kuriozalna 16.07.06, 12:06 Po jakim czasie od zajscia w ciaze mozna zrobic test ciazowy? Czy trzeba czekac do momentu gdy miesiaczka sie spoznia czy mozna zrobic wczesniej np. w ciagu tygodnia kiedy myslimy ze doszlo do zaplodnienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
endzi11 Re: Test ciazowy 16.07.06, 12:24 Podobno są takie które można zrobić w pierwszym tygodniu ale ja bym im nie wierzyła.Ja zrobiłam test przed spodziewaną miesiączką i wyszedł negatywny,dopiero po tygoniu gdy okres sie nie pojawił zrobiłam drugi test i wyszedł pozytywny.Zycze pozytywnego wyniku) Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Test ciazowy 16.07.06, 12:37 w pierwszej ciąży test potwierdził mi ciążę tydzień po stosunku, w drugiej ciąży dwa tygodnie po, czyli w terminie spodziewanej miesiączki. Za każdym razem był to test tej samej firmy, zdaje sie Bobo Quick... Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: Test ciazowy 16.07.06, 16:16 Ja robilam 4 dni od ewentualnego zaplodnienia i wyszedl "niejednoznaczny"(kreska byla baaaardzo delikatna).Drugi robilam po 10 dniach i wyszedl juz bardzo wyrazny.Poza tym,po 10 dniach bylam na USG i juz bylo widac pecherzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Test ciazowy 16.07.06, 22:16 te robione przed terminem (po 6 dniach od zaplodnienia) zaleca sie powtorzyc w terminie spodziewanej miesiaczki o ile sa negatywne jesli jest dodatni (jakakolwiek kreska sie pojawia) to juz raczej kreska bedzie coraz wyrazniejsza i nie ma sensu powtarzac Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Test ciazowy 16.07.06, 22:43 ja zaszłam 5 sierpnia, a 15 sierpnia już miałam na teście 2 krechy) można!!! Odpowiedz Link Zgłoś