smutasek25
10.07.06, 20:38
Witam mam do was małe pytanie odnosnie zajścia w ciąże a własciwie jesgo prawdopodobienstwa ? wpółrzyjemy z moim chłopakiem od 8 miesięcy i zawsze stosujemy tą sama metodę zabezpieczenia czyli prezerwatywę (skutecznie) jednak on nie lubi jej używać i zawsze zwleka z założeniem czyli wygląda to tak ze najpierw wchodzi we mnie bez i tak chwile kochamy się a potem zakłada i cały wytrysk juz jest normalnie w prezerwtywie on zawsze mnie uspokaja ze zawsze tak robił i nie było do tej pory wpadki w sumie to sprawdzam zawsze czy jego członek jest suchy i w sumie to nigdy nie zauważyłam na nim śluzu nie jestem jego pierwszą dziewczyną i ma on spore doświadczenie nie jest też młodzieniaszkiem ale ja zawsze przeżywam stres czy nie zajde w ciaże w taki sposób mało tego naczytałam sie na roznych forach ze wystarczy kropla i mozna zajsc w ciąże do okresu mam jeszcze 2 tygodnie żadnych objawów nie mam ale zastanawiam sie nad bolem brzucha który mam od tygodnia dół zawsze w popołudniwych porach ale ból jest cały czas do wieczora czasem tak silny ze nie dam rady chodzic ale to moze zwiazane z czym innym w kazdym razie prosze o jakies odpowiedzi...