30.06.06, 14:32
hej nareszcie sie doczekalam, w sobote przyszla na swiat moja coreczka smile)
porod mialam swietny! mialam naciecie ale szczerze powiedziawszy po tym
wszystkim co przecztalam o nacieciach - tyle halasu o nic! ( jak na razie goi
sie pieknie, nic nie czuje i wyglada tez ladnie! ) mialam swietne polozne i
wiem ze moge rodzic raz jeszcze smile bedzie rozdzenstwo dla mojej corci smile)
pozdrawim wszystkie przyszle mamy i ciezaroffki smile) nie ma sie czego bac! smile)
Obserwuj wątek
    • malgosiek2 Re: juz po!! 30.06.06, 14:34
      Jak to miło czytać takie posty,aż miło się robi na sercusmile
      Gratuluje z całego serca i niech malutka rośnie a mama będzie dalej taka
      szczęśliwa.
      Pzdr.gosia
      • linda21 Gratuluje... 30.06.06, 14:35
        gratulacje dla mamusi...
        • anrenata Re: Gratuluje... 30.06.06, 14:43
          Gratulacje.Niech się szkrab zdrowo chowasmile
    • mari.tamini Re: juz po!! 30.06.06, 14:49
      też bym chciała tak napisać jak urodzę...
    • aneczka002 Re: juz po!! 30.06.06, 15:00
      Gratulujesmilesmile
    • miatka Re: juz po!! 30.06.06, 15:10
      Gratuluję!!!
      Ja już siedzę na walizkach, termin na poniedziałek. Boję się jak nie wiem co,
      choć przyznaję, że Twój post napawa mnie optymizmem smile Powodzenia w roli Mamy
      io dużo, dużo radości z Maleństwa!
      • gosia_1985 Re: juz po!! 30.06.06, 15:20
        Ja także gratuluje Ci serdecznie. Mnie już co prawda sprawy ciązy i porodu nie
        dotyczą bo już dawno mam to za sobą, moja córa ma prawie 9 mies, ale mimo to
        zaglądam czasem. Więc obie zyczymy aby Twoje dzidzi zdrowo rosło i aby nie dało
        zabardzo mamie popalić. Zobaczysz jak to pięknie być matką... Jeszcze raz
        gratuluje smile
      • mamurzyca Re: juz po!! 01.07.06, 00:15
        he he tez mialam termin na poniedzialek a urodzilam w sobote smile wiec czas sie
        strasznie dluzyl a teraz leci jak blyskawica, to juz tydzien mija.. a mala
        rosnie i rosnie, no i karmienie sie juz ustabilizowalo i idzie jak po masle smile)
        wszystkim przyszlym mamom zycze odwagi i spokoju! relaksujcie sie ile mozecie
        no i powtarzam dobra rade: posprztajcie mieszkanie na blysk bardzo pomaga smile)
        pierwszy dzien w domu bylo jak po huraganie! na szczescie wczesniejszy porzadek
        pomogl w szybkim odnalezieniu sie w nowej rzeczywistosci smile
        • miatka Re: juz po!! 01.07.06, 12:19
          A właśnie dzisiaj się za solidne porządki zabieram smile Chociaż to niełatwe, bo
          sapię przy tym jak parowóz. Dobrze,że trochę chłodniej się zrobiło. Mi się też,
          niestety, na poniedziałek nie zanosi, moja gin tak twierdzi, a i ja tak czuje.
          We wtorek w związku z tym najprawdopodobniej do szpitala na badania. Pozdrawiam.
    • mamamagda5 gratulacje 01.07.06, 12:56
      Wszystkiego najlepszego dla ciebie i maleństwa
      • molka176 Re: gratulacje 01.07.06, 17:16
        Super!!!Gratulacje!! Jakiś czas temu pisałyśmy, że 40 tydzień i nic, a Ty juz
        masz córeczkę w domusmile Ja jeszcze czekam, chodzę na KTG i narazie nic.
        Zobaczymy, bo teraz wizyta w pon, chyba , że cosik się wydarzy. Ale super!!
        trzymaj kciuki za mnie!!!Ja już też bym chciała, hehe miał być czerwcowy
        chłopak ...hehe
        • mamurzyca Re: gratulacje 02.07.06, 17:05
          hej hej to bedzie mundialowy chlopak, tak jak moja dziewczyna. no nie czesto
          sie zdarzaja mistrzostwa swiata smile) he he bedzie dobrze smile jak to zycie sie
          zmienia, mnie sie bardzo podoba, jest troche zmieszania na poczatku i moze
          niezle dac w kosc, ale juz po tygodniu jest wiecej spokoju, rutyny, a nawet mi
          sie udalo doprowadzic domek do stanu przyjmowania gosci! na poczatku musze
          przyznac ze zakazalam wizyt z kazej strony (babcie dziadki) az do wczoraj,
          trzeba sie nacieszyc dzidzia i odnalezc w nowej rodzinnej konfiguracji. dalo mi
          to duzo pewnosci siebie i relaksu, teraz mozecie mnie odwiedzacsmile)
          • pollys ale Ci zazdroszczę :) 03.07.06, 13:06
            GRATULACJE!!!
            w końcu się doczekałaś... ja jeszcze trochę muszę poczekać ale mam cichą
            nadzieję, że też będę mogła napisać, że poród to coś pięknego smile jeszcze raz
            gratuluję i pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka