nuanga 11.07.06, 16:23 Hej!!! Dziewczyny jaki macie poziom limfocytów w drugiej połowie ciąży? Mi one spadły, ciekawa jestem jak jest z tym u Was? Lekarz uspokaja, że to norma w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anrenata Re: poziom limfocytów 11.07.06, 16:43 U mnie też pospadały,też lekarz mówił,że to norma. Odpowiedz Link Zgłoś
nuanga Re: poziom limfocytów 11.07.06, 16:45 Ile masz tych limfocytów, jesli mozna spytac, i w ktorym tyg jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
anrenata Re: poziom limfocytów 11.07.06, 16:52 Zaczęłam 39 tydzień,a zaraz napiszę ile mam limfocytów,bo wyniki mam na górze,neutrofile dla odmiany urosły,to też ponoć norma Odpowiedz Link Zgłoś
anrenata Re: poziom limfocytów 11.07.06, 16:56 akurat na ostatnich badaniach miałam 2,3tys/ul,ale widocznie przed porodem skoczyły,bo wcześniejsze wyniki były poniżej normy,niedużo ale poniżej Odpowiedz Link Zgłoś
nuanga Re: poziom limfocytów 11.07.06, 17:12 Dzięki za fatygę U ciebie limfocyty mieszczą się w normie . Może jeszcze któraś z was miała podobnie jak ja spadek limfocytów, troszkę się tym niepokoję, chociaż lekarz mnie uspokaja... Odpowiedz Link Zgłoś
anrenata Re: poziom limfocytów 11.07.06, 17:15 A dużo Ci spadły?Nie chce mi się odgrzebywać starych wyników,ale jak bardzo się niepokoisz to odgrzebię,zawsze były poniżej normy.Mnie bardziej nurtowały te wzrosty neutrofili,bo bałam się stanu zapalnego,a spadek budził moje obawy jesli dotyczył hemoglobiny. Odpowiedz Link Zgłoś
sanna.i Re: poziom limfocytów 11.07.06, 17:16 Tak,mi spadly.Nie wiem,czy z powodu ciazy,czy bardziej zapalenia ucha,ale lekarz nic takiego na ten temat nie powiedzial Odpowiedz Link Zgłoś