajomych pczyczyn, zapewne nie skoro macie takie zabawne teksty. Gdyby któraś weszła w pierwszą sygnaturka zorientowałaby się (przy odpowiedzim ilorazie inteligencji) że jest to ciąża po "stracie" a nikomu nie życzę takiego strachu i lęku o następne swoje dziecko. Ale jak jakaś pisze o jakiś pierdołach to ja tu traktujecie normalnie! Super pomocne forum (((( Odpowiedz Link Zgłoś
patinka6 Re: Ratunku!!! 19.06.06, 20:11 strasznie to przykre co piszesz i na pewno Twoj bol i rozpacz po stracie jest niewyobrazalny... ale kazda z nas tu jest w ciazy i kazda sie boi o swoje dziecko... po co wiec tak straszysz ? Rozumiem, ze to bylo Twoje malenstwo, ale znasz psychike kobiet w ciazy. Jestesmy tu by sie wspierac, moze nawet i wysmiac takie glupiutkie problemy.... nie po to jest to forum, zeby straszyc swoimi tragicznymi przezyciami... przepraszam, ja naprawde nie chce Cie urazic, ale czytajac niektore Twoje posty, mam znowu dodatkowo sto zmartwien na glowie... Odpowiedz Link Zgłoś
a.zaborowska1 Re: Ratunku!!! 20.06.06, 11:40 Nie wiem jakie moje posty czytasz? Ale jest to forum dla kobiet w ciąży i mają prawo pisać o różnych obawach. Bo nie bardzo wiem czym tak cię wystraszyłam? A jak ktoś kazał dziewczynie pier...ć się w łeb to jest mądry no zastanów się? Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: pasik 19.06.06, 15:38 zart ponizej pasa, po prostu dno.. dziewczyna jest po wielkiej tragedii i normalne, ze martwi sie o kazda najdrobniejsza sprawe i chyba nalezaloby to uszanowac. Odpowiedz Link Zgłoś
a.zaborowska1 Re: Ratunku!!! 19.06.06, 15:43 Suuuper odpowiedź puknij się w głowe dziewczyno! Albo czytaj wszystko albo nie udzielaj debilnych odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: Ratunku!!! 20.06.06, 13:56 Wiesz, długo myślałam nad tym postem co napisałaś, i do tej pory sie zastanawiam co chciałaś przez to powiedzieć. Jak miało mnie to rozbawic, to nie trafiłaś! Pokazałaś tylko jaką masz pustke w głowie i nic więcej. Ewa. www.republikadzieci.org/problemyiniepokoje/strata/pamiec147.htma tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20061107/k/d6eb/preg.png Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re:Ten post oczywiście... 20.06.06, 13:57 ... dotyczy postu Pasika! Odpowiedz Link Zgłoś
mama-oliwki1 Re: Ratunku!!! 20.06.06, 15:03 Wiesz co Pasik-sam się pier.....nij w łeb !!!!!!!!!!!! Ktoś zadaje poważne pytania, bo obawia się o zdrowie rosnącego w niej dziecka a ty takie głupoty wypisujesz. Nie słyszałeś nigdy o chorobach odzwierzęcych? Odpowiedz Link Zgłoś
michiko kochana bez takich nerwów poproszę i epitetów 20.06.06, 15:16 na głupie pytania sa głupie odpowiedzi. Wystarczy pomyślec.Ukąszenie zdezynfekować i np. zadzowenic do lekarza - o wiele bardziej fachowa porada prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: kochana bez takich nerwów poproszę i epitetów 20.06.06, 18:20 Po pierwsze: głupich pytań nie ma. Odpowiedzi owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_woo Re: w związku z tym ... 21.06.06, 11:27 gonia28b napisała: > Po pierwsze: głupich pytań nie ma. Odpowiedzi owszem. skoro tak to mam pytanie: użarł mnie komar, czy mogę zachorować na malarie? Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 PASIK - sie wysililas jak cholera!!! :-/ 21.06.06, 12:03 JESTES BEZNADZIEJNA! I watpie, zebys byla w ciazy. Raczej bolejesz, ze w niej nie jestes i wyzywasz sie przez to na innych. Wspolczuje poczucia humoru, o ile w ogole mozna to nazwac poczuciem humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Ratunku!!! 21.06.06, 10:59 żeby złapać toxo od chomika, po pierwsze-on musiałby ją mieć, po drugie-to Ty musiałąbyś go ugryźć, i połknąć.W drugą stronę nie działa, więc spoko. Młody Odpowiedz Link Zgłoś
earl.grey Re: Ratunku!!! 21.06.06, 11:19 a poza tym nie martw się, dziecko podrośnie tak do około roczku, to się na chomiku odkuje za twoje nerwy. Dopiero chomikowi kota pogoni. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmine78 Re: Ratunku!!! 19.06.06, 15:40 Popieram, poprostu niektórzy nie mają serca. Odpowiedz Link Zgłoś
gosika78 Mnie ugryzł szczur 19.06.06, 15:48 nieraz jak byłam w ciąży (nasze zwierzątko ma wyjątkowo złośliwy charakter), dezynfekowałam spirytem i wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
dodkowska Re: Ratunku!!! 19.06.06, 16:05 nie nie panikuj mnie tez czasem ugryzie kot to nic takiego Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: Ratunku!!! 20.06.06, 11:06 Cześć. Chciałam tylko napisać że z reką wszystko ok. Przemyłam spirytusem , wodą utlenioną no i wszystko jest w porządku, mam nadzieję. Jeszcze raz bardzo dziękuję za zrozumienie osobom które mi doradziły co zrobić , no i dziękuje jeszcze raz Moim dziewczynom za wsparcie Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
michiko powstaje pytanie 20.06.06, 14:15 czy chomik nie zaraził się jakimś chorubskiem od swojej właścicielki? Może z nim należy odwiedzić weterynarza. Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: powstaje pytanie 20.06.06, 14:17 NIe wydaje mi sie żeby sie zaraził, chomik ma sie dobrze. A ty tez sie zastanów nad soba Odpowiedz Link Zgłoś
michiko [...] 20.06.06, 14:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: moja droga 20.06.06, 14:23 Wiesz ja nie myślałam nad tytułem pół dnia, tylko jak najszybciej dowiedzieć sie czy cos mi grozi. Ale widocznie nie wszyscy byli w takiej sytuacji. A pozatym to ja liczyłam na odpowiedź na pytanie a nie jakieś puste gadanie. Pozdrawiam. ewa Odpowiedz Link Zgłoś
maretina zadzwon na pogotowie 20.06.06, 14:21 przyjedzie zespol reanimacyjny. zaintubuja, zawioza na ojom, gdzie polezysz do dnia porodu. Odpowiedz Link Zgłoś
michiko ooo to to będzie najlepsze - chomika zbadają 20.06.06, 14:23 przy okazji. Zeby cie tylko o zapłate odszkodowania nie podał. )) Odpowiedz Link Zgłoś
mama-oliwki1 do Michiko 20.06.06, 15:17 Michiko-ty to chyba nie masz ani serca ani rozumu Odpowiedz Link Zgłoś
michiko mam sprawdziłam 20.06.06, 15:21 posiadam rózniez mózg w formie falistej oraz dwa psy. I jakoś żyję. papuga też była dzobała ale nikt nie zachorował i wszyscy przezyli Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2471 Re: mam sprawdziłam 20.06.06, 18:13 oj chbya trzeba ciebie skierowac do innego lekarza po tego to chyba psy wystraszyły i potwierdził ze masz ROZUM Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: Maretina.... 20.06.06, 14:26 ... ja ten post założyłam wczoraj i dzisiaj jest już wszystko ok Tak więc nie potrzebuje już porad. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
michiko na wszelki wypadek uśpij chomika 20.06.06, 14:27 bo następnym razem jak cię ugryzie to może być po tobie )) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: na wszelki wypadek uśpij chomika 20.06.06, 14:30 michiko napisała: > bo następnym razem jak cię ugryzie to może być po tobie )) moze reke odgrysc do niedawna mialam chomika, miecia, niestety zachorowal i musialam uspic. w ciazy mialam na niego mega uczulenie, ale byl boski Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: na wszelki wypadek uśpij chomika 20.06.06, 14:32 I popracuj nad ortografią w wolnej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: na wszelki wypadek uśpij chomika 20.06.06, 14:33 ekaczmarczyk napisała: > I popracuj nad ortografią w wolnej chwili. bo co? bo poszczujesz mnie chomikiem? nie boje sie Odpowiedz Link Zgłoś
mijamija2 może koniec tej dyskusji 20.06.06, 14:38 Dziewczyny, dajcie już spokój. Czy takie dyskusje muszą kończyć się złośliwościami? Po co sobie tak przykro dogryzać. Spójrzcie wokół "świat jest piękny" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
michiko e no nie tak fajnie się rozwija... jeszcze trochę 20.06.06, 14:44 hehe a swoją droga nie wiedziałam że chomiki są takie groźne Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: Maretina... 20.06.06, 14:31 To mam nadzieję ze sobie ulżyłaś Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Maretina... 20.06.06, 14:32 ekaczmarczyk napisała: > To mam nadzieję ze sobie ulżyłaś > > Ewa to nie bylo dla ulgi, ale mialo sluzyc mojej radosci. pisalas, ze watek zakonczony a teraz sama go w gore podbijasz czekasz na wiecej porad w kwestii zarlocznego czworonoga? Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: Maretina... 20.06.06, 14:35 Podbijam bo odpisuje na Twoje posty. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Maretina... 20.06.06, 14:37 ekaczmarczyk napisała: > Podbijam bo odpisuje na Twoje posty. no to sobie popiszemy i dzieki temu wiecej ludzi sie dowie o tym malym gryzoniu. na pewno jest slodki Odpowiedz Link Zgłoś
michiko Re: Maretina...podbija bo w ciązy nie ma zajęcia 20.06.06, 14:37 oprócz dręczenia chomiczka. A on jak sie miewa? Przeżył? Biedaczek... Odpowiedz Link Zgłoś
michiko [...] 20.06.06, 14:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmine78 Re: Maretina... 20.06.06, 14:34 W glowie się nie mieści jakie wredne babska tutaj siedzą. Wa href= "http://bd.lilypie.com/82Cup2.png" rel="nofollow">groszek Odpowiedz Link Zgłoś
kukim Re: Maretina... 20.06.06, 14:37 jasmine78 napisała: > W glowie się nie mieści jakie wredne babska tutaj siedzą. > Wa href= "http://bd.lilypie.com/82Cup2.png" rel="nofollow">groszek Zgadzam się całkowicie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Maretina... 20.06.06, 14:38 kukim napisała: >> > W glowie się nie mieści jakie wredne babska tutaj siedzą. > > Wa href= "http://bd.lilypie.com/82Cup2.png" rel="nofollow">groszek > Zgadzam się całkowicie!!! a mi wasze opinie dyndaja szanowne panie Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_woo Re: Maretina... 20.06.06, 14:39 maretina napisała: > a mi wasze opinie dyndaja szanowne panie brawo Maretina! Odpowiedz Link Zgłoś
a.zaborowska1 Michiko!!! Pier...j sobie w łeb 20.06.06, 15:42 Dla mnie to mogą i zaraz wykasować mojego posta. Jesteś tak pusta, że aż mi słabo. Mam nadzieję, że kiedyś staniesz w podobnej sytułacji i też cię ktoś wyśmieje... zresztą kobiety w ciąży moze są przesadnie przewrażliwione ale mają odpowiednią energie do tego żeby ci życzyć jak najgorzej!!!! Wszystkim autorką tych debilnych odpowiedzi życzę ogromnego strachu o swoje dzieci! Powodzenia może to kiedyś was nauczy skruchy Kretynki Odpowiedz Link Zgłoś
kukim Re: Ratunku!!! 20.06.06, 14:35 Może dałybyście już spokój założycielce postu?? Czytać nie potraficie? Już nie potrzebuje rad a tymbardziej głupiego wyśmiewania. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
michiko [...] 20.06.06, 14:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: e no kaczmarczyk to ty taka słaba?! 20.06.06, 14:40 Wiesz , ja nie prosze o wsparcie. Są na tym forum jeszcze normalne dziewczyny i one sie właczaja do dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_woo Re:Teraz to juz tylko chce mi sie śmiać... 20.06.06, 14:40 to dobrze, ze Ci dziewczyny humor poprawiły Odpowiedz Link Zgłoś
mijamija2 alllle fajjjjnnny dzieńńńńńń!!!!!!! 20.06.06, 14:41 Dziewczyny, dajcie już spokój. Czy takie dyskusje muszą kończyć się złośliwościami? Po co sobie tak przykro dogryzać. Spójrzcie wokół "świat jest piękny" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta80 Do Maretiny 20.06.06, 14:43 Co do ciebie to chce Ci poiwiedziec zebys znalazła sie na forum niemowlaki!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_woo Re: Do Maretiny 20.06.06, 14:46 jolanta80 napisała: > Co do ciebie to chce Ci poiwiedziec zebys znalazła sie na forum > niemowlaki!!!!!!!!!!!!!!!!!! a niby dlaczego ma się znaleźć na forum niemowlaki? forum jest dla wszystkich a poza tym, nie wiem czy czytałaś ale motyw tego forum brzmi: tu mamy radzą przyszłym mamom. wiec o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
michiko [...] 20.06.06, 14:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamagai michiko,maretina... 20.06.06, 15:30 ...Wasza wredota aż boli,ale Wy tego nie zrozumiecie,wszak nie macie serca.Brak słów po prostu,co za ludzie,co za świat(( Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_woo Re: do kasi woo 21.06.06, 11:23 Maretina nie "przysrywała" jak to nazwałaś a jedynie udzieliła sensownej porady na tak tragiczne wydarzenie. Poza tym co Ty wiesz o jej przezyciach? Odpowiedz Link Zgłoś
a.zaborowska1 Re: Do Maretiny 20.06.06, 15:55 Bo z takimi radami to chyba do czubków a nie tutaj zdziwiona. Zdziwiona??? Odpowiedz Link Zgłoś
mijamija2 suuupeeerrrr faaajnnny! 20.06.06, 14:42 Dziewczyny, dajcie już spokój. Czy takie dyskusje muszą kończyć się złośliwościami? Po co sobie tak przykro dogryzać. Spójrzcie wokół "świat jest piękny" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
malutkaania Bez komentarza!!!!!! 20.06.06, 15:21 ewa ty wiesz ze my jestesmy z Toba! Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: Ratunku!!! 20.06.06, 15:29 Gdybym wiedziała jak zostane tu potraktowana nie napisałabym tego postu. W 2004 roku urodziłam martwe dziecko i do tej pory na 100% niewiwadomo dlaczego tak sie stało. Możliwe że to przez gestoze która miałam w ciąży, przyczyna mogło być też toxo. I to dlatego zmartwiłam sie że chomik może coś przenieść, jakieś inne choróbsko. Ale widocznie nie każda to rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
malutkaania Re: Ratunku!!! 20.06.06, 15:34 Kto nie doswiadczyl nie zrozumie.. NIe wiem czy dobrze zrobbiilam ale sie wkurzylam i napisalam do administratorki forum maila, by zainterweniowala i wykasowala inne posty, te smieszne i wredne wrecz.. powinno zadzialac, a jak nie to ewus widocznie niektormym hormony za bardzo bija nie martw sie..a wszytskim ktorzy pomogli dobrym słowem. Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: Aniu... 20.06.06, 15:36 Ciesze się że napisałaś do administratorki. Ja też to zrobiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
malutkaania Re: Ratunku!!! 20.06.06, 15:42 Tym co pomogli dziekuje wyslalam za szybko Odpowiedz Link Zgłoś
mamagai Ewo! 20.06.06, 15:35 Nie przejmuj się,na głupotę i bezduszność jeszcze lekarstwa nie wynaleziono.Też jestem po stracie dziecka i wiem,że nas teraz może przerażać o wiele więcej(nawet z pozoru błahe rzeczy) niż tak boleśnie nie doświadczone przez los koleżanki.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
a.zaborowska1 Powtórze jeszcze raz ostatni!!! 20.06.06, 15:54 Gdyby którejś z was umarło dziecko z niewiadomych przyczyn. We śnie, po upadku, w łonie itp. ciekaw czy wtedy byście sie nie wystraszyły ugryzienia jakiegokolwiek zwierzęcia co ?????? Mądre jesteście pisząc te kretyńskie posty. Jeśli tak to współczuje waszym dziecią taki matek ! Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Powtórze jeszcze raz ostatni!!! 20.06.06, 16:06 a.zaborowska1 napisała: > Jeśli tak to współczuje waszym dziecią taki matek ! A ja współczuję WASZYM DZIECIĄ TAKI MATEK, które nie mają za grosz poczucia humoru i dystansu do siebie. A można się było razem pośmiać, bo sytuacja komiczna (ratunku+chomik), a nie uderzać w tragiczne tony. Każdemu się może zdażyć śmieszny post niechcący napisać i nic w tym złego jeśli umie się pośmiać z samego siebie. To bardzo cenna umiejętność. Proponuję potrenować. Odpowiedz Link Zgłoś
a.zaborowska1 Re: Powtórze jeszcze raz ostatni!!! 20.06.06, 16:16 W takim razie proponuję założyć sobie prywatne forum typu towarzystkie. Gazeta to umożliwia. Tam możecie sobie pisać i śmiać się z siebie nawzajem o różnych głupotach. Odpowiedz Link Zgłoś
dorak8 Re: Powtórze jeszcze raz ostatni!!! 21.06.06, 11:43 można mie poczucie humoru, ale to zależy od sytuacji. Ta sytuacja nie jest śmieszna ze względu na poprzednie dziecko i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
mamagai Re: Powtórze jeszcze raz ostatni!!! 21.06.06, 11:57 Popieram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
an555 [...] 20.06.06, 17:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kukim Re: Ratunku!!! 20.06.06, 17:50 Nie było mnie kilka godzin, wróciłam i widzę że te " humorzaste inteligencje" nie dają za wygraną, głupotą jest dla mnie takie bezsensowne przysrywanie i wygarnianie Bóg wie czego, i pomyśleć że są to odpowiedzialne kobiety, które spodziewają się dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka77 Re: Ratunku!!! 20.06.06, 17:59 A ja myślę, ze problem nie tkwi w samym chomiku, ale w tym określeniu -"użarł" Normalnie się nie mogłam pozbierać ze śmiechu. I dobrze, bo śmiać się też w ciąży trzeba. Problemu na pewno nie ma, ale ludzkim życiem rządzą tak dziwne przypadki że czasem nawet rekina nie trzeba, wystarczy mały chomik. Tylko to określenie: użarł.......hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
karola_19 Re: Ratunku!!! 20.06.06, 18:08 Ewa , nie przejmuj się tymi odpowiedziami przykro, że takie osoby są wśród nas, myśłałam że na tym forum można sie podzielić radościami , zadać pytanie jeśli ma się problem , ale z tego co widzę to nie warto ( no przepraszam te dziewczyny , które uraziłam , widzę , że jest dużo formuwiczek odpowiadajacych sensownie i udzielających bardzo dobrych rad) , ale jest grupka dziewczyn , które od razu człowieka "linczują" głupimi tekstami. pzdr Karola Odpowiedz Link Zgłoś
dorak8 Re: Ratunku!!! 21.06.06, 11:50 to świadczy o tym, że sięcałe społeczeństwo sypie. Strasznie mi przykro, że autorka wątku została tak potraktowana. W sumie nigdy nic nie wiadomo. No i oczywiście nie ma głupich pytań. Lepiej zapyta, niż siedziecicho i miało by się coś stac'? Co to za problem, że padło takie pytanie? Może śmiesznie brzmi z tym chomikiem, ale czy tak na prawdę wiemy, czy nic zupełnie nie może się stac' po ugryzieniu chomika? Nie wiemy. Więc może lepiej pytac' o wszystko. niestety ten przerażający przykład pokazuje, że aż strach o cokolwiek zapyta na forum. Przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: Dorak8 21.06.06, 11:54 Dziękuje za wsparcie, pewnie zaraz odezwą sie takie które stwierdzą że JESTEM SŁABA I SZUKAM POMOCY. Ale to nic. Najgorsze jest to że głupich odpowiedzi udzielają dziewczyny które znam ze STRATY. Ewa. Odpowiedz Link Zgłoś
a.zaborowska1 Ewa 21.06.06, 12:24 Wiesz Ewa bo co po niektórych depresja chyba zostawia ślady na psychice, pewnie dlatego Odpowiedz Link Zgłoś