agnesa-72 10.07.06, 12:42 Cześć! idę do dentysty z okropnym bólem dwóch zębów.Tak się boję.Trzymajcie za mnie kciuki,bo b.żle to wygląda.(14t.c.) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocio-kocio Re: dentysta 10.07.06, 12:49 Koniecznie powiedz, że jesteś w ciąży, żeby Ci dali znieczulenie dla ciężarnych. Będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
agnesa-72 Re: dentysta 10.07.06, 13:06 Jak wrócę to opowiem.Oczywiście jeżeli będę jeszcze żyła. Odpowiedz Link Zgłoś
tebacha Re: dentysta 10.07.06, 13:41 Czy to prawda, że w I trymestrze nie można brać żadnych znieczuleń u dentysty? Tak mi zapowiedziała dentystka... Odpowiedz Link Zgłoś
agnesa-72 Re: dentysta 11.07.06, 10:22 Wróciłam,ale wczoraj po molestowaniu przez dentystę nie byłam w stanie nawet kiwnąć palcem.Mam nadzieję,że tak jest tylko w moim przypadku,że wyjście do dentysty to jest wyprawa jak na ścięcie głowy.Nie rozumiem dlaczego dentysta odmówił mi znieczulenia przecież minął mi trzeci miesiąc 10 dni temu.Leczenie kanałowe bez znieczulenia to jest katastrofa.Upał i ból zęba to jest wybuchowa mieszanka.Z przerazeniem myślę co by było gdybym dała sie namówić na wyjazd do Chorwacji i nagle wyskoczyłby taki niewinny ból zęba.Kobiety w ciąży to mają odwagę ,aby mimo wszystko wyruszać za granicę. Odpowiedz Link Zgłoś