annkor11 07.07.06, 22:14 Mam 33 lata. Bardzo chciałabym zapładnić się korzystajac z banku spermy. Mam pytanie, czy ktoś wie jak to wyglada, jaki jest adres takiej kliniki i ile to moze kosztować. Pozdrawiam. Anna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magia Re: bank spermy 07.07.06, 22:44 Jakis czas temu byla warunek, ze z banku moga skorzystac tylko malzenstwa. Nie wiem jak obecnie. Sprobuj w n0vum www.novum.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
elfik31 Re: bank spermy 08.07.06, 12:54 Teraz jest inaczej, z banku mogą też korzystać samotne kobiety.Wiem że w Łodzi mają bank w Gamecie i w Salve. Novum też ma swój. W sumie większość klinik leczenia niepłodności ma taki bank. Inseminacja kiedys kosztowała około 500zł.I znam dziewczyny które się jej poddały ze względu na niepłodność męża i są szczęśliwymi mamami. Odpowiedz Link Zgłoś
korlewna Re: bank spermy 08.07.06, 14:20 Bank nasienia ma znaczna większosc klinik leczenia niepłodności. W samej W-wie na pewno bank maja dwie kliniki, w Łodzi tez dwie, są tez białostockie, krakowskie, poznańska(kie?).... itd. Poszukaj tutaj forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=747 Odpowiedz Link Zgłoś