nemezis555 06.11.06, 10:55 Co myślicie o łączeniu ze sobą różnych stylów, np. kowbojki i motywy zwierzęce, itp. itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funghettino Re: Style mieszane 06.11.06, 11:19 mysle,ze jesli chodzi o zwierzecego kowboja to mi tez nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nemezis555 Re: Style mieszane 06.11.06, 11:51 Nie chodzi mi wyłącznie o "zwierzęcego kowboja" :) Mam na myśli ogólne mieszanie różnych stylów Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: Style mieszane 06.11.06, 13:51 Ale o co chodzi? Mieszanie stylów... Czyli jak się założy torebkę w motywy zwierzęce to cała reszta też ma być zwierzęca, żeby stylów nie pomieszać? :/ Nie rozumiem. Może podaj jakiś konkretny przykład bo takie gdybanie jest bez sensu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lalumek Re: Style mieszane 06.11.06, 15:46 chyba wiem o co ci chodzi... np. założenie masywnych butów do delikatnej, szyfonowej sukienki? :) Moim zdaniem bardzo cięzko jest tak zestawić odmienne style, żeby wyglądało to fajne... Bardzo często efekt jest nieciekawy:/ A przynajmniej mi się coś takiego nei podoba;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Style mieszane 06.11.06, 19:30 jestem za mieszaniem, tylko nie jest to az takie proste jak sie wydaje. a granica miedzy stylem a kiczem jest bardzo cienka. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Style mieszane 06.11.06, 19:43 ja lubie... widzialam w cubusie latem centkowana bawelniana szeroka sukienke do moich kalbojek :) ale sie nie odwazylam, wybralam a'la militarna... ale chetnie kupilam bym duza laciata torbe do nich... taka w ruda krowe... Odpowiedz Link Zgłoś
marynka7 Re: Style mieszane 06.11.06, 21:36 Lubię mieszanie w sensie mieszania faktur, grubości, przełamywania eleganckiego czymś cięższym, zabawnym - nie znoszę natomiast (szczególnie na sobie)mieszania różnych wzorków i kolorków- no nie jestem w stanie znieść tego, choć wiem, że to mnie ogranicza. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Style mieszane 06.11.06, 22:20 ogromnie lubie, bo z takiego mieszania zawsze wychodzi nowy styl Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Style mieszane 06.11.06, 22:45 Bardzo lubie "mieszać" ale czasem się trzeba nagłowić, żeby nie wyglądać jak ofiara losu:) Po prostu mimo przemieszania musi to w jakiś sposób ze sobą współgrać. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Style mieszane 06.11.06, 23:28 Otóż można, byle umieć i byle to miało ideę. Łączenie typu "a właśnie że założę trampki do wieczorowej kiecki, żeby było inaczej" jest bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Style mieszane 06.11.06, 23:38 Mieszanie to bardzo delikatna sprawa - mozan wygladac swietnie a mozna wypasc fatalnie. Moim zdaniem najwiekszy talent do udane 'mieszania' maja Brytyjki. Ostatnio szefowa Paul&Joe, Francuzka, stwierdzila ze sporo sie nauczyla od brytyjskich znajomych ktorzy muieja kombinowac przyslowiowy kwiatek z kozuchem jak malo kto. A propo trampek do sukni balowej o to gwiazdka brytyjskiej sceny muzycznej Lily Allen ktora slynie wlasnie z tego ;-) www.viva.tv/Common/Image/field/pic_article/id/34928/filename/6.jpg photos.lacoccinelle.net/35/60/253560.jpg Ja najbardziej lubie mieszac elegancki pieknie skrojony szary garnitur z lekkiej welny z czerwonymi trampkami Converse i t-shirtem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Style mieszane 06.11.06, 23:50 to zalinkowane polaczenie nie jest szczegolnie piekne ani oryginalne, raczej wyglada jak typowy ubior "dziewczyny z New Jersey" Brytyjki potrafia duzo lepiej, z tego co pamietam z Londynu Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Style mieszane 07.11.06, 07:50 to tylko przyklad trampek do sukiemki wyjsciowej ;-) lily allen srednio mi se opdoba - po piatym zestawie suknia plus adidasy jest styl jest dosc przewdywalny... Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: Style mieszane 06.11.06, 23:30 Wszystko mozna, ale trzeba miec duzo wyczucia i dobrego (ale nie konserwatywnego) gustu, zeby nie wyszlo jakies nieszczescie. Odpowiedz Link Zgłoś