bambolada 26.06.06, 10:44 czesc! jak sobie dajecie rade w te upaly?? ja fatalnie mialam dzis krwotok z nosa i zle sie czuje.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bastet7 Re: upaly!!!! 26.06.06, 10:49 Do tej pory mi nie przeszakdzały...ale dzisiaj czuję się coraz słabiej. Szef mnie goni do domu, ale ...boję się, że padnę gdzieś po drodze.... MOże napiję się jeszcze wody i jakos dotrę do domu. Ale niestety upały jeszcze potrwają, a głupio tak pracować tylko po pół dnia..... A urlopu szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
mamaweroniki2 Bastet to poproś gina o L4 26.06.06, 11:09 Mnie też jest ciężko choć to dopireo początek ciązy. Ale jak będzie gorzej to poprosze o L4.. Mamy do tego prawo Nogi mi puchną okropnie w tym upale. Odpowiedz Link Zgłoś
kachutka Re: Bastet to poproś gina o L4 26.06.06, 11:12 Ja już nie pracuję (24 tc), do tej pory chodziłam codziennie na długie spacery, ale dzisiaj nie mam sily ruszyć się z domu, rano miałam krwotok z nosa, męczę sie strasznie szybko i wogóle to najchętniej siedziałabym cały czas w wannie z chłodną wodą. Odpowiedz Link Zgłoś